DV2023 Sohbet Odası
-
Bugün 3 kez daha kontrol ettim, sonuç değişmiyor arkadaşlar. Kesin bilgi yayalım :)
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG mühendisler için yeni mezun vizesi veriliyor 2 seneydi önceden şimdi 1.5 mu bilmiyorum
1.5 yılmış baktım şimdi
-
@Eren98, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@MySea Araştırmaz olur muyum abi. Yemin ediyorum Yurtdışı danışmanlık firması açacak bilgi birikime sahibim artık o derece. :) Yalnızca bu yıl Green Card'a başvurmadım maddi durumlardan ötürü. Ama önümüzdeki çekiliş için başvuruda bulunacağım. Çıkarsa kısmet artık, direkt uçarız. Çıkmazsa mezuniyet sonrası yüksek lisans ile gideceğim. Kanada da aklımda var, diğerlerini (Avustralya, Yeni Zelanda) coğrafi olumsuzluklarından ötürü düşünmüyorum.
Beni anlayan bir insan ben de tamamen o olumsuzluklardan dolayı istemiyorum ama herkes git diyor kafam karışık
-
Yillar once bir arkadasimin abisi gocmen olarak gitmisti Avustralya'ya. Bizler yeni liseyi bitirmistik o zamanlar. Turkiye'de eczacilik okuyordu, son senesinde basvurmus, kabul edilmis, vizesini alip gitmisti. Hic unutmam 2 yil sonra falan tatile geldi Turkiye'ye. Ne yapiyorsun orada falan diye konusurken, ilk 1 yil eczacilik alaninda is bulamamis, portakal bahcelerinde portakal kesip toplamis. Ancak ikinci yil bir eczanede is bulmus ve o sekilde devam etmis.
-
@Ping-PONG mühendisler için yeni mezun vizesi veriliyor 2 seneydi önceden şimdi 1.5 mu bilmiyorum
Yeni mezun ama 35 yaşında olur mu? 🤣
-
@MySea Doğrudur abi ama sende tahmin edersin ki böcek ve yılan popülasyonu inanılmaz fazla. Yeni Zelanda da çok aktif bir deprem bölgesi sürekli depremler oluyor onun dışında harika bir ülke Yeni Zelanda.
-
@justm IELTS ve TOEFL şartı var sanırım birde Çalışma ve tatil vizesi kapsamında işe girip kalifikasyonlarınızdan ötürü yanında tutmak isterse sponsorluk vizesini alabiliyor ve 3 yıl çalışma ve oturma izni sahip oluyor ve 1. yılın sonunda vatandaşlık için başvuruda buluna biliyormuş. tabi ilk 3 yıl aynı işte çalışma şartı var
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
maalesef yaş sınırı var
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
maalesef yaş sınırı var
Benim ABD dışındaki tek alternatifim Kanada . Meraktan sordum🤣
-
@Ping-PONG Aynen benimde. Ya ABD ya Kanada.
-
Benim ABD dışındaki tek alternatifim Kanada . Meraktan sordum🤣
kanada için IELTS şartı var diye okumuştum kaç puan gerekiyor
-
Ingılızce pratık ıcın dualıngo onerırım bu lınk ten kayıt olursanız ben ve sız 1 hafta vıp uyelık kazanıyorsunuz abd den once herkese onerırım . https://invite.duolingo.com/BDHTZTB5CWWKSN5GIVSJEFHMIA bu arada dualıngo ucretsız bır app
-
@flz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Arkadaşlar ben sistemde onay numaramı kaybettim diye giriyorum ancak geçersiz diye bisey çıkıyor sizde öylemi (onay numaramı kaybetmedim aslinda)
Onay numaramı kaybettim dedim bende bu çıktı 👇

-
@Ali-Ege-Can-0 Evet istenilen bilgileri yazmanız gerekiyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Chandler, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
https://www.youtube.com/watch?v=Lk_f2CL45Uc
bana mı saçma diyormuş bu keltoş şahıs. foruma geldiği günden beri boş yapmaktan başka bir şey yapmayan şuan yaptığı gibi insanlara hakaret etmekten başka bir şey yapmayan gereksiz bir kişilik kendisi. birbirinizi pohpohlamaya devam edin, size mutluluklar. körler sağırlar birbirini ağırlar.
O ne demek körler sağırlar? Öff ayıp yaa! Ben engellemeyi bilmiyorum sen beni engellesene...🙏🏼
-
Bu ileti silindi! -
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
https://www.youtube.com/watch?v=Lk_f2CL45Uc
bana mı saçma diyormuş bu keltoş şahıs. foruma geldiği günden beri boş yapmaktan başka bir şey yapmayan şuan yaptığı gibi insanlara hakaret etmekten başka bir şey yapmayan gereksiz bir kişilik kendisi. birbirinizi pohpohlamaya devam edin, size mutluluklar. körler sağırlar birbirini ağırlar.
O ne demek körler sağırlar? Öff ayıp yaa! Ben engellemeyi bilmiyorum sen beni engellesene...🙏🏼
yarası olan gocunurmuş
Ne konuda yaram olabilir? Üslubun hoş mu sence?
-
.,.,.,.,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum