DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dayanamadım geri geldim 🙃umduğum sonuçla karşılaşmazsam gardropun içine girip kapağı üzerime kapatcam
@panaroyak ben inip buz gibi havuza atlasam kendime gelebilir miyim acaba :)
Umarım Sevinçten atlarsınız 😄 ben çıkarsa bizim mahallede kazandık ! Diye bağra çağra koşturacam 😄
-
site ne zaman aktif olacak acaba DV-2022 için
-
-
@CroM, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
KCC de son düğmeye basacak arkadaş ne yapıyordur şimdi acaba :))
Niye Ramazanda yapıyozki bu işi diyordur😜😝😂
-
@tolgasatir e eywallah ta herkes yüklenecek şişecek site
-
dostlar, abiler, ablalar... herkese bol şans diliyorum. herkesin gönlünce olur umarım.
benim ufak bir sorum var. oldu da çıktı diyelim, sıra numarası veriyorlar ya, ben onun düşük ya da yüksek olduğunu, sıranın gelip gelmeyeceğini direkt anlayabilir miyim yoksa bu süreç içinde mi belli oluyor?
-
@Kaptomeister 2033 da kazandım çıkıyor, deve alsam daha hızlı giderim Amerika’ya 😂😂😂 allahım tövbeler olsun 😫
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dayanamadım geri geldim 🙃umduğum sonuçla karşılaşmazsam gardropun içine girip kapağı üzerime kapatcam
@panaroyak ben inip buz gibi havuza atlasam kendime gelebilir miyim acaba :)
Son dk darlandım foruma bakamıyorum elim titriyo bakarken niye öyle oldu ki o
Derin derin nefes alıp veriyoruz yapabildiğiniz kadar totem yapıp son 40 dakikaya sıkıştırıyoruz 😄
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
<iframe id='ifrGeriSayim' src='https://ne-zaman.hesabet.com/SiteneEkle/GeriSayim/GeriSayim.aspx?yil=2021&ay=5&gun=8&saat=19&dakika=0&saniye=0&baslik=&altBaslik=&bitmisBaslik=&bitmisAltBaslik=&siyah=true&saatGoster=trufe&dakikaGoster=true&saniyeGoster=true&el=ifrGeriSayim&yukseklik=40' style='box-sizing:border-box;width:100%;border:none;overflow:hidden;height:152px' scrolling='no'></iframe>
-
Öyle durumdayız ki , Rabbim Hayırlısıysa nasip etsin diyemiyoruz..Şöyle diyoruz ; Rabbim Hayırlı değilse hayırlıya convert et ve nasip :) Yeter ki gidebilelim Bu Ülkeden belki şimdilik belki ömür boyu...Biz böyle olsun istemezdik şartlar ve vb..
-
@semavi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@semavi abi bize şans dile :)
Umarım forumun tüm aktif kullanıcılarına çıkar... Kafa olarak hazır insanlara çıkması dileğiyle... Bol sans hepinize ...
Burada önceden beri yazıpta çıkan olursa sözüm olsun , houstona gelen yada daha sonra yolu düşup uğrayanlara yemekler benden
İyi dileklerin çok teşekkürler Kadir abi inşallah kısmet olursa soluğu orda alırız zaten, burdan istediğiniz bir şey var mı😀
-
@arm54, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir e eywallah ta herkes yüklenecek şişecek site
Açılacak süre bu çöktükten sonra ne zama açılır kim bilebilir ki ?? -
Heyecan bastı
-
Elim ayagım titriyor resmen heyecandan.
-
Heyecan yaptım çok fena. İftara da 2 saat var yaklaşık
-
İnşallah iftarda yemek boğazımda kalmaz da çıkar şu kart
-
Bugün sanki birinin doğum günüydü. Kimdi o?
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bugün sanki birinin doğum günüydü. Kimdi o?
Çıkarsa bu günü doğum günüm ilan edeceğim hadi bakalım 😄🤞🏼
-
Yeni dostlar gelmis hosgelmisler
-
@Hyller pistir şimdi havuz boşver😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum