DV2022 Bekleme Odası
-
@nevzatyildizz kardeşim valla burda konuştuğumuz herkese canı gönülden istedim çıkmasını da baksana caner beyde tuttu 😀
-
Bana eşime ve kardeşime çıkmadı
-
@Ali-Ege-Can-0 kafam rahat acı yok rocky acı yok :D
-
@Zelene 1 sene daha buralardayız yani
-
@Zelene deme yaaa 🥺🥺
-
Ulan hani 100 kişiden 2sine cıkıyordu.. Forumda tek tanıdığa denk gelmedi :D :D :D
-
Aga beee, has not been selected ….
-
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
-
Kesin bize de çıkmamıştır 12 mayıs akşamı gelin beni teselli edin :(
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz kardeşim valla burda konuştuğumuz herkese canı gönülden istedim çıkmasını da baksana caner beyde tuttu 😀
Bu sene en azından iki kelime sohbet ettiğimiz birkaç kişiye çıksa da onlar adına mutlu olsak.
-
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu sene en azından iki kelime sohbet ettiğimiz birkaç kişiye çıksa da onlar adına mutlu olsak.
En can sıkıcı tarafı o. Kendimi geçtim kimseye cıktıgını görmeyince (tanıdık) yıkılıorum.
-
@nevzatyildizz Evet :(
-
Site çok ağır ya. Kendime bakabildim, her sene olduğu gibi çıkmadı. Ama kız arkadaşımın başvurusuna hala bakamadım.
-
HAS NOT BEEN SELECTED...
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Ahh yaaaa! Canım Bartu’nun şansına çok inanmıştım ben :(
-
@tolgasatir :( :( oofff
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ahh yaaaa! Canım Bartu’nun şansına çok inanmıştım ben :(
eşim şuan uyuz uyuz gülüyo evde :(
-
sekiz karakter
-
@Chandler çıktı mı lan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum