DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG central park bu forumdaki insanların gitmek istedikleri ülkenin sembolü sadece, bu kadar büyütmeye gerek yok..tabiki ülkemizin güzelliklerini hiçbir yerde bulma imkanımız yok ama ülkeyi yaşanmaz hale getirenler saolsun bu güzelliklerin keyfine varabilmek ne mümkün
-
Bilgi amaçlı paylaştım. 🙃
Tek derdi bunlar olan varsa alternatif olarak burası daha güzel demek istedim. 🙃 -
10 yıldır başvuru yapıyorum bir defa olsun çıkmadı. Bunun başka yolu yokmu gitmenin. Artık turist vizesine başvuru yapacam ordanda gelmiyecem. Vize alabilirsek
-
@hayaller Yaş kaç bilmiyorum ama dediğiniz gibi turist olarak ya da dil okulu, yüksek lisans gibi planlarla gitmek mümkün ancak bu yollar tabi GC'a göre oldukça maliyetli. 10 yıl gerçekten iyi süre. Şimdiye kadar gerekli birikimi oluşturup turist ya da okul vasıtası ile gidilebilirdi çok zaman kaybetmişsiniz maalesef :( Mevzu yurt dışı yaşamı ise sadece ABD'ye de odaklanmayın ve farklı ülkeleri de araştırın derim.
-
@Ping-PONG Central Park'da çimlere yayılıp bir mangalımız yok bu be :D
-
@sir-altan Manhattan'ın Amerika'nın en zenginlerine ev sahipliği yaptığı ve ultra zenginler bölgesi olduğu söyleniyor. Orada yaşamayı çok istesem de bunun için çok yüksek gelirim olması gerek...
-
@istanbuladami Aklımdan geçeni yazmışsınız... :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@kotpantelon eeee hocam Türklük mode on :D
-
@Ping-PONG İstanbul bir çok medeniyete başkentlik yapmış kadim bir şehir ancak artık zamanı geçti, New York adeta dünya dışında bir yer gibi ve dünya da paranın döndüğü fırsatlar diyarı. Umarım bir gün o muazzam şehrin sokakların da yürümek bana da nasip olur...
-
@istanbuladami Geçen gün New York Central Park ile ilgili bir video izliyordum ve aklıma hemen burada çimlere uzanıp ne güzel mangal yapılır diye düşünceler geldi... :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@istanbuladami
Yaş 39 çalışmaya daha enerjimiz var.😉 Türkiye'de 60 yaşına kadar çalışmam lazım emeklik icin yani 21 sene Amerika'da çalışsak iha oluruz 😉 -
@hayaller ohhooo hocam daha bir şey yokmuş ya. Forumda daha önceki sayfaları okuma şansınız oldu mu bilmiyorum ama bir çok farklı opsiyon için fikir alışverişinde bulunuldu. GC, okul, turist ya da yatırım. Biraz maddiyat iyiyse ve dil varsa sadece GC'a bel bağlamamak lazım. ama maddiyat iyi değilse ve dil de o kadar iyi değilse yapacak bir şey yok tabi :)
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@Ping-PONG Central Park'da çimlere yayılıp bir mangalımız yok bu be :D
Kemal paşa korusu var. Yakayım ben sana mangal gel 🤣
-
@hayaller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@istanbuladami
Yaş 39 çalışmaya daha enerjimiz var.😉 Türkiye'de 60 yaşına kadar çalışmam lazım emeklik icin yani 21 sene Amerika'da çalışsak iha oluruz 😉İha derken, insansız hava aracı olmayacaksınız dimi 21 senede 🤣
-

Amerikan Nüfus Sayım Dairesi, tarafından yayınlanan son araştırmaya göre, Amerika’da 136 bin ile 182 bin arasında değişen sayıda Türk nüfus yaşıyor. Araştırmada, ankete katılıp tek bir etnik gruba ait olduklarını ve kimliğini Türk olarak beyan edenler esas alındı. Son araştırmaya göre Amerika’da Türklerin en fazla New York’ta yaşadığı ortaya çıktı.
Amerika’da yaşayan Türklerin New York’tan sonra yaşadığı eyaletler nüfus sayısına göre şöyle sıralandı. New Jersey, California, Florida, Texas, Massachusetts, Pennsylvania, Ohio, Virginia ve Maryland. Keşke bizde gidebilsek... :united_states:
-
@Ping-PONG o zaman ki teknoloji bizi ne hale sokar bilmiyorum görünmez adam mı oluruz iha mi 😄 21 senede toprak olacagimiz kesin 😉
-

Öyle muazzam, öyle güzel muhteşem ve özel ki insan gözlerini üzerinden alamıyor. Sanki bu dünya dan değilmiş gibi... Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Burada doğan, yaşayan insanlar ne kadar şanslı olduklarını bilselerdi... Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-

Bir gün bu ağaçların arasına uzanıp okyanusu izlemek istiyorum. Miami My dream :united_states: :united_states: :united_states:
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@Ping-PONG central park bu forumdaki insanların gitmek istedikleri ülkenin sembolü sadece, bu kadar büyütmeye gerek yok..tabiki ülkemizin güzelliklerini hiçbir yerde bulma imkanımız yok ama ülkeyi yaşanmaz hale getirenler saolsun bu güzelliklerin keyfine varabilmek ne mümkün
Sen anlamamışsın rakip elemeye çalışıyor 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum