DV2022 Sonuç Odası
-
Arkadaslar family name kismina bir sey yazamiyorum neden acaba?
-
Maalesef eşim ve banada çıkmadı.Bi hüzün çöktü şimdi:((
-
çıkan yok mu arkadaslar ya benim de has not been selected
-
@Mert-doğan, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Bu sene ilk defa başvuru yaptık. Totemimizle buradayız. Umarım başvuran, ihtiyacı olan herkese çıkar.
13xxx case number ile have been randomly selected. GC kazanan herkesi tebrik ederim. Çıkamayan arkadaşlar için de önümüzdeki sene için iyi dileklerimi yolluyorum.
-
arkadaşlar çok seri yardımlarınızı istiyorum. Seçilmişim fakat ds260 formunu doldurmadan önce önemli olduğunu düşündüğüm bir şey var. Pasaportumun tarihi 20 gün sonra sona eriyor. Formu doldurmadan önce yeni pasaport çıkartıp onunla mı doldurayım yoksa çekiliş için doldururken kullandığım pasaport bilgilerimle mi doldurayım. Hemen doldurmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim
-
şu ana kadar buraya 5-6 kişi kazandım demesi lzım kimseye çıkmadı mı ?
-
@OgiTheChamp, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
arkadaşlar çok seri yardımlarınızı istiyorum. Seçilmişim fakat ds260 formunu doldurmadan önce önemli olduğunu düşündüğüm bir şey var. Pasaportumun tarihi 20 gün sonra sona eriyor. Formu doldurmadan önce yeni pasaport çıkartıp onunla mı doldurayım yoksa çekiliş için doldururken kullandığım pasaport bilgilerimle mi doldurayım. Hemen doldurmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim
Yasaklar bitince hemen yeni pasaport çıkar ve onunla doldur ds260. Case no kaç bu arada hayırlı olsun
-
Cikanlara hayirli olsun. Bol sans
Canli yayinda 6 kisinin ciktigina sahit oldum... Moralim yerine geldi :)
-
Burda neden yok ya 1 tane gördük daha hadi sayılar artsın, çıkan herkesi tebrik ederim, güzel günler sizlerin olsun
-
Has not been selected :/
-
@USA, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Burda neden yok ya 1 tane gördük daha hadi sayılar artsın, çıkan herkesi tebrik ederim, güzel günler sizlerin olsun
Sitede şimdilik 3 kişi var.
Numaraları
1***
5*** diğeri yazmadı -
@OgiTheChamp bildirim geliyor ama göremiyorum iletilerinizi.
-
Bana ve erkek arkadaşıma da çıkmadı :crying_face: umarım konsolosluklar bir an önce açılır da transfer vizesi yolunu deneyeceğiz çıkan herkesin yolu açık olsunn
-
Geleneksel paylaşımımı yapayımda. Bu senede bana...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HJC4ew2yAuQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
-
Kazananlara tebrikler. Herşey gönlünüzce olsun. Bende bu yıl başvuru yapacağım bakalım 💫
-
Has not been again... 2050'ye kadar devam
-
@nevzatyildizz 3*** iyi diye düşünüyorum. DS260 doldurma süresi önemli mi hemen doldurmam lazım mı hocam.
-
Bu yılda yüzümüz gülmedi. Kazananları tebrik ediyorum, benim gibi yüzü gülmeyen arkadaşlara da geçmiş olsun. Seneye artık...
-
anlaşıldı bu iş böyle olmayacak.
-
Merhaba ; DV2022 çıktı bana ama ben pasaportumu yeniledim , ds260 yeni pasaport numaramı yazsam bir sorun yaratır mı ne yapmam gerekiyor ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum