DV2023 Sohbet Odası
-
@MySea talihlilerin yaslari ile alkali bir veri de varmidir acaba genç arkadaslarin kazanma olasiligi daha yuksekmis gibi hissediyorum :)
-
@agb_48, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Merhaba,
Öncelikle hepimize bol şans diliyorum. Yeni başvuruya daha var ama sorum pasaport yenilme ile ilgili olunca şimdiden maddi olarak hazırlanmak istedim. Başvuru yaparken güncel bir pasaportun olması gerektiğini biliyorum ama sorum şu: 4 yaşındaki çocuğum için de güncel pasaport gerekli mi? Kendine ait bir başvuru nosu olmuyor ama bilgileri girerken onun için de bir pasaport numarası isteniyor mu?
Şimdiden teşekkürlerbaşvuru yaparken çocuğunuz için bir pasaport zorunluğu yok başvuru yaparken hem kendi adınıza hemde eşiniz adına başvuruda bulunun şansınız artsın
-
@hsnnzknn Hicbir bilgim yok. Ama 50 yasindan sonra kazananlar var diye duymustum.
-
@MySea tesekkur ederim en azindan moral oldu bu benim icin :)
-
@ahsenaydgdu accounting bölümü için mi ielts 6 istiyor acaba ?
-
Tanidigim 3 kisi var. Ayri ayri zamanlarda ama 2000li yillarin baslarinda calistiklari gemilerden kacarak ABD'e girmisler. Uzun yillar kacak yasamislar. Hemde Delaware-New Jersey bolgesinde. Birisi evlilik yolu ile, birisi isyeri acarak, digeri ise calistigi yerdeki patronunun sponsor olmasi ile yasallasip greencard aldilar. Su anda 2 tanesi ABD vatandasi bile oldu. Digeri ise 1-2 yila kadar olmak uzere.
Note: Gocmenlik tavsiyesi degildir! GTD :)
-
@MySea, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Tanidigim 3 kisi var. Ayri ayri zamanlarda ama 2000li yillarin baslarinda calistiklari gemilerden kacarak ABD'e girmisler. Uzun yillar kacak yasamislar. Hemde Delaware-New Jersey bolgesinde. Birisi evlilik yolu ile, birisi isyeri acarak, digeri ise calistigi yerdeki patronunun sponsor olmasi ile yasallasip greencard aldilar. Su anda 2 tanesi ABD vatandasi bile oldu. Digeri ise 1-2 yila kadar olmak uzere.
Note: Gocmenlik tavsiyesi degildir! GTD :)
iltica ediyorum :)
-
@MySea YouTube da kanali var birisinin, hotdog arabasi isletiyor, gecen denk geldi izledim, onun da boyle bir hikayesi vardi yanlis hatirlamiyorsam.
-
@Emtee ✌️
-
@denizci10 Benim de niyetim var ortak ararsanız buradayım :)
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya @ahsenaydgdu @denizci10 @Ping-PONG @tolgasatir @hadi-BE
Kemik kadro burda dağılmamış 🙃🗽Elimde olsa buranın ismini dv2023 değil de kürkçü dükkanı yapardım
Benide unutmayın ne olur o dükkana🤗
-
1998'den bu yana burada kacak olup, pizza restaurant isleten bir arkadas var. Kazandigi paralarla simdiye kadar Turkiye'den evler, arsalar almis. Yakalayip sinirdisi etseler bile, Turkiye'de calismadan geri kalan omrumu tamamlarim diyor. Bu arada Turkiye'den disaridan odeme yaparak emekli bile olmus.
Burada boyle kisiler oldukca fazla. Yani Northeast bolgesinde. Cogunlugunun boyle forumlardan haberleri bile yok!
-
1998'den bu yana burada kacak olup, pizza restaurant isleten bir arkadas var. Kazandigi paralarla simdiye kadar Turkiye'den evler, arsalar almis. Yakalayip sinirdisi etseler bile, Turkiye'de calismadan geri kalan omrumu tamamlarim diyor. Bu arada Turkiye'den disaridan odeme yaparak emekli bile olmus.
Burada boyle kisiler oldukca fazla. Yani Northeast bolgesinde. Cogunlugunun boyle forumlardan haberleri bile yok!
Vaybe adamdaki süreç yönetimine bakarmısın😯
-
@MySea SSN almadan nasıl herhangi bir işe girebiliyorlar merak ediyorum. Ya da hastaneye falan hiç mi gitmiyorlar hiç mi polis çevirmesi yok abi oralarda o kadar uzun süre nasıl yaşayabiliyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@MySea Kaçak adam nasıl banka hesabı açıp para gönderiyor, restaurant'ı nasıl işletiyor. Yaa valla böyle adamların mutlaka seminer falan vermesi eğitimci olması lazım. :D :D
-
2022 çekilişi sonrası kaçak yaşamak cazip gelmeye başladı :face_with_tears_of_joy:
-
Adamlar gözünü karartmış gitmişte nasıl ssn olmadan işletme açmış vergi ödemiş bu nasıl olabiliyor ki
-
kaçak gitsek bizim şansımıza vizenin bittiği gün polis çevirmesine gireriz
-
@quikless kaçak gittiğim gün migrenim tutar hastanelik olurum bak yemin ediyorum
-
@quikless ucuz is gucu diye min wage in altinda fiyatlara kacak calisiyorlar yillarca, ama su banka ssn ehliyet olayini nasil hallettiler bende merak ettim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum