DV2023 Sohbet Odası
-
@Rhonster yeni meslek edinirim 😂😂
-
@justm şu dönemde en kolay yol bu masrafları gözüne kestirdiysen E2 yatırımcı vizesiyle abd
-
@Ping-PONG eş kişisinede okul okutucaz napalım + puan için napalım😂
-
@Rhonster illa sat evi arabayı diyorsun 🤦♀️ bir sene dolares kazanmak şart oldu b planımı bozamam ne olur ne olmaz
-
@justm B planı neydi :D
-
@Rhonster en kötü ihtimaller için burada mal mülk bulunsun çok zor duruma düşersek abd de ona göre oradayken satalım bizim kafamızda en fazla 2 sene kendi işini yapamayacakmış gibi bir parayla gitmek
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@justm ooo yandık ozaman okadar puan nasıl toplanır ki 😭 ben orda mezun okul master seçtim çok atmiyim dedim 1 sene iş tecrubesi seçtim. Eşe de 1 sene iş seçmiştim bunları bile değiştirsem anca 500 olurdu 700 ne yahu napmış bunlar temelli nobel ödülü falan mı almamız lazım😡
Lowest ama RANKED oyyyy oyyyy
İngilizce diyorum. Sen beni hiç dinlemiyorsun. 350 puanla 30.000 kişi almış orada onları görmüyor. Rekor puanı en düşük puan olarak görüryorsunuz.🤣🤣🤣
@justm sizde ingilizce de var. Boşkupunuza denk gelmiş sanırım. 🤣
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu basit matematik 10 kişiden 1 kişiye çıkma ihtimalimi daha yüksek yoksa 10 kişiden 1 kişinin yerine sana çıkma ihtimalimi. sayı düşük olunca basitmiş gibi gelebilir ama bunu binlere milyonlara vurunca imkansızlaşıyor :)
🤣 10 kişidne 1 kişi yerine bana çıkma + bana çıkma ihtimali = daha fazla ihtimal.
Bebeğim ben sana kahve ısmarlayayım sen de yakmışsın devreleri. 🤣
Yarın Adana’ ya gönderelim seni 🙃
-
@Ping-PONG sakinleş yakan sensin.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG eş kişisinede okul okutucaz napalım + puan için napalım😂
- vericem en sonunda bak 🤣
Okul okumaya ikinizinde ihtiyacı yok. İş teklifi ile direkt gidip çalışmaya başlayabilirsin.
Az kaldı yorumlarına - vericem. 🤣🤣🤣
@denizci10 da direkt gidebilir bu şekilde. Onunda iş konunun alternatifleri bulunur diye düşünüyorum. Onun da dile ihtiyacı var.
- vericem en sonunda bak 🤣
-
@Ping-PONG matematik düz mantıkla çalışmıyor kanka permütasyon kombinasyonu koy araya ilk önce o %10 u hesapla düz olarak sonra onu diğer 9 kişiyle beraber hesapla ondan sonra o kazananın yerine sana çıkma ihtimalini sırala.
-
@Ping-PONG bul bize bi çare basıp gidelim buradan artık.
-
@denizci10 E2 amerika :D sadece konsolosluğun açılmasını bekle :D
-
@denizci10 sözü var yapacak bişeyler 😂
-
@Ping-PONG matematik düz mantıkla çalışmıyor kanka permütasyon kombinasyonu koy araya ilk önce o %10 u hesapla düz olarak sonra onu diğer 9 kişiyle beraber hesapla ondan sonra o kazananın yerine sana çıkma ihtimalini sırala.
🙃 9 ile hesaplarken niye bir önceki 10 üzerindeki şansımla hesaplıyorum. Onu anlayamadım.
Özür dilerim kardeşim ben de yakmış olabilirim. -
@Ping-PONG olur kanka zor zamanlar :D
-
@Ping-PONG sana lisede hocan hiç renkli topların olduğu torba sorusu çözdürmedi mi :D
-
@Rhonster Haala aynı konu, inanılır gibi değil :)
-
@Ping-PONG sana lisede hocan hiç renkli topların olduğu torba sorusu çözdürmedi mi :D
Yavrum benim okuduğum bölüm komple fizik yer yer matematik. Ama gördüğüm matematik te matematik sayılmaz. Perfüsyonlar felan zor işler oralara kadar gelemedim ben. En son integral felan gibi kolay konuları işlemiştik. 🙃
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum