DV2023 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
bu arada bu seneye kadar bu kadar cahil bilgisiz insan gelmedi foruma. 5 aylık bebeğim var nereye gidebilirim. Başka bir kişi kazandığı mektubu koymuş ingilizce bilmiyorum ne yazıyor diyor. Başkası ailece katılmış eee şimdi ben gidemiyorum ne yapıcam diyor
Kanser ederler valla. Bizim gibi isteyen ve süreci az çok bilen kişilere çıksa ne güzel olur.
Az çok deme lütfen o kişilere göre hatim etmiş sayılırız biz 😂
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
bu arada bu seneye kadar bu kadar cahil bilgisiz insan gelmedi foruma. 5 aylık bebeğim var nereye gidebilirim. Başka bir kişi kazandığı mektubu koymuş ingilizce bilmiyorum ne yazıyor diyor. Başkası ailece katılmış eee şimdi ben gidemiyorum ne yapıcam diyor
Kanser ederler valla. Bizim gibi isteyen ve süreci az çok bilen kişilere çıksa ne güzel olur.
Aynen 😂 😂 Daha çıkmadan sn. @crazycells'in hazırlamış olduğu DS260 formunda çıkan sorulara bakmıştım ve mülakat deneyimlerinin çoğunu okumuştum. Yok pasaport süresi doluyormuş yok efendim adres gösterme ne varsa çoğunu bilen insanlarız.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Aynen 😂 😂 Daha çıkmadan sn. @crazycells'in hazırlamış olduğu DS260 formunda çıkan sorulara bakmıştım ve mülakat deneyimlerinin çoğunu okumuştum. Yok pasaport süresi doluyormuş yok efendim adres gösterme ne varsa çoğunu bilen insanlarız.
Bakın ben bile hakimim olaya... ben bile diyorum bu kısım önemli :) :)
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
bu arada greencard bu sene çok popüler oldu.. tv kanalları olsun sosyal medya olsun çok reklamı oldu gc nin bu sene ..ne yazık ki başvuru patlaması yaşanabilir..zaten az olan şansımız dahada azalabilir
Green Card çıktı diye sevinen gençler vardı, Kılıçdaroğlu Twitter'da o gençleri paylaştı, haber tvleri kılıçdaroğlunun konuştuğu videoyu yayınladı. Evet, artış olabilir.
-
bugün yayınlanan bir haber
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/genclerin-hayali-yurtdisina-kacmak-6438433/ -
@ayvalik10 bir de bu resmi yayınlıyorlar ama olsun 19 mayıs gençlik bayramı kutlu olsun. Bir kerecikte olsa gösteriş yapmasın kimse içinden gelmiyorsa kutlamayın.

-
@kartal_123, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@omondoles, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Daha önce Amerika’da bulunmuş ve kuraya katılmışlara çıkma oranıyla, daha önce hiç bulunmamış ve kuraya katılmışlara çıkma oranını gerçekten merak ettim. İspatlayamam ama daha önce Amerika’da bulunmuş olanların şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Bu fikir uzun zamandır bende vardı fakat şimdi 2022 kazanlara bakıyorum, çok fazla daha önce Amerika’da bulunan varmış.
kesinlikle bende aynı fikirdeyim özellikle genç ve work and travel yapmışlar dikkatimi çekti.
2014 DE WAT İÇİN BULUNDUM GEÇEN SENE TURİST VİZESİ İLE GİTTİM. 6 SEFERDİR CIKMIYOR :)
-
@caner92, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@kartal_123, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
@omondoles, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Daha önce Amerika’da bulunmuş ve kuraya katılmışlara çıkma oranıyla, daha önce hiç bulunmamış ve kuraya katılmışlara çıkma oranını gerçekten merak ettim. İspatlayamam ama daha önce Amerika’da bulunmuş olanların şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Bu fikir uzun zamandır bende vardı fakat şimdi 2022 kazanlara bakıyorum, çok fazla daha önce Amerika’da bulunan varmış.
kesinlikle bende aynı fikirdeyim özellikle genç ve work and travel yapmışlar dikkatimi çekti.
2014 DE WAT İÇİN BULUNDUM GEÇEN SENE TURİST VİZESİ İLE GİTTİM. 6 SEFERDİR CIKMIYOR :)
Çifte şanssız 😁
-
@hayallerabd al sana resim :D

-
@caner92 turist vizesi gitmek insanı çok daha fazla bunalıma sokmaz mı sonuçta dolaştığın yerlerde daimi olarak yaşamak varken bir çekiliş yüzünden geri dönüyorsun.
-
Bizde eşimle totem yapıp geç kontrol ettik ve olumsuz sonuç ile buradaki yerimizi tekrar alıyoruz ☺️ Çocuk 21 yaşına gelene kadar denemeye devam edeceğiz umarım çok geç çıkmaz 😅
-
@sifaci, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)
Bizde eşimle totem yapıp geç kontrol ettik ve olumsuz sonuç ile buradaki yerimizi tekrar alıyoruz ☺️ Çocuk 21 yaşına gelene kadar denemeye devam edeceğiz umarım çok geç çıkmaz 😅
İnşallah bu sene şans yüzünüze güler. :)
-
@caner92 turist vizesi gitmek insanı çok daha fazla bunalıma sokmaz mı sonuçta dolaştığın yerlerde daimi olarak yaşamak varken bir çekiliş yüzünden geri dönüyorsun.
wat zamanı kalma imkanım vardı. dil kursuna yazılıp uzatabiliyordum. yapmadım şimdi gc deniyorum. aklımda soru işaretleride oldu tabi. gittiğiniz bölge çok önemli. ben 2014 de texasa yazlık bir yere gitmiştim. öyle evsizler, suç olayları gibi olumsuz şeylere denk gelmedim. diğer şehirlerinide beğenmiştim. Austin vs. olsun akşamları çok güzeldi. californiyayı gezdim yakın eyaletleri vs. oralarıda beğendim. fakat geçen sene atlanta'ya gittim dayım orada yaşadığından. açıkcası sıkıcı bir yer. metro bindim 1 tane beyaz yok. merkezinde akşam gezemiyorsun siyahlara denk gelirsen vs. öğlen gezerken her yerini bilmediğimizden siyahilerin mahalleye denk geldik korkudan taxi çağırıp gittik. gelen taxicide siyahi di hatta neden bu mahalleye geldiniz tehlikeli bir daha gelmenizi tavsiye etmem falan dedi. Gerçektende geçen seneki georgia eyaleti beni biraz abd den soğuttu gerçekten. New york'da keza öyle. Beğenmemiştim gittiğimde 2014'de. Çıkarsa eğer green card, abd'de çok iyi bir seçim yapmanız lazım. Ben rahat rahat dolaşamayacaksam, aklımda sürekli güvenlik sorunu olacaksa orada yaşamımı sürdüremem malesef. Abd'ye hepimiz ekonomik ve imkan açısından bakıyoruz. Yoksa gerçektende olumsuz yanlarıda çok fazla benim gözümde.
-
@Ali-Ege-Can-0 teşekkür ederiz ☺️ inşallah isteyen herkese kısa zamanda çıkar
-
@caner92 şu anda o kadar çok gelişmiş siteler var. Youtube videoları çeken var hatta şöyle söyleyim bir zenci var sürekli eyaletlerin pis tehlikeli mahallerini geziyor bilgi veriyor. Yeter ki çıksın senin evini emniyet müdürün yanında tutarız ayıpsın yeterki çıksın.
-
2022 bekleme odasında baktım bulamadım bebeğin doğumu olan 12 mayısta bakacak kişi vardı haberi olan var mı ne oldu
-
@ayvalik10 vallahi spotcrime diye bir uygulama indirmiştim. haritada suçları takip ediyordum. suç olmayan yer nadirdi georgia da. markete giriyorsun walmarta kayıp çocuk ilanları asılı falan korkuttu beni. 2014'de benim için abd gerçekten çok müthiş geçmişti. Hep hevesim o günden beri var yaşamak için. Ama geçen sene benim için bir hayal kırıklığı oldu açıkcası. benim çocuğumda abd'de doğdu geçen sene bu arada. 20 sene sonra gc alabiliyorum onun üzerinden. çıkarsa erken daha iyi olur tabi :)
-
@caner92 crime ile ilgili siteleri sana aşağıya yazıyorum
www.criminalwatchdog.com/neighborhood-watch
www.nextdoor.com bu site ev alma komşu al lafına örnek komşuların hakkında bilgi veriyor
-
@ayvalik10 dayımın yaşadığı yere baktım küçük bir şehir 12 bin nüfuslu. orada bile kaç tane cinsel saldırı suclusu var. suçlu olmayan yer yok sanırım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum