DV2022 Bekleme Odası
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG tek tabancayken insan daha bi gözü kara olabiliyor bunu bi değerlendir. Üzülme kanada da geyik avına çıkarız 🙂
Bu yoruma niye - vermiş arkadaş anlamadım. :D Beni de engelleiş hatırlamıyorum bile kim olkduğunu :D
Oha eksiyi bana vermiş
Vayyyyy garibim kafa gitmiş yeni mi anladın :D
-
Pasaport geçerlilik tarihi bitti, seneye başvuruda pasaport no şartı kalkar mı sizce ?
-
@ibrahimasar baktiniz mi?
-
@Macera-Dolu-Amerika Kalkmaz
-
Belki farklı sonuç çıkar diye 3-4 kere baktım :/
-
2 saattir ancak 2 numaraya bakabildim, ikisi de karavana.
2/4
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet eşime de bana da çıkmamış. Sağlık olsun. Seneye deniycez artik.
-
Olmadı bu senede:((
-
İKİDİR FORM SAYFASINI AÇIYORUM GÜVENLİK KODU YAZAN RESİM AÇILMIYOR
-
Sana ciktimi. Maşallah 400 lerde. Cok iyi.
-
@furkann, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Macera-Dolu-Amerika Kalkmaz
Yine boş hayallerle vericez parayi sonra yine hüsran yine has not :(
-
arkadaşlar merhaba,
You have been randomly selected :)
klavyedeki tuşlara zor basıyorum baya heycanlandım case 20xxx
Bilgisi olan varsa mülakata tahmini ne zaman çağrılır ve para konusunda 15 bin doları tamamlamam için ne kadar sürem var yardımcı olursanız sevinirim
-
@Macera-Dolu-Amerika Keşke çıksaydı da bugün birbirimizi kutlasaydık ama maalesef :(
-
@Bekoray onlara çıkmadı galiba öylesine yazmışlar @Chandler bide biri daha vardı onları diyorsun heralde
-
Bu ileti silindi! -
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet eşime de bana da çıkmamış. Sağlık olsun. Seneye deniycez artik.
Çok üzüldüm 🥺
-
@Emre-Tepe hayırlı olsun yeni hayatında başarılar şimdiden herşey bundan sonra başlıyor
-
Arkadaş bu kadar az kişiye çikmasi şaşırtıcı galiba 2020 ve 21 tayfasiyla beraber yığılma oldu bu sene şans faktörü daha da düştü galiba
-
@Erdembro teşekkür ettim bundan sonrası için beni nasıl bi süreç bekliyor ne yapmalıyım
-
@furkann, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Macera-Dolu-Amerika Keşke çıksaydı da bugün birbirimizi kutlasaydık ama maalesef :(
Sorma aga bee çöküntü geldi resmen yok gelmwz diyordum ama yine o küçük minnacik umut ah o umut..şans yok ya valla
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum