DV2022 Bekleme Odası
-
@physicismagister heyecanlanmayım 3 gündür foruma bile girmiyordum :D
-
@furkann Bendede aynı durum içeride var bir heyecan 😂
-
@clourpoint olsuun minnoş ikizlerin şansına inşallah valla çocuklar için harika olacak biz zaten iyi kötü alıştık idare etmeyede gönlüm el vermiyor çocuğumda böyle bir ortamda büyümesin diye
-
@Ozkan-aksan çıkarsa şaşırırım çıkmazsa dünüm aynısı der geçerim neticede ne zaman döndü ki şansım derim 😂
-
@furkann sizinki birşey değil ben hiç çıkmıyordum, bu sene son 4 gün kala girmeye başladım yine çıkamıyorum forumdan 😂😂
-
@tolgasatir @Rhonster @hayallerabd @Hyller @bidünya @HAYAT @denizci10 @nordlendingen @mehmet-JS @Ibrahim-aşar ve üşendim daha tag lyemeyecem yorumldum.
Köyden indim şehire de Kemal SUNAL ın simit sahnesini hatırlayanlar var mı.
Sonucuma bakmayıp öyle sizi izlicem bekleyip.
:D :D :D -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Damla-İmamoğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee gerçekten haklısın subwayde çalışmaya da okayim burdan kaçabilmek önemli olan
En nefret ettiğim bakış açısı da bu yahu. Hepiniz aynısınız.
@Melih-Tokal Şu kardeşime bayılıyorum ya. Adam gidip herkesin cebinde araba ehliyeti gibi pilot lisansı olan bir memlekette. pilot olacağım diyor. Millet markete rafcı olarak gitmeyi kabulleniyor. Sen az önce multilingual ım demedin mi. Nedir ya bu ...Abi övdün mü gömdün beni ne yaptın :D Her şeyi detaylıca araştırdım ve sağlığım sıhhatim yerinde olduğu sürece ve green card da varsa bence olabilitesi yüksek bir şey benim gözümde. Sonuçta herkes 80-100k para verip gitmiyor orada uçuş okulunu. Senin o araba ehliyeti gibi pilot lisansı olan dediklerinin çoğu sadece PPL'e sahip :D
-
@furkann evet burası heyecanlandırıyor insanı 😊
-
Merhaba herkese bol şans, umarım burdaki herkesin yüzünü güldürecek bir ekran karşısına çıkar, bu arada forumun bir discord kanalı var akşam dileyenlerle sohbet edebiliriz
Yeşil Kart Forum Discord Sunucusu AÇILDI!!!!! https://yesilkartforum.com/forum/post/113100
Link ⬇️
-
@Ping-PONG beni unuttun 😐
-
@Nephy yok artıkk!! Eveim ablanın kardeşi burda ya forumda, bişey olsa söylerdi heralde. Kadın hergün instaya snap atıyor. Ölüm falan yoktur
-
@Muhtaradana bayılırım discorda
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba herkese bol şans, umarım burdaki herkesin yüzünü güldürecek bir ekran karşısına çıkar, bu arada forumun bir discord kanalı var akşam dileyenlerle sohbet edebiliriz
Abi sen neredesin yaa nasılsınız iyimisiniz az önce andık seni ve kazanma anı videonu 🙏🏼
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Teşekürler Muhammed abi senin şans uçağın hala künyede duruyor kağıda sesinin plakadan çizdim totem
-
@Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Damla-İmamoğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee gerçekten haklısın subwayde çalışmaya da okayim burdan kaçabilmek önemli olan
En nefret ettiğim bakış açısı da bu yahu. Hepiniz aynısınız.
@Melih-Tokal Şu kardeşime bayılıyorum ya. Adam gidip herkesin cebinde araba ehliyeti gibi pilot lisansı olan bir memlekette. pilot olacağım diyor. Millet markete rafcı olarak gitmeyi kabulleniyor. Sen az önce multilingual ım demedin mi. Nedir ya bu ...Abi övdün mü gömdün beni ne yaptın :D Her şeyi detaylıca araştırdım ve sağlığım sıhhatim yerinde olduğu sürece ve green card da varsa bence olabilitesi yüksek bir şey benim gözümde. Sonuçta herkes 80-100k para verip gitmiyor orada uçuş okulunu. Senin o araba ehliyeti gibi pilot lisansı olan dediklerinin çoğu sadece PPL'e sahip :D
Lan sus övdüm övdüm. Ne gömecem. :D :D :D Son dakika sarma şimdi oralara :D
İnstagram a Combat learjet yaz takip et abiyi.
Eski jet pilotu efsane bir adam. -
@ahsenaydgdu cok sevindim teşekkürler.. rüyama bile girdi valla bilgi de alamadım.
-
@ahsenaydgdu teşekkür ederim, iyiyim. Sizler nasılsınız? bu sene burdan daha fazla kazanan görmek istiyoruz 😊
-
@Muhtaradana birazdan sesli sohbete geleceğim
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@clourpoint olsuun minnoş ikizlerin şansına inşallah valla çocuklar için harika olacak biz zaten iyi kötü alıştık idare etmeyede gönlüm el vermiyor çocuğumda böyle bir ortamda büyümesin diye
inanmıyacaksınız pandemi ortamında kızlar boyuma yaşlaştılar.anlaşılan 3 beş aya benden uzun olacaklar.herkesin çocuğunun bahtı açık olsun.ben inanıyorumki hepimiz bu yola çocuklarımız için girdik.Allahım yardımcımız olsun.:slightly_smiling_face:
-
@Muhtaradana Merhaba. Sizin durum ne aşamada? Olumlu bir sonuç çıktımı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum