DV2023 Sohbet Odası
-
@hascerob Ahaha bu kadar sinirlenme yapacak birsey yok pasaport nosunu sallayan ve bunu belgeleyemeyecek bir suru insanda basvurdu malesef ki
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@bidünya bağlantılı mıyız acaba? birimize çıkmıyor diye mi çıkmıyor hiçbirimize? :D birinin önümüzdeki çekilişte bunu kesin kırması gerekiyor artık.. ilerleyemiyoruz böyle :D
Var bi lanet üzerimizde kesinlikle çok haklısın hiçmi bir kişiye çıkmaz bu nasıl iş😂
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
ev bi
nedır losevmuhabbetiNasıl ? anlamadım
-
%2 kazanma olasılığı olan bir seyi aynı kişi 2 yıl üstüste kazanıo bazıları hala rastgele seçiliyor diyor kişiler. istatistikçi birine verin hesaplasın olasılığı .
-
Seneye yazı yazıcan konsolosluğa davet edicem kim istekli bir görsünler :(
-
@cüneyt-tarıkman ozaman neye gore seciliyor bu insanlar bizden artıları veya eksileri nedir ? Rastgele olmazsa bi artı veya eksi olmasi lazim.
-
ilk gunden 13 sayfamı oldu burası
Daha yeni başlıyoruz 😁 lösev muhabbeti ne derken ? @ahsenaydgdu yazdu onu bende anlamadım @crazycells bu lçsev bagıs olayı ne ?
-
Daha yeni başlıyoruz 😁 lösev muhabbeti ne derken ? @ahsenaydgdu yazdu onu bende anlamadım @crazycells bu lçsev bagıs olayı ne ?
Löseve bağış karşılığında forum sizin adınıza başvurunuzu yapıyor
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Löseve bağış karşılığında forum sizin adınıza başvurunuzu yapıyor
He öyle olur bide onu deneriz, zaten yapıyoruz biz türkkök e de örnek verdim beni bozmaz
-
Abi bende başvururken bana çıkcak diyorumda bana çıkmıyo, kazananlar odasındaki son iletiyi gördünz mü aşırı tutuldum
-
DV 2022 sonuç odasına ya da DV 2022 Green Card lotosu aşamalarına girmeyin, DV 2021 talihsizi talihlilerinden kazananlar var.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Abi bende başvururken bana çıkcak diyorumda bana çıkmıyo, kazananlar odasındaki son iletiyi gördünz mü aşırı tutuldum
Sonuç odasımı dur bakayım nolmuş Allah aşkına yine
-
Hangi oda o? Ben görmedim
-
@cüneyt-tarıkman benim de 7. Basvurum henuz bakmadim. 3 senedir de bu forumdayim. Cok arastirdim soylediginiz seyi sonra biraktim. Ekonomik olarak durumunuz iyiyse baska yollarla da gidebilirsiniz dostum. 👍🏻
-
Ben daha sisteme giremedim ya ilk defa başvurdum inşallah çıkmıştır
-
-
@hascerob üst üste çıkmış gene insanlara bu nasıl bir şans allahım neden bizi pas geçtin 😭 @bidünya
Şansını sevdiklerim..
-
@hascerob üst üste çıkmış gene insanlara bu nasıl bir şans allahım neden bizi pas geçtin 😭 @bidünya
Biz de var bişey heralde :( @ahsenaydgdu @bidünya
-
@ahsenaydgdu uzulmemek lazım vardır bir hayır demek laızm
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
birimize? birinin önümüz
yok yok olmasın baglantı falan
neden?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum