DV2022 Bekleme Odası
-
Günaydın arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz yeni üye olan arkadaşlar bazı kendini bilmez hadsizlerin sözlerine itimat etmeyin bir zamanlar bizde yeni üyeydik.
-
İce crEAm

-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya evet siz sadece THY gidiyorsunuz hangi eyalete gitmek istiyorsanız onun ismini söylüyorsunuz direk aktarmasız basılıyor.
Heeyt be amariga büyük devlet vesselam

Ama amariga almanya ile beraber bizi kıskanıyolar

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller en yakın uçağa binip gidebilirsiniz. Sizin işiniz eviniz hazırlandı sadece sizlerin gelmeniz bekleniyor. Havalanında isminiz yazılı bir kişi karşılıyor olacak
Uçak niketini onlarmı alıyodu

Tanrıyı kandırdınız ve lolipop kazandınız

Yok ben gidince evim arabam işim hazır olsun isterim yoksa gelmem

He he kapıya da Heimdall ı diker Odin senin için timsah bekçiliği yapar. Hey allah ım

Aaa gerçekten mi çok iyi olur hee

-
Bayram sabahı gibi bir güne uyandık . Çikolata dağıtasım var mahalle çocuklarına
Öğlen Formula 1 , akşam derbi ve çekiliş var. Netflix prime time gibi bir gün olacak
Hakkımızda hayırlısı olsun. Dün gece rüyamda üniversiteye başlıyordum tekrardan. Ya ben bitirmemişmiydim diyip terleyerek uyandım 
-
-
Evet forumdaki son günümden herkese günaydın...

-
Merhaba, Green card çıktıktan sonra evlensek süreç nasıl işliyor bilen var mı?
-
Şuraya bir yorum çakayım geri döndüğümde buradan devam ederim.
Fazla yazmayın rekoru kırdık zaten abartmayın.

-
@bezelye hoşgeldin de bir kerecikte yazılanları okusan ne güzel dimi balıklama atlayacağına bir sayfa öncesine gidip en üstte bak ne yazılmış @istanbuladami sana anlatsın
-
-
@ayvalik10 Dünden beri giremedim foruma 50 sayfa birikmişti hepsini okuyamadım, özür dilerim
Teşekkürler cevap için hemen okuyorum. -
@bezelye extra masraf

-
hadi bin sayfayı görelim be..
-
@travelleth o neki 1100 sayfaya gidicez
-
@travelleth derhal
-
@istanbuladami işte sana connect arıyordun @bezelye
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet forumdaki son günümden herkese günaydın...

Aynen olmazsa master a gidiyorum bende
Hayırlısı olsun E2 için. -
@Hyller @bidünya @asilelif mevlananın kemikleri sızladı tutamadım kendimi

Ahahaha ben biliyodum zaten

-
@Erdembro bu ne faşo kafa hala yaa.. benim çevreme çıksın, çevremdeki ekmek yesin... başkaları köpek çünkü.. öteki/beriki..geçin bu işleri artık ya... kurrada bile adam tutuyor insanlar ya..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum