DV2022 Bekleme Odası
-
@Omer-Dereli-0 tebrikler, asil veya yedek diye bir ayrım yok, talihliyseniz talihlisinizdir. case numaranız kaç binlerde? ona göre vize alma şansınız artıyor veya azalıyor.
-
Çıkmadı gençler. Yine yangınlar yine ben....
-
bana çıkmadı maalesef 3. denemede de. seneye tekrar deneyeceğiz artık.
-
siteye giriş yapabilen var mı?
-
arkadaşlar 2022 sadece bende mi yok ya hu
-
@Omer-Dereli-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ARKADAŞLAR ÇIKTI TEK SEFERDE ALLAH KURTARSIN ÇOK MUTLUYU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ASİL Mİ YEDEK Mİ OLDUĞUNA NEREDEN BAKACAĞIZ
Kopyala yapıştır yapmana gerek yok
-
@serhıldan Nasıl yani?
-
ARKADAŞLAR ÇIKTI TEK SEFERDE ALLAH KURTARSIN ÇOK MUTLUYU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ASİL Mİ YEDEK Mİ OLDUĞUNA NEREDEN BAKACAĞIZ
tebrikler!
asil/yedek ayrimi yok, herkesin kendine has bir dosya numarasi var. -
Bu ileti silindi! -
Forumdan şu ana kadar kazanan tek arkadaşın foruma bugün üye olması tesadüf mü :) Hesabımı siliyorum dv2023 açıklanacağı gün ya da açıklandıktan sonra yeniden üye olacam :)
-
@gokayK case numarasını göremedim tam olarak nerede
Aşağılarda yazar
Case Number diye -
Bu ileti silindi! -
@nevzatyildizz Totem diyorsunuz yani
-
@Omer-Dereli-0 Case Number 1657 mi?
-
@Omer-Dereli-0 sayfanın alt kısımlarında olması gerekiyor hocam, 2021EU00000 gibi başlıyor
-
Ekşide yazan ya da buraya bugün üye olup yazanlara inanmayın. Troll bunlar.
Bana da çıkmadı. Umarım forumdan çıkan insanlar olur -
Bu ileti silindi! -
@Omer-Dereli-0 16xx ya da 1xxx şeklinde yaz açık yazma case no nu
-
@Omer-Dereli-0 çok iyi numara hakkında hayırlısı olsun
-
Bana bu siteye ilk defa girip bir soru sorduğumda bir kadın arkadaş, caner bey size çıkacak içime doğdu dedi o kişinin adını nasıl bulurum bilmiyorum kendisine dua ediyorum, arkadaşlar eşime çıktı case number ilk 5000 içinde....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum