DV2023 Sohbet Odası
-
ama 3 senedir 7 ile başlıyor benim :D
-
Cumhurbaşkanı'da subliminal mesaj veriyor arkadaşlar. Hedef 2023 derken Green Card'ı kastediyor 😅
-
@crazycells talebimizdir odanın adını DV2023 Sohbet Odası yapabilirmisin :D "BekleME" biraz ironik gelmeye başladı :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
ama 3 senedir 7 ile başlıyor benim :D
Bizimkilere de baktım şimdi 7 ile başlıyor ikisi de :D bence alakası yoktur ya
-
@tolgasatir aynen öyle ya... teşekkür ederim desteğiniz için :)
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@tolgasatir aynen öyle ya... teşekkür ederim desteğiniz için :)
Birlikten kuvvet doğar :)
-
bu arada bu konu daha şimdiden 128 sayfa olmuş Mayıs 2022 de düşünemiyorum :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
rahat 1000 olur.
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
rahat 1000 olur.
geçen sene sonuçlar açıklandığında ilk 10 gunde 70 sayfa varmış 128. sayfa 20 eylül de falan yazılmış başvurular başlamaya yakın :)
-
ben merakla dv2022 istatistiklerini merak ediyorum. Toplam kaç başvuru var? Türkiye den kaç kişi kazandı?
-
ben merakla dv2022 istatistiklerini merak ediyorum. Toplam kaç başvuru var? Türkiye den kaç kişi kazandı?
aynen ya geçen seneye göre düştü mü arttı mı ne oldu ne bitti
-
Bu linkten takip edebilirsiniz.
-
Farklı farklı sitelerde mevcut ancak, doğru olup olmadıığını bilemiyorum.
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Bu linkten takip edebilirsiniz.
Şimdi burda katılımcılar ve türevleri toplamı var
örnek veriyorum ben başvurdum ben katılımcıyım eşimle çocuğum türev mi oluyo bu durumda, eğer böyleyse eşim başvurduğunda da ben ve oğlum türev olduk bizi 2 kere mi sayıyo sistem acaba :D
-
@Ali-Ege-Can-0 yok ben resmi rakamları ya da burada resmi olarak paylaşılan rakamları dikkate alıyorum.
-
Herkese selamlar dostlar
-
-
dedım bakıyım ne var ne yok gelişme falan varmı
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
valla kendi aramızda sohbet muhabbet :D başvuruların paralı olması için kampanya mı başlatsak diyoruz öyle şeyler işte :D
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
greencard çoğumuza çıkmadı, hersey b.ktan, konsolosluklar kapalı, dolar fırladı, hindistan virüsten kırılıyor, koronadan mesai arkadaşım 37 yaşında öldü geçen hafta, buradakiler de bir moralsiz gibi, maaşlar kötü alım gücümüz bitti, ülke kırılma noktasında enflasyon almış başını gitmiş, ekonomi çökmüş yaz erken geldi ama meyve ve sebze yetişmedi, araç ve ev fiyatları fırladı. Daha devam edebilirim ama bunalıma girmeyelim yeter
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum