DV2022 Bekleme Odası
-
@hurricane tebrik ederim, her şey gönlünce olsun. diğer gözden kaçırdığım üyeleri de seni de yürekten tebrik ediyorum, ne mutlu size. darısı benim gibi bekleyenlere :clapping_hands:
-
@Bahadır17 hayırlı olsun sizin için. Yolunuz bahtınız açık olsun
Tebrikler -
@Bahadır17 Tebrikler darısı bizim başımıza :)
-
-
Yoğunluktan hala bakamadım umut hala devam ediyor
-
Ben de daha bakabilmiş değilim.
-
@Bahadır17 ayy bahadır bey çok sevindimm.. orda hemen cpa sürecinede başlarsınız her şey şimdi daha kolay olur çok sevindim sizin adınıza 🙏🏼
-
Has not been selected 😭😭
-
@uysalkedi çok teşekkür ederim.
-
@ahsenaydgdu çok teşekkürler Ahsen Hanım. İnşallah hayırlısı olur. Hâlâ olayın şokundayız :)
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Has not been selected 😭😭
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-bekleme-odası/422?page=22
gel gel
-
@Pınar-Keser-Binay Çok teşekkürler Pınar Hanım.
-
Arkadaşlar araba ile ilk defa ön kamera kayıtlı video cektim, umarım beğenirsiniz.🙂
-
@Bahadır17 tebrikler umarım gönlünüzce olur
-
@ilkerdmrr Umarım size de çıkar. Çok teşekkür ederim :)
-
Bu ileti silindi! -
@Emre-Tepe Çok sağ olun. Sizi de tekrar tebrik ederim.
-
bütün bilgilerimi doğru giriyorum.. ama The information entered is not valid hatası veriyor..
neden anlamadım.. geçen seneden screen shot almıştım numarayı.. bilgisayarımda da duruyordu, mailimde de duruyor.. yazıyorum ama kabul etmiyor..
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bütün bilgilerimi doğru giriyorum.. ama The information entered is not valid hatası veriyor..
neden anlamadım.. geçen seneden screen shot almıştım numarayı.. bilgisayarımda da duruyordu, mailimde de duruyor.. yazıyorum ama kabul etmiyor..
Bilgiler önünde/sonunda boşluk mu kalıyor acaba. Bazı yerlerde o boşluğu da karakter olarak algılıyor ya.
-
@prmarci, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
er şey gönlünce olsun. diğer gözden kaçırdığım üyeleri de seni de yürekten tebrik ediyorum, ne mutlu size. darısı benim gibi bekleye
teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum