DV2022 Bekleme Odası
-
@physicismagister
😅 -
@air_technic sizi hatırladım hoşgeldiniz
-
Hoşbuldum umarim aramizdan birilerine cikar. Yine kazananlar belli olduktan sonra yeni uyelerle dolar buralar :)
-
vaybee 3-4 saat sonra aramızdan bikaç kişi talihli olucak bunu bilmek bile çok heyecanlı
-
@Ping-PONG 😆😆😆😆😆 benim künye ad soyad memleket size destan yazdirmislar 😆 zaten 1 kere karakola albay geldi ne diye tekmil vereceğiz dedim adını soyadını memleketini şöyle yeter zaten 10 kişisiniz hepinizin ne olduğunu biliyor demişti 😅😅
-
@bozo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yeni bir kullanıcı açıp bugünmü açıklanıyor,saat kaçta açıklanıyor diyesim var😜😂🤗
Ben ilkkez başvurdum çıkmış haberim yoktu kuzenimin ablasının oğlunun ikici çocuğun teyzesi benim adıma başvuruda bulunmuş
-
@Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG 😆😆😆😆😆 benim künye ad soyad memleket size destan yazdirmislar 😆 zaten 1 kere karakola albay geldi ne diye tekmil vereceğiz dedim adını soyadını memleketini şöyle yeter zaten 10 kişisiniz hepinizin ne olduğunu biliyor demişti 😅😅
:D :D :D
-
Çıkmayacak sanki
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bozo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yeni bir kullanıcı açıp bugünmü açıklanıyor,saat kaçta açıklanıyor diyesim var😜😂🤗
Ben ilkkez başvurdum çıkmış haberim yoktu kuzenimin ablasının oğlunun ikici çocuğun teyzesi benim adıma başvuruda bulunmuş
Başvurmadığı halde çıkan bile var 😄
-
Kalbimi bu video ya video yuda buraya bırakıyorum.
I have got you brother!
-
Öncelikle herkesin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun. Bugün sonuçlanacak çekilişin size hayır getirmesini diliyorum 🙂 buralarda yiyecek ekmeğiniz, içeceğiniz su olması dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun ☺️
-
@Ping-PONG çıkarsa hangi eyalete gitmeyi planlıyorsun hocam? Ev arkadaşı oluruz 😆😆 şimdiden ayarlamaları yapalım. Şunun şurasında 3 saatten az kalmış 🎉
-
Heyecan durumları nasıl gençler ve genç kalanlar 😎
-
@Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG çıkarsa hangi eyalete gitmeyi planlıyorsun hocam? Ev arkadaşı oluruz 😆😆 şimdiden ayarlamaları yapalım. Şunun şurasında 3 saatten az kalmış 🎉
Benim maksimum ikamet 6 ay dostum. Sonrası malum 2 sene içinde gidebilirsem ARMY sonrasında AIR FORCE :)
6 Ay seve seve arkadaşlık ederim ama sana da :D
-
Keşke ben de katılsaydım. :D Herkese bol şans arkadaşlar.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim için de çok enteresan bir haftaydı 2 yerden iş teklifi aldım 1'ini kabul ettim ayda 7.5k verdiler. Haziran'ın başında işbaşı yapıyorum. Bu akşam green cardı kazanırsam belki de hayatımın en enteresan çelişkilerinden biri ile karşı karşıya kalacağım. Ne yapmam gerekir sizce? İşte devam mı yoksa vizeyi aldığımda gitmek mi?
bire bir aynısı bizde var şuan eşimde yaşadık durumu o gitmeme kafasında ama hesaplayınca 1000 dolar etmiyor maaşı Türkiye de TL kazanıp dolar harcadığımız düşünülürse biraz daha hesap kitap yap derim
Eğer çıkarsa onu yapacağım zaten. Güzel bir holding şirketi raylı sistem üzerine ve 100% ihracat yurtdışı çalışıyor. Türkiye'de alacağım en yüksek maaş ve bu sektörde çok fazla iş yapan şirket yok. Uzmanlaşırsam bambaşka bir yerde olabilirim diyorum diğer yanda da aylardır bekliyorum bu fırsat bir daha gelmezse ne yaparım diyorum kendi kendime.
-
@Ping-PONG asker mı olucaksin yine 😅😅😅
-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Her sene farklı bir heyecan farklı bir umut bakalım bu sene şans kimin yüzüne gülecek.
Eski tayfadan kim var ? @hcanbyrm @air_technic @ibrahimasar @ayvalik10 @MrfiratBuradayım @Emir600RR yine geldik buralara :)
-
amerikada FBI olacağım karar verdim
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Keşke ben de katılsaydım. :D Herkese bol şans arkadaşlar.
Ben sizi katıldınız sanmıştım oysa ki neyse katılmadığınız için pişman olmayacaksınız umarım her şey yoluna girecek🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum