DV2023 Sohbet Odası
-
@denizci10 çok teşekkür ederim sahilde oldu asıl hasar denizden geldi hortum
-
@tolgasatir düşünmen yeter kurtardık paçayı :D
-
ya bu yulaf ezmesini seven var mı ?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Ben çok severim nasıl yaptığına bağlı tabi sevmen.ben 1 su bardak süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 kuru kayısıyı doğruyup birkaç taşım kaynatıp kaseye alıyorum.vanilya,kakaoda koyabilirsin.ertesi gün soğumuş birşekilde yemesi güzel oluyor.Afiyet olsun😊
-
@depresif ben mi yanlış hazırladım acaba diyecem de yiyemedim valla :D 1 bardak süte su bardağından azcık büyük 4 yemek kaşığı koydum kısık ateşte şişene kadar pişirdim muz ve çilek doğradım sonra muzları yedim gerisini kuşlara attım :D
-
@depresif ben mi yanlış hazırladım acaba diyecem de yiyemedim valla :D 1 bardak süte su bardağından azcık büyük 4 yemek kaşığı koydum kısık ateşte şişene kadar pişirdim muz ve çilek doğradım sonra muzları yedim gerisini kuşlara attım :D
Aslında espirisi kayısı,üzüm ,hurmada olabilir beraber kaynaması böylelikle şekerini yulafada veriyor soğuyunca muhallebi tadında oluyor.Ayarını tutturana kadar birkaç kez denemek gerekiyo
-
@depresif yarın bir şans daha verecem :D
-
@ayvalik10 çok geçmiş olsun.
-
@Rhonster besin değeri çok yüksek kesinlikle tavsiye ediyorum bende tüketiyorum göz kararı yapıyorum ama içine badem ve kuru üzüm atıyorum çok yakışıyo bazen canım çok tatlı isterse üzüm yerine 2 kaşık tahin pekmez yapıp döküyorum üstüne çilek 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 Çok sulu bırakmayın çokta tane tane olmasın kıvamı 🌸
-
@depresif, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Ben çok severim nasıl yaptığına bağlı tabi sevmen.ben 1 su bardak süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2 kuru kayısıyı doğruyup birkaç taşım kaynatıp kaseye alıyorum.vanilya,kakaoda koyabilirsin.ertesi gün soğumuş birşekilde yemesi güzel oluyor.Afiyet olsun😊
Ohaaaa, birebir aynı tarif. Ben de yoğun spor yaptığım dönemler sabah koşuya çıkarken yanıma alıp içtikten sonra rucking yapıyordum. Birebir aynı tarif 🤣🤣🤣
Sonra deli gibi kahvaltı yapıyordum tabi bu benim için kolu ile rucking arası besiniydi. Hem kan şekerini düzenlediği için destekleyici oluyordu hemde yavaş sindirilen bir kalori kaynağı olduğu için uzun vade dinç tutuyordu. Barajın kıyılarında 1 saate yakın ağarlıklı yürüyüş yapıyordum.Ama siz kilo verme amaçlı kullanıyorsunuz sanırım. Kilo verme amacı ile kullananlarda süt tavsiye edilmez diye hatırlıyorum. Tekrar bir araştırmak laxım.
-
-
@tolgasatir
Hamlamışsındır evde elmalı barajına yürüyüşe çıkıcaz bir süre spor amaçlı ağarlıkla gel senide alayım hergün 🤣 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Yanlış hatırlıyorum. Sadece yağsız süt tavsiye edilir dedi arkadaşım. @depresif @Rhonster
Ama bu kadar tesadüf normal mi anlayamadım. Genel bir tarif olabilir mi bu?
Doğrudur yağsız sütle yspıyorum.canım çikolata istediğinde kakao biraz ekliyorum.işyerinde öğlen yemeği niyetine yiyiyorum genelde
-
Dünya turuna çıkmışız da
Önce Amerika'ya uğramışız
Zencisi beyazı birbirini yerken
Hürriyet heykeline bakakalmışız
Hey Bush alsana duş
Çok kötü kokuyon dayanamıyom
Söyle bir rap herkes dinlesin
Cristopher Colomb, kulakların oynasın -
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@TughanTug acaba çıktı mı bu arkadaşa? Bayağı kendisiyle New York üzerine sohbet etmiştim. Herhangi bir şey yazmamış. Anladığım kadarıyla olumsuz oldu illa ki yazardı olumlu olsaydı.
@this-time89 Merhaba :) maalesef çıkmadı. Size de çıkmamış gördüğüm kadarıyla. Dediğiniz gibi çıksa böyle sessiz kalmazdım. Canım sıkıldı açıkçası, yine kazandım ama önce iki sene şuraya yüksek lisansa gidicem, kazandım ama gitmesem mi vs diyenler arasında kalınca bir süre sessiz kalmak istedim. Buradan tanıdık kimseye de çıkmadığını görüp köşeme çekildim. :)
Muhtemelen başvuru zamanında tekrar aktif olurum. -
@istanbuladami Türk olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam 😂😂
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@TughanTug acaba çıktı mı bu arkadaşa? Bayağı kendisiyle New York üzerine sohbet etmiştim. Herhangi bir şey yazmamış. Anladığım kadarıyla olumsuz oldu illa ki yazardı olumlu olsaydı.
@this-time89 Merhaba :) maalesef çıkmadı. Size de çıkmamış gördüğüm kadarıyla. Dediğiniz gibi çıksa böyle sessiz kalmazdım. Canım sıkıldı açıkçası, yine kazandım ama önce iki sene şuraya yüksek lisansa gidicem, kazandım ama gitmesem mi vs diyenler arasında kalınca bir süre sessiz kalmak istedim. Buradan tanıdık kimseye de çıkmadığını görüp köşeme çekildim. :)
Muhtemelen başvuru zamanında tekrar aktif olurum.Hoş geldin kardeşim 🤣
-
@nevzatyildizz ahahahahahahaha twitter'da ne yorumlar var 😂😂😂
-
@Ping-PONG İnşallah hoş buluruz kardeşim :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum