DV2022 Sonuç Odası
-
çıktı ama 22xxx case number var. ne olacak bilmiyorum ds260 ne zaman doldursam falan kafam çok karışık niyeyse bi moral bozukluğu geldi
-
herkese merhaba. ilk başvurumda çıktı, case numaram 2XXX hala inanamıyorum. forumdan bugün haberim oldu, ne kadar dolu bir forum olduğunu yeni anlıyorum, katkısı olan herkese teşekkürler.
eşim ve çocuğumun pasaportu yok, DS-260 doldurmadan önce pasaport çıkarmamız gerekiyor diye tahmin ediyorum. bu konuda yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?
-
@nevzatyildizz Hayalim Los Angeles :folded_hands: :folded_hands:
-
@Ahmet-Kölüş Case Number Kaç Hocam
-
@Omer-Dereli-0 Artık iş ciddiye bindiğine göre oturup ayrıntılarıyla düşünme, karar verme vakti. LA pahalı bir şehir, ilk giriş için uygun mu değil mi kendi durumunuza ve forumdaki bilgilere göre karar verin, sonrasında gitmek istediğiniz yerdeki arkadaşlar ile iletişime geçerseniz yardımcı olurlar.
-
@katafalk Moruk sans olacak insanda 5 oldu ya şaka gibi
-
Arkadaşlar sadece soyadını yazarak bakmıyormuyuz? Yoksa soyadı, isim yazıyormuyuz? Sürekli hata veriyor bakamadım bir türlü
-
@İbrahim-ALTIN benimde 27XXX gelir mi sıra hocam
-
@ugurtatar Hocam bende bakamadım arkadaş bilgisayar üzerinden denedi telefondan deniyorsan bilgisayardan dene
-
@ugurtatar evet sadece soyadı yazmak yeterli
-
@istavrit inşallah gelir 10bin üzeri iş yapmaz falan demişler birkaç yerde canım sıkıldı
-
Bilgisayarda. Deniyorum da noktolama işaretleri hatlı diyor. Youtube videoları izledim 2. Soyadı yerine sadece soyadı yazın diyorlar öylede denedim yok hata veriyor:/
-
@ugurtatar Oraya sadece soyadı zaten farklı birşey yazma farklı tarayıcı dene ben 1 saat denedim arkadaş tekte baktı ilginç
-
Herkese merhaba , 4. başvurumdu. Önce arkadaşımın sonucuna baktım güç bela. Malum site açılmıyordu. Ona çıkmayınca ümidim kesildi. Sonra kendi sonucumda Randomly selected görünce bir bayram havası oluştu. Umarım sorunsuz bir şekilde mülakat kısmını atlatırız. Çıkanlara hayırlı olsun.
-
Kazananların çoğu foruma yeni geliyor. Foruma bakmadan formu nasıl eksiksiz dolduruyorlar anlamıyorum? Formu eksiksiz doldursalar bile fotoğrafın bir sürü şartı var.
-
Bu ileti silindi! -
@denemelik üstadım haklısınız çok detaylı bir form var, fotoğrafta da çok kural var. ancak biraz dikkatli okuyup yaptım oldu diyip göndermezseniz sorun olmuyor. ilk kez başvurdum, yaşım 34, galiba 2-3 saatimi harcamıştım başvuru esnasında.
-
-
@kmryldz, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
herkese merhaba. ilk başvurumda çıktı, case numaram 2XXX hala inanamıyorum. forumdan bugün haberim oldu, ne kadar dolu bir forum olduğunu yeni anlıyorum, katkısı olan herkese teşekkürler.
eşim ve çocuğumun pasaportu yok, DS-260 doldurmadan önce pasaport çıkarmamız gerekiyor diye tahmin ediyorum. bu konuda yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?
Evet ds260 formunda mülakata girecek herkesin pasaport numarası bulunacak. Hayırlı olsun inşallah süreciniz sorunsuz bir şekilde tamamlanır. Sürecin sonuna kadar ihtiyacınız olan her şeyi burada bulabileceksiniz :)
-
@gokhan_fb07 4. başvurumda gene çıkmadı ve yaş 35 e geliyor artık ama gene umut gene umut diyorum :) ben de turist ya da öğrenci olarak kovalamaya devam edeceğim. aynı planı ben de yapıyorum. haa abd hiç olmazsa bunun kanadası var, ingilteresi var.. her yerin ayrı bir programı ve şansı var. kısmet.. can çıkmadıkça ümit hep vardır :) selamlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum