Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Sonuç Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
906 307 53.1k 264

• @yanutsu 8xxx sizce ne zaman gelir.

• @goldenhill, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

@yanutsu 8xxx sizce ne zaman gelir.

bende yeniyim hocam araştırdıkca öğreniyorum.

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

bu linkte geçmiş senelerde ay ay kaçıncı sıralar gelmiş görebiliyoruz. Ancak 2020 ve 2021 için korona nedeniyle herkese verilmemiş. Hatta davalar açılmış falan. Size 2019 - 2018 falan bakarak tahmin yapabilirsiniz.

• @yanutsu, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

niyim hocam araştırdıkca öğreniyoru

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-january-2019.html

Burada aşağıdaki tabloda 8800. kişiye kadar çağrılmış mesela Ocak ayında. EU oldugumuz için Europe bakmamız gerekmekte.

• @yanutsu, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

teşekkürler,şubatta 10.000 e ulaşmış.

• Bu ileti silindi!

• @nevzatyildizz merhabalar, teşekkür ederim. case number 9 binin altında.

• @robbie 9 binin altında dosya numaram var.

• @FUAT-ARI İlk başvurduğunuzda size verilen numara. Yani çıkmışmı diye kontrol ettiğiniz numara.

• Arkadaşlar DS260 formunu doldurmak için çok acele etmeyin,kendinize 1 ay zaman tanıyın,nasıl doldurulacağı konusunda you tube da videolar var,yeşilkart forumunda bir videosu var ( https://www.youtube.com/watch?v=KH88Z3vC16o ) birkaç gün izleyin, sonra yavas yavas doldurun.hatasız bir şekilde doldurun, doldurduktan sonra hemen kcc ye göndermeyin, bir kaç kez gözden geçirin.Mutlaka hata yaptığınız ve düzeltmeniz gereken bölümler çıkıyor. Herkeze başarılar.

• @Keremsah hocam 2022 CN ilk 1000deyim. Dolar olarak belki cüzdanım boş gidebilirim mülakata. Ancak eşime ait ev tapum, bana ait 160.000₺ bandında aracım ve 6 yıllık Amerika da şirket sahibi birinin sponsorluğu olacak. Ama dediğim gibi cash olmayacak. Sıkıntı olur mu

• @ogulenginn universite mi yazacağız university mi

• @yanutsu içime su serptin be kral ağlıyordum az kalsın ben mi birşey yaptım diye

• @yanutsu hocam benim CN 900 küsürde haftaya doldurayım diyorum. Ankara başlarsa sizce ilk ay ekimde çağrılır mıyım. Kasıma atar mı. Birde dostum benim ve eşimin anne babalarının doğum yerini ne yazacağız. Eski kimliklerde sıkıntı yokta yenilerde yazmıyor doğum yeri

• @yanutsu benim 1xxx iki hafta içinde doldurmam mı gerekiyor acaba ?

• @nevzatyildizz teşekkürler

• Arkadaşlar selamlar. Bana da bu yıl ilk denemem de çıktı 5 yıldır müzik öğretmeniyim doğu görevindeyim bu yıl. Youtube da gördükçe çok imrendim şansıma çıktı 9xx sıralamam eğer vize alabilirsem 1 yıl memuriyetimi donduracağım. Orada hiç kimseyi tanımıyorum ne yapabilirim bilmiyorum aşırı heyecanlıyım. Herkese başarılar dilerim . Henuz ds260 dolduramadm pasaportum süresi bitmiş. Bilmem gereken birşeyler varsa beni aydınlatırsanız mutlu olurum. Saygılarımla.

• Merhaba arkadaşlar herkese:) benim sorum ds-260 ile ilgili. Üstünden çoookk uzun zaman geçtiği ve eski evraklarımı bulamadığım için lise başlangıç-bitiş tarih ve mezuniyet notumu hatırlamıyorum:) lisans ve yüksek lisans belgelerinde sorun yok, o bilgiler var. Lise ile bilgiler önemli mi? Tahmini bir şey yazsam olur mu yoksa lisans falan dururken lise diploması da isterler mi ki yahu:) diğer sorum da geçmiş adresler ile ilgili. Bu adresler ikametin resmi olarak olduğu adresler mi olmak zorunda? Mesela ben istanbul'da okurken ikametgahımı hiç aldırmayıp babamın evinden sağda solda kalıyordum. O iş nasıl olacak:)
    Teşekkürler
    Dosya Numarasi: 2022EU16XXX
    DS-260 Gonderimi:........

• @Omer-Dereli-0, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

@yanutsu benim 1xxx iki hafta içinde doldurmam mı gerekiyor acaba ?

yok hocam 2 hafta süreyi örnek verdim. Acele etmeden araştıra araştıra doldurun diye. Zaten su aralar sistemsel problem var ds260 doldururken hata alınıyor. önümüzdeki haftalarda iyice araştırıp öyle doldurun derim.

• @Ahmet-Kölüş, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası

ocam benim CN 900 küsürde haftaya doldurayım diyorum. Ankara başlarsa sizce ilk ay ekimde çağrılır mıyım. Kasıma atar mı. Birde dostum benim ve eşimin anne babalarının doğum yerini ne yazacağız. Eski kimliklerde sıkıntı yokta yenilerde yazmıyor doğum yeri

eski kimlik bilgilerine edevletten ulaşılıyor diye biliyorum. Ülkemizdeki korona vaka sayıları ve konsoloslukların çalışmaya tam zamanlı başlamasına bağlı size ne zaman sıra geleceği. 2020 ve 2021 yılında cıkanlar için greencard alamayanlar varmış. 2021 hiç alamamış galiba. bu durumla da karşılaşabiliriz. Ama bizim için umut daha fazla.

• ⭐⭐

Tum kazanan arkadaslari tebrik ederim. Tum sureclerde herkese bol sans

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    M
    @LSkae Amin kardeşim. Evvelki yıl bunları çok yaptım kurban olduğum kabul etti 3 aydır buradayız Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...👃
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    526 Bakış
    crazycellsC
    @furkan-erdem Sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmek içinde söyledi: Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün başvurumu yaptım. Bir sorum var. Mesela sonuçlar açıklandıktan sonra evlenirsem, işleyiş nasıl olacak ? Çünkü başvururken bekarım diye işaretledim surecle ilgili sorulari su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
  • sonuçların belirlendiği tarih

4
    0 Oy
    4 İleti
    952 Bakış
    N
    hocam gerçekten cok faydan dokundu ya .beklemedeyim bakalım umarım çıkar
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k