DV2022 Sonuç Odası
-
Bu ileti silindi! -
@Talhagokmenn, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Giremiyorum bir türlü neden acaba bilen varmı ????
Hocam mobilden, gizli sekmeden girerseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
-
@nevzatyildizz tşk abi
-
EVET ARKADAŞLAR ŞANSSSSS!
-
HAS NOT BEEN SELECTED
-
NAH çıktı :)
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazananlar lütfen gitsin. Lütfen.
Hadi kalın sağlıcakla,
-
@Hasan-Özler Alakası yok. Burada ne yetenekler var çıkmayan. Film and video editor dediğini şimdi ilk okul öğrencileri de yapıyor.
-
Ben telefon ile deniyorum giremedim. şuan farklı bir evdeyim. bulunduğum evde PC var ama çalışmıyor.
-
resmi siteye giremiyorum. teyit amaçlı link alabilir miyim
-
-
ABD DW 2022 ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIM CASE NUMBER 2022EU6800 'LER DE ARKADAŞLAR
BEN "ARTIST&GRAPHIC DESİGNER" - "FILM AND VIDEO EDITOR"'UM HER HALDE O ETKİLİ OLDU
-
@Hasan-Özler abi neyden girdin ben tablet telefon bilgisayar deniyorum giremiyorum ???
-
@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
ABD DW 2022 ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIM CASE NUMBER 2022EU6800 'LER DE ARKADAŞLAR
BEN "ARTIST&GRAPHIC DESİGNER" - "FILM AND VIDEO EDITOR"'UM HER HALDE O ETKİLİ OLDU
Tebriklerr.. mesleğinizin bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Rastgele çekilen bir sistemi varmış...
-
Selam arkadaşlar,
Sanırım 8. yada 9. başvuruda çıktı. Case number 9xxx. -
Sonuçlarımı görmeye çalıştığımda bunu diyor. Sebebini bilen var mı?
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. -
Maalesef yıkıldık :(
-
@broker, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Selam arkadaşlar,
Sanırım 8. yada 9. başvuruda çıktı. Case number 9xxx.
BENİM 1.DE ÇIKTI
Case number 6900 LERDE -
@comertcimen, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
İstenen URL reddedildi. Lütfen yöneticinize danışın.
-
arkadaşlar ds260 formunda green card gelmesi için amerikada olan adresi girmek gerekiyor mu ? yoksa ileri bir safhada mı oluyor
-
Arkadaşlar selam,ilk başvurumda greencard çıktı öncelikle benimle beraber kazanan birlikte kazanan arkadaşları tebrik ederim umarım hayırlısıyla gidebiliriz,kazanamayan arkadaşlarıma da hayallerini bir an önce gerçekleştirebilmelerini diliyorum,bir sorum olacak case number belirli bir sıralamayı mı temsil ediyor ? örnek olarak benim 15binlerde ,bunun bir manası var mıdır ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum