DV2022 Bekleme Odası
-
@bidünya Şimdiki aklım olsa katılırdım hocam. Hayırlısı, inşallah herkes hayaline kavuşur. :)
-
@Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Kesinlikle katılıyorum, herkes hayallerinin peşinden gitmeli konfor alanından çıkmalı. Bende GC çıkmazsa da diye b planı olarak İrlanda'ya gideceğim. hatta okul kaydımı dahi yaptırdım parasını ödedim. Eğer bugün kazanırsam ödediğim miktarın 300 euro kısmı yanıyor. İrlanda da iş bile ayarladım. GC çıkana kadar İrlanda da yaşarım artık. Belki de çıkana kadar İrlanda vatandaşı olurum :) Nasip artık.
Sevindim dostum. Sıkıntısız olur umarıjm. :)
-
-
@Orhan-Cabarov Orhan Dostum KCC den durumun için bir gelişme Varmı?
-
Almanya'dan selamlar, GC sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu üçüncü kere başvuruşum. Inşallah buraya kazandım yazarım. Bol şans herkese
-
@YapayalnızGotoU-S Mülakat yeri değişme talebim hakkında mı hocam ? Dosyam mülakat için hazır olduğu için değişmiyorlar.
Edit: Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
WW

Anlamadım. WW3 3. Dünya savaşı demek onu soruyorsanız. :D
-
@Ping-PONG Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Hepimiz hayallerimize kavuşuruz.:folded_hands:
-
@bidünya aynen aynen. 😂🗽 kendimi detaylı anlatırım merak etme 😂
-
We go down into the darkness
Like a stampede chargin
Follow me now
Follow me now
Follow me, Down -
@Orhan-Cabarov Dostum,Umarım Herşey senin için güzel olur.
-
arkadaşlar herkese iyi günler, şuan işsizim ABD de hali hazırda akrabalarımın kendi işletmleri var. eğer kurada çıkarsam bunu avantaja çevirebilir miyim ? iş teklifi şeklinde ?
-
@bozo milletin psikolojisi bozulmuş 😂😂
-
valla bu sene çok rahatım hiç acele etmicem önce akşam 8 9 a kadar forumu okucam sonra yavaştan annem kardeşiminkilere bakarım en son kendime bakıcam heyacan olsun :D :united_states:
-
EVDE VOLTA ATIYORUM
-
@Orhan-Cabarov
Hocam sizin Tiflis konsolosluğuna aktarım durumunuz vardı forumda okuyordum sürekli ne oldu son durum? -
Yeni yüzler yeni hayaller demek tüm yeni arkadaşlar hoş geldiniz 😂🗽
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya bak @asilelif bizi bekliyor haydi şampiyon kazanalım bu işi 🙏
Kazandık aslında sadece ekranda görmesi kaldı😀🙏
-
@bidünya haydi son düzlüğe girdik
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya aynen aynen. 😂🗽 kendimi detaylı anlatırım merak etme 😂
Görür görmez derim zaten ahaa bu bizim emtee diye🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum