DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller Hocam sonuçlar 1 saate yakın bir sürede açıklanacak ama başvurduğumdan beri aklıma takılan bir şey var açıklanmadan öğrenirsem rahatlayacağım başvurudaki adres kısmına Türkçe kelime yerine İngilizce kelime yazmak elenme sebebi midir ? Örnek: 123 Sokak yerine 123 Street.
-
@semavi hocam kalbinizin güzelliği yeter. Yemiş gibi saydık. Sizin gibi kaliteli insanlara çıkmasını dilerim. Orada bizlerin onurunu temsil ediyorsunuz.
-
Arkadaşlar kazananlar olarak direkt aşamaları sayfasına geçelim burada bekleme yapmayalım arkadaşlar rahat rahat aralarında birbirlerini teselli etsinler
-
Şu çekilişi yılda 2 kez yapsalar herkes 7/24 hayale devam etse ya :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar kazananlar olarak direkt aşamaları sayfasına geçelim burada bekleme yapmayalım arkadaşlar rahat rahat aralarında birbirlerini teselli etsinler
:D :D Ben burada olmak istemiyorum.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
:D :D Ben burada olmak istemiyorum.
Sen gelme lan ayı :D
-
Ulan yine rahmetliyi hatırladım. Efsane adam ya ruhu şad olsun.
-
Hali hazirda zaten 2020 yi kazanmistim. fakat diger arkadaslar gibi beklemedeyim.(herhangi bir mahkemeye katilmadim) mahkeme sonuclari, durumu benim gibi olanlarin bir mulakat almalarina sebeb olacak mi? onuda bilmiyorum. umarim, bu sene dusuk bir sayi gelirde giderim. Buyuk sayi gelmesi bir sey ifade etmiyor onu ogrendim 2020dv de.
-
başvuruyu son güne bıraktım sonra kaçırdım gerçi bana çıksa gidemem abi bu yıl falan
benim birader dv2021li önden o gitsin benim plan oydu. -
@Hussein kacti hocam sira numaran?
-
Saat 19.00'a kadar hayaller ABD 19.00'dan sonra gerçekler Türkiye olacak her sene olduğu gibi
-
@go_to_usa, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Saat 19.00'a kadar hayaller ABD 19.00'dan sonra gerçekler Türkiye olacak her sene olduğu gibi
İyi düşünelim iyi olsun..
-
@go_to_usa Geri sayım
<iframe id='ifrGeriSayim' src='https://ne-zaman.hesabet.com/SiteneEkle/GeriSayim/GeriSayim.aspx?yil=2021&ay=5&gun=8&saat=19&dakika=0&saniye=0&baslik=&altBaslik=&bitmisBaslik=&bitmisAltBaslik=&siyah=true&saatGoster=trufe&dakikaGoster=true&saniyeGoster=true&el=ifrGeriSayim&yukseklik=40' style='box-sizing:border-box;width:100%;border:none;overflow:hidden;height:152px' scrolling='no'></iframe>
-
Allah sevdiği kuluna eşeği önce kaybettirir sonra geri buldururmuş bize DV2020'de önce buldurup sonra kaybettirdi :beaming_face_with_smiling_eyes: Bi ısınamadı galiba bize :beaming_face_with_smiling_eyes: 2021 için başvurmamıştım 2022'ye de birazdan bakcaz bakalım eşek orda mı değil mi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Serwantes21, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Hocam sonuçlar 1 saate yakın bir sürede açıklanacak ama başvurduğumdan beri aklıma takılan bir şey var açıklanmadan öğrenirsem rahatlayacağım başvurudaki adres kısmına Türkçe kelime yerine İngilizce kelime yazmak elenme sebebi midir ? Örnek: 123 Sokak yerine 123 Street.
@Hyller abla :D
Bir kere bahsettiğin mümkün değil hata verir kabul etmez. Düzeltmişsindir hatırlamıyorsundur diye düşünüyorum.
Pardon ingilizce türkçe harf sorusu olduğunu algıladım bir anda.
Bunu çok daha bilgili biri cevaplamalı -
bu sefer umarım çıkar haydi bakalım arkadaşlar.
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG yok ya güzellik çirkinlik değil at hırsızı gibi oluyor insan bu tip fotoğraflarda benim vize fotoğraflarım da böyle nasıl alıyorlar beni ülkelerine anlamıyorum :D
Anlamadığın şey şu.
Burada benim insta da olan arkadaşlar var.
@tolgasatir @Rhonster @Mr-Gabriel @istanbuladami
Teyit ederler sizin için.Küstüm, beni yazmamışsın
-
En son çekilişte başvuru sayısı önceki yıla nazaran yüzde ellinin üzerinde düşüş göstermişti. Bunun nedeni tabi ki pasaport mecburiyetiydi. Acaba bu sene pandemiden dolayı bir miktar daha düşüş söz konusu olmuş mudur? Başvuru zamanlarında Amerika'da durum çok vahim görünüyordu
-
@cvtgrz umarım olmuştur.
-
@cvtgrz Düşüş olmaz artış olur. ama tabiki 290.000 300.000 görmez
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum