DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller en yakın uçağa binip gidebilirsiniz. Sizin işiniz eviniz hazırlandı sadece sizlerin gelmeniz bekleniyor. Havalanında isminiz yazılı bir kişi karşılıyor olacak
-
@ayvalik10 inanır mısın uzun süredir araştırıyorum. Forumda farklı başlıklara da yazdım. Bu tecrübe güzel oldu. Ancak durumu bu şekilde olan ve destek ihtiyacı olanların dediğim gibi gol yememesi adında dedim
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller en yakın uçağa binip gidebilirsiniz. Sizin işiniz eviniz hazırlandı sadece sizlerin gelmeniz bekleniyor. Havalanında isminiz yazılı bir kişi karşılıyor olacak
Uçak niketini onlarmı alıyodu😂
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eşimin Meksika da iş durumu var beraber gidelim diyor tlc de de şu an Meksika evleri var ben umudu kestim arkadaşlar bu bir işaret oradan mülteci olarak gelirim artık.d
@physicismagister neden duruyorsun hemen git valla çok büyük şans 🙏
-
@bozo hele bir çıksın hayırlısıyla sonrası güç kuvvet inşallah :)
-
@ayvalik10 ben sonra yere çakılıyorum çıkmayınca ama o ana kadar bu hayaller çok güzel 🙏
-
@bidünya evet siz sadece THY gidiyorsunuz hangi eyalete gitmek istiyorsanız onun ismini söylüyorsunuz direk aktarmasız basılıyor.
-
@Hyller bu bir işaret olabilir düşüneceğim o da şartları olgunlaştırsın bakalım hayırlısı
-
@istanbuladami bu tecrübe gibi onlarcası var zaten mülakat deneyimleri başlıkları altında 2017 - 2018 - 2019 - 2020 hepsinde var hangisini sana yazıyım. Yukarıda ki aram butonu var büyüteç işte oraya ne zaman evlendiniz cümlesini yaz sonra sadece mülakat deneyimleri başlıklarında okursun yorumları
-
@bidünya evet siz sadece THY gidiyorsunuz hangi eyalete gitmek istiyorsanız onun ismini söylüyorsunuz direk aktarmasız basılıyor.
Heeyt be amariga büyük devlet vesselam😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣Gıcıklık değil mi yardırın 😂😂
-
@ayvalik10 thanks
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller 12.8 olmuş yeni 100 beleşcimiz hayırlı olsun
Ahaha senin en sevdiklerin gelmeye başlamış ufaktan Fatih abi😀
Ya benim abla dediğim herkes Fatih Abi ye abi diyor. Ben yaşlandımda farkında değilim heralde 🤣
Sen limona sahip çıktın mı onu de hele 10 gün kaldı. İstiyorum ben smoothie mi 🤣
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eşimin Meksika da iş durumu var beraber gidelim diyor tlc de de şu an Meksika evleri var ben umudu kestim arkadaşlar bu bir işaret oradan mülteci olarak gelirim artık.d
Meksikaya giderseniz amazondan ürün göndericem yorum yaparsınız 😂😂😂
-
@Hyller 12.8 olmuş yeni 100 beleşcimiz hayırlı olsun
Ahaha senin en sevdiklerin gelmeye başlamış ufaktan Fatih abi😀
Ya benim abla dediğim herkes Fatih Abi ye abi diyor. Ben yaşlandımda farkında değilim heralde 🤣
Sen limona sahip çıktın mı onu de hele 10 gün kaldı. İstiyorum ben smoothie mi 🤣
Merak etme 2 tek limon var onu kimse alamaz ağacın en tepesinde sadece ben görüyorum üst kattan😂
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Öylesine başvurmuştum bana çıktı şimdi ne yapmam lazım @ayvalik10 🙈
Yaw he he
Yemiyo artık o numaralar
Yeni taktikler bul
Tanrıda uyanık kanmıyor artık bunlara 🤣 -
@Ping-PONG n’olduu senmisin bize gıcıklık yapan😂ben artık son 10 sayfayı pas geçtim yeter ya şiştim🤣
Ben yetiştim.
🤣
Benim gençliğim forumlarda geçti abla 🤣
Oyun forumlardında 🤣🤣🤣 -
İnşallah şu forumda ki kemik kitleye çıkar, en az kendime çıkmışcasına sevineceğim onlara çıkarsa
-
Uçak niketini onlarmı alıyodu😂
Tanrıyı kandırdınız ve lolipop kazandınız 🤣
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Laaannnnnnnnnn
10 sayfa olmuş. Susun azıcık yetişemiyorum. 🤣Gıcıklık değil mi yardırın 😂😂
Yetiştim vessrlam 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum