DV2023 Sohbet Odası
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
değiştirecenmi napcan dert oldu içimize
Bir de ben değiştiremiyorum, 10 iletiden fazla olduğu için
Neyse bırak şimdi Ali cihanın bin tane işi var şimdi bide bizim isim sorunsalımızla uğraşmasın😀işte napcan bizim de kafamız rahat işsiz güçsüz burlarda takılıp kendimize küçük minnak sorunlar çıkartıyoruz şimdi kazansaydık ds260 filan kim uğraşacaktı🤣🤣🤣
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
değiştirecenmi napcan dert oldu içimize
Bir de ben değiştiremiyorum, 10 iletiden fazla olduğu için
Neyse bırak şimdi Ali cihanın bin tane işi var şimdi bide bizim isim sorunsalımızla uğraşmasın😀işte napcan bizim de kafamız rahat işsiz güçsüz burlarda takılıp kendimize küçük minnak sorunlar çıkartıyoruz şimdi kazansaydık ds260 filan kim uğraşacaktı🤣🤣🤣
🤣🤣
-
@tolgasatir 😂😂😂
-
İnsan bikiyo bı seneden sonra az buz da değil her kaybediste 1 sene bekliyoruz artık belli bı zamandan sonra uzulmuyosun ama herkesi değil ama tenzih ediyorum green cardtan bı haber adamlara çıkmış onu görünce insan sinirleniyor.
-
@hascerob ahahah valla şans bu baksana 68 yaşında bir hanıma çıkmış ne zaman kapıyı çalacağı belli olmuyor😂
Eski mülakat deneyimlerini okuyordum bundan aylar önce. Oğulları anlatmış 70 yaşında ve 58 yaşında olan bir çift gitmiş helal olsun valla.
-
Başvuru sayıları, veriler vs. ne zaman açıklanır bilen var mıdır?
-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Hyller imzama bakın ve halinize şükredin lütfen ☺️😉
@b2cberrak valla helal olsun tebrik ediyorum vazgeçmemişsiniz yaş kaç acep 😁
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Başvuru sayıları, veriler vs. ne zaman açıklanır bilen var mıdır?
Ne zaman açıklanacağını bilmem ama resmi sitede eski yılların ki var
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-program-statistics.html -
@Hyller dobarlandınmı
-
@MrMuscle benim ilk başvurumdu ama dediğiniz gibi ben de çok sinir oldum o tiplere ki siz imzanızdan gördüğüm kadarıyla daha fazla denemişsiniz
-
@Joey, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Rhonster @Ping-PONG @nevzatyildizz ve diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar, ben de @Chandler tarafından engellendim hahahahaha
😂😂
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Bende totem diye fotoğrafçımı değiştireceğim 😂
Ben de bu sefer fotocuda değil de evde çekeyim diyorum. Hep diyorum da gidip gene fotocuda çektiriyorum.
-
@nevzatyildizz evet ben de şaşırdım green card çıkınca sattı engelledi direkt, artık sadece Joey olarak takılıyorum Chandler'sız :D artık ne yapsa ne etse de tanımam etmem kendisini bundan sonra
Kaç yaşındaydı acaba? 12? 13?
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Ben de bu sefer fotocuda değil de evde çekeyim diyorum. Hep diyorum da gidip gene fotocuda çektiriyorum.
boşver risk almaya gerek yok :D hem vesikalıklar güncellenir :D
-
Ne kadar ayıp ya bir şekilde burası destek, yardımlaşma platformu.. Yarın bir gün belki sizler de gideceksiniz öyle yabancı bir ülkede insan tanıdık birilerini arıyor. Neden böyle insanımız bilmiyorum. Benim hala yabancı arkadaşlarımla iletişimim var hala daha yapabileceğim bir şey var mı diye soran insanlar hepsi..
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
boşver risk almaya gerek yok :D hem vesikalıklar güncellenir :D
Ben birkaç ay sonra evde fotoğraf denemesi yapayım diyorum 😂
-
Başvuruya kadar içinden seçerim 😎
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Rhonster @Ping-PONG @nevzatyildizz ve diğer etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar, ben de @Chandler tarafından engellendim hahahahaha
Nereden anlıyorsunuz engellediğini?
Öncelikle yazdıklarını görmüyorsun. Profile girdiğinde ise "Bu kullanıcı henüz herhangi bir ileti yazmamış :(" diyor.
-
Az önce tekrar baktım hs nt bnn slctdddd 😒
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@hascerob 21 yaş altımıymış öyleyse iyi bari boşa gitmemiş olur
Yok işte üzeri... tutuşmuş ondan sebep :) annesi ölünce maaşını almak için annesinin kılığında yaşayan adamı hatırlattı bana da :))) gc için annesi kılığında gitmesin :)
Ahaha onu sadece bizim memlekette yerler 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum