DV2023 Sohbet Odası
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Can sıkıntısından başladım Asmalı Konak'ı izlemeye bilen bilir zamanın efsanesi 😁 Şimdi diyorum ki eee Seymen Amerikadaydı okumaya gitmişti nasıl gitti bu diye düşünmedin mi hiç ah kafam ahhh 32 yaşına kadar greencardı dolandırıcılık zanneden biz. Bu hikayede yanan ben oldum 😒
Nasıl bir bakış açısı vallahş helal olsun 😂😂
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@denizci10 Bizim millet bahçelerimizin bundan ne eksiği var ?
Abi tek sıkıntı burda o yeşilliği görmezlerde bizim niye bu kadar gökdelenimiz yok derler
Silivri is coming 😁😁
-
@denizci10 Central Park, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinin Manhattan ilçesinde yer alan 3382 dönüm alan üzerine kurulu, halka açık kentsel bir parktır. Yıllık ortalama 25 milyon ziyaretçisiyle Central Park, Birleşik Amerika'da en çok ziyaret edilen kent parkıdır. Hayatta hiç olmazsa bir defa görülmesi gereken muhteşem bir yer umarım bir gün bu muazzam parkta gezmek bizlere de nasip olur... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Can sıkıntısından başladım Asmalı Konak'ı izlemeye bilen bilir zamanın efsanesi 😁 Şimdi diyorum ki eee Seymen Amerikadaydı okumaya gitmişti nasıl gitti bu diye düşünmedin mi hiç ah kafam ahhh 32 yaşına kadar greencardı dolandırıcılık zanneden biz. Bu hikayede yanan ben oldum 😒
Dizilerden gidelim madem benimde aklıma İkinci Bahar dizisi geldi.Ulaş ve arkadaşının Amerika hayalleri ve gitme ile ilgili maceraları vardı.tabi o zamanlar benimde hayallerim vardı ama turist olarak gezme ile ilgili😆
-
.,.,.,.,
-
@xackletaker spacex tutunuruz. hemde yakıt yakmayız adam sürekli boca cika uzay arası gidip geliyor
-
.,.,.,.,
-
@TughanTug Yeni gördüm mesajınızı. Üzüldüm ve evet bana da çıkmadı. Ben tekrar başvurur muyum bilmiyorum ama dediğiniz gibi tekrar başvurma tarihi açılana kadar buralarda olmayacağım ben de. Umarım tekrar New York üzerine sohbet ederiz ve bu sefer umarım size çıkmış şekilde bunu yaparız. görüşmek üzere.
-
Bu arabaysa diğerleri ne 😭
https://www.dupontregistry.com/autos/listing/2006/shelby/cobra/2481605
-
yeni başvuruların ne zaman olacağı ağustos gibi belli olur değil mi?
-
@travelleth her yıl eylül ayında kılavuz açıklanır o kılavuzda yazar
-

Times Square, New York şehrinde West 42. Cadde'nin Broadway ve Seventh Avenue ile kesiştiği kavşak ve etrafındaki alan. Kesin sınırları olmamakla birlikte aşağı yukarı doğuda Sixth Avenue, batıda Eighth Avenue, güneyde 40. Cadde ve kuzeyde 53. Cadde'ye kadar uzanan bir alan olup Manhattan'ın Midtown bölgesinin batı kesimine denk gelir. Times Meydanı yoğun trafiğiyle ünlü olduğu gibi taksileriyle de ünlü bir meydandır. My dream... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-

New York'ta East River üzerinde Brooklyn ile Manhattan'ı birbirine bağlayan Köprünün yapımına 3 Ocak 1870'te başlandı. 13 yıl sonra tamamlandı ve 24 Mayıs 1883'te hizmete açıldı. Tamamlandığı zaman dünyanın en geniş asma köprüsü idi; köprünün kuleleri ise birkaç yıl için ABD'nin en yüksek yapıları olmuştur. My dream... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-

Empire State Building, New York'ta bir gökdelen. Bina, Manhattan, Fifth Avenue'de 33. ve 34. caddelerin arasında yer alır. Tam olarak adresi 350 Fifth Avenue, New York, N.Y. 10118 şeklindedir. 1 Mayıs 1931 tarihinde, o güne kadar Dünya'nın en yüksek binası olan Chrysler Building'in bu unvanını elinden almıştır. My dream... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-

New York Belediye Binası, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinin yönetim binasıdır. Bina Lower Manhattan'a bağlı Civic Center'da yer almaktadır. ABD'nin en eski belediye binası olup belediye başkanının çalışma yerine ve New York Şehir Konseyi'ne ev sahipliği yapmaktadır. My dream... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-

New York Şehri, Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezidir. Şehir bir parçası olduğu New York Eyaleti ile karıştırıldığı için İngilizcede New York City olarak isimlendirilir. My dream, New York City... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-
Son 2 çekilişte resim/fotoğraf paylaşan 2 arkadaşa çıktı. Önümüzdeki çekilşte de resimcilerden birine çıkarsa sohbet odalarının resmi totemi olur valla.
-
Gezdiğim yerler arasında en beğenmediğim yer New York olmuştu abd’de. Times square falan bir özelliği yok bence. Çıktık merdivenlerde oturduk başka bir esprisini göremedim :)
-
Umarım gelecek çekilişte o şanslılardan biri ben olurum ve hayalim gerçekleşir... :statue_of_liberty: :statue_of_liberty: :statue_of_liberty:
-
@caner92 Ben New York ta yaşamayı çok istiyorum. O şehrin kültürel çeşitliliği, hayat tarzı, gece gündüz kesintisiz yaşantısı beni cezbediyor. Adeta dünya dışındanmış gibi... :statue_of_liberty:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum