DV2023 Sohbet Odası
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar,green card başvurusu için meslek kısmına ne yazmam gerekiyor?,başvuruda lise mezunu olmayacağım ama olası kazanırsam mülakat günü mezun olacağım
Basvuruda meslek sorusu yok. Su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Some high school, no diplomasecenegini isaretleyebilirsiniz, hicbir problem yasamazsiniz, merak etmeyin... -
@dentist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Nasip olursa ilk kez başvuracağım.Diş hekimliği okuyorum 1 senem kaldı.Şanssız biriyim ama umarım tek seferde kazanırım :) Küçük küçük araştırmalar yaptım fakat bilmediğim çok şey var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese bol şans ve sağlıklı günler diliyorum.
Hosgeldiniz. Su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
Merak ettiklerinizi ilgili basliklarda (veya basligi bulamiyorsaniz bu sohbet odasinda) sorabilirsiniz.
-
@Oguz-Durmaz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
green card basvurusu için pasaport gerekli mi ?
Evet, basvuru sirasinda gecerli bir pasaporta sahip olmalisiniz.
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@goblis peki ne yazayım dosyaya,some highschool no degree diye birşey varmış galiba,eğer kazanırsam ds260’a mezun yazsam oluyormu,sonuçta mülakat günü mezun olacağım
formlari doldurdugunuz zaman sorunun cevabi ne ise formlari o bilgilere gore doldurmalisiniz. daha sonra bilgileri guncelleyebilirsiniz.
-
@goblis, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Doğmamış bebeğe takım elbise seçiyorsunuz
:) orijinalinden daha kibar...
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@FreeMen Bende şuan dil okulu aşamasındayım bir kaç kurum ile görüştüm iyi teklifler var bakalım sonuç ne olacak zaten F-1 vizesini 5 yıllık veriyor okul sürecini 5 yıla yayacağım çalışma konusunda malum yollar olacak :) ama dolu dolu 5 yıl olacak tabiki Green Card başvurularına oradan devam edeceğim orada geçireceğim 5 yıl burada 30 yıla denk
Süper, yalnız delta varyantı ile beraber artan vaka sayıları iyice çıldırmadan vize mülakatına girmeye bakın derim, elinizi çabuk tutun yani. Konsoloslukların yeniden açılması ile beraber bir çok dil okulu kampanyalı fiyatlar ile müşteri çekmeye çalışıyor iyi araştırırsanız uygun fiyata okul bulabilirsiniz.
-
Herkese iyi akşamlar.
. -
Özellikle bir süredir greencard yoluna baş koymuş arkadaşlarda greencard çekiliş şartlarını “kendine uygun olacak şekilde” değiştirilmesi isteği var.Yabancı dili iyi olanlar dil şartı, maddi durumu iyi olanlar iyi bir finansal durum şartı, iyi mesleği olan arkadaşlar meslek şartı vs.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor arkadaşlar çok iyi durumdaysanız (dil, meslek, maddiyat) durumuzu kullanıp diğer vize türleriyle Amerika ve istediğiniz ülkeye gidebilirsiniz.Bu çekiliş size özel değil Afrika’nın en güneyinden Avrupa’nın en kuzeyine kadar herkes için.
-
Bu ileti silindi! -
@cy86, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Özellikle bir süredir greencard yoluna baş koymuş arkadaşlarda greencard çekiliş şartlarını “kendine uygun olacak şekilde” değiştirilmesi isteği var.Yabancı dili iyi olanlar dil şartı, maddi durumu iyi olanlar iyi bir finansal durum şartı, iyi mesleği olan arkadaşlar meslek şartı vs.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor arkadaşlar çok iyi durumdaysanız (dil, meslek, maddiyat) durumuzu kullanıp diğer vize türleriyle Amerika ve istediğiniz ülkeye gidebilirsiniz.Bu çekiliş size özel değil Afrika’nın en güneyinden Avrupa’nın en kuzeyine kadar herkes için.
Bu fikirler her zaman var :) ama dediginizi vurgulamak onemli... eger dil ve meslek yeterliligi olan biri varsa zaten calisma vizelerini ve is sponsorlu green card sureclerini kullanarak ABD'ye gelmeli... tabii bu kategorileri denerken, GC cekilisine ayni anda devam edebilir...
-

Wait for me Florida... -
Bu yıl greencard başvurularında patlama yaşanacak gibi görünüyor
-
Ekim ayının kaçında başlayacak ? Açıklandı mı acaba ? (2023)
-
@serotonin 15-20 eylül gibi kılavuz yayınlanmadıkça kesin tarihler belli olmaz
-
@PeS-MoBiLe maalesef
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Yazılımda orta seviye bir bilgimiz olsa ( daha önceden şirkette çalışılmamış fakat freelancer olarak çalışılmış durumda ) amerikada herhangi bir şirkete başvursak bize sponsor olma şansı var mı yoksa aşırı iyi derecede yazılım bilip belli başarılar elde etmek mi lazım ?
-
Başka sayfalarda konusu açıldı mı bilmiyorum ama, böyle bir şey de çıktı şimdi.
Afganların ABD'ye yerleşmelerine olanak sağlayan yeni mülteci programının başvurularının Türkiye üzerinden yapılması kararı.
-
@fatihkskinn her konu için açılmış sayfalar orada sorarsan çok daha fazla bilgi alabilirsin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/757/sponsor-veya-iş-teklifi-mektubu-alma
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1415/amerikada-herhangi-bir-işveren-bana-sponsor-olabilir-mi
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1363/employment-based-green-card-is-sponsorlugu-ile-yesil-kart-basvurulari/169
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum