DV2022 Bekleme Odası
-
Has not been selected. Çıkıp da gitmeyecek olanlara şimdiden kötü dileklerimi iletiyorum. 😕
-
Oraya bir HAS NOT BEEN SELECTED daha yazmanızı rica ediciim.
-
Arkadaşlar biz elendik kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
-
HAS NOT BEEN SELECTED 😏
-
Yine HAS NOT BEEN SELECTED
-
Abi çıkan kazanan yok mu bari onu kutlayalım.
-
Ekşi sözlük yıkılıyor şuan
-
Has not been selected.😐☹️Çıkar diye umutlanmıştım
-
ula hakikaten forumdan henüz kimseye çıkmadı mı :) ben maçtan sonra bakacağım, forumdan kimseye çıkmaması umutlandırmıyor da değil hani :)
-
HAS NOT BEEN SELECTED. Bana uzun süre mutluluk yok .....
-
2x HAS NOT BEEN SELECTED
-
malesef yine olmadı... 2012'den beri arada eşim için de başvurduklarımı sayarsam herhalde rekora gidenlerden oldum...
-
3 de SIFIR
-
Çıkan var mı?
bana sorarsanız çıkmadı :(
-
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
Burda lütfen tüm bilgileri doğru girdiğinize emin olun falan yazıyor. acaba ben hatalı bilgi mi girdim bu çıkmadı mı demek
-
@EArslan Cikmadi demek oluyor maalesef.
-
@Ping-PONG ne alemdesin?
-
@hascerob Sİze çıktı mı?
-
ARKADAŞLAR ÇIKTI TEK SEFERDE ALLAH KURTARSIN ÇOK MUTLUYU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ASİL Mİ YEDEK Mİ OLDUĞUNA NEREDEN BAKACAĞIZ
-
@tolgasatir çıktı de lütfenn
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum