DV2023 Sohbet Odası
-
@ibrahimasar https://www.youtube.com/watch?v=2PsqAyqG97A
bu videoda sorularınızın çoğunun cevabını bulabilirsiniz. arkadaşın diğer videolarına da göz atabilirsiniz. Ben acenta ile çalışıyorum. zaten acentalar sizden değil o okuldan para kazanıyorlar. bu yüzden acenta ile çalışmak daha mantıklı diye düşünüyorum. atlas, ye-ro, İrlanda da yaşam gibi acentalar bilndik iyi acentalar bir iki tane daha var ismini şimdi unuttum. bunlar güvenilir bilindik acentalar. tabii hizmetler konusunda vs. birşey diyememem. acenta reklamı yapıyormuşum gibi :)
-
Bir kişiye üst üste 2 defa nasıl çıkar dün geceden beri bunu düşünüyorum biz nerde yanlış yapıyoruz 😒 Bu kadar çok isterken neden çıkmazsın yoksa gerçekten hiç çıkmayacak mı böyle böyle yaşlanıcam mı...
-
@Hyller Bi de gittikçe case no düşerek çıkıyor insanlara :)
-
Hedef 2023 derken acaba reis Green Card için mi dedi
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@nevzatyildizz gerçekten çok üzgünüm....Hep söylediğim şey vazgeçmemek ama yıllar geçicek böyle böyle 18 yaşında da değiliz ki hayalimden vazgeçmek zorunda kalmak zorunda mı olacağız yok mu bir yolu delirecem..
-
merhaba, forumda yeniyim. şöyle bir sorum olacak.
bu sene ilk kez başvurdum, fotoğrafı profesyonele gitmeye üşendiğimden kendim karşı açıdan gölge olmamasına dikkat ederek bir selfie çektim ve uygulamada da pozisyonunu ayarlayıp submitledim. fotoda ufak pürüz olmuş olsa bile random selection gibi bir processte gerçekten etkisi oluyor mu ? muhakkak profesyonel bir foto mu gereklidir ?
teşekkürler. -
@Chandler çok tebrik ederim arkadaşım sanırım çıkmış sana. Eyaletçi olcam büyünce ben de 🙈 Eyaletçilere çıkıyor
-
@Chandler çok tebrik ederim arkadaşım sanırım çıkmış sana. Eyaletçi olcam büyünce ben de 🙈 Eyaletçilere çıkıyor
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@nevzatyildizz gerçekten çok üzgünüm....Hep söylediğim şey vazgeçmemek ama yıllar geçicek böyle böyle 18 yaşında da değiliz ki hayalimden vazgeçmek zorunda kalmak zorunda mı olacağız yok mu bir yolu delirecem..
Başlıklar da birbirine girdi tamamen hangi iletiyi hangi başlığa yazdım, kime cevap verdim iyice karışıyor :) Tabiki pes etmek yok greencard en kolay yol ama kesinlikle tek yok değil. Kanada, Avustralya, Almanya, İrlanda gibi ülkeleri araştırmak, Amerika için de alternatif vize yolları araştırmak gerekiyor bence. İnşallah dv2023 de gülen insanlardan oluruz ama gülemesek de alternatiflerimiz olsun ki ağlamayalım.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Kalmayız ya bişey olmaz her sene denemeye devam 🙄
-
Durmak yok yola devam arkadaşlar 😎
-
Olursa ekime olmazsa en kötü Türkiye'deyiz zaten biliyorsunuz:)
-
@doguyakasiefendisi yanlis yapmissin selfi ile cekilmez kardesim riske atmayin gidin cekilin
-
@Hyller ya size de mi çıkmadı üzüldüm çok umutluydunuz :(
-
1 gün içinde hem aşkta hem de kumarda kaybettim :D Bari 2023 yüzümü güldürse.
-
@nevzatyildizz evet cıktıktan sonra üye olanlar cok fazla
-
@istanbuladami 250 kişi geldi :)
-
Bu işin sırrı fotoğraf galiba🤔
-
@Ramazan maşallah gc bu sene forum dışına iyi meyve vermiş :)
-
@istanbuladami Formun amacı yardımlaşmak bilgi aktarmak :) bilen bilmeyene yol gösterir birlik beraberlik için varız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum