DV2022 Bekleme Odası
-
Beklerken aklıma geldi, yine bu kategoride tamamen çekilişle verilen dünya üzerinde başka bir göçmenlik vizesi türü yok değil mi? Varsa ona da başvurmayı düşünüyorum çünkü :face_with_tears_of_joy:
-
8 saat mi
-
@physicismagister dakikaları sayan var 7:56
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob 2023 e Amerika'da girip Türkiye'nin şahlanışına uzaktan bakalım bekleme odasında ki son gününüz olsun
En çok istediğim o ya dışardan ülkeyi izlemek, dışardan bakınca güzel ülke aslında 😁
Almancı gibi izlemek istiyorum ben de :)
Egonomi çoh iyi yegenim demek istiyorum dolarla türkiyeye gelip 😂😂
-
@ayvalik10 bu forum da olmasa heyecanlanamayacağız hava kapalı evdekilerin umrunda değil kendi kendime heyecanlanmaya çalışıyorum canım sıkılıyor 😃
-
@tolgasatir bunu ben de istiyorum ya aslında deli oluyorum o tiplere ama bir kere yapmak istiyorum bu hareketi 😂
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir bunu ben de istiyorum ya aslında deli oluyorum o tiplere ama bir kere yapmak istiyorum bu hareketi 😂
Valla bi gün böyle sokak röportajına denk gelirsem bide böyle bi dayı gelirse haberlerde izlersiniz almancı dayı dayak yedi diye 😂😂
-
Washington da hala güneş doğmadı
-
@physicismagister saat 12.00 kentucky saati ile
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller 12.8 olmuş yeni 100 beleşcimiz hayırlı olsun
😂😂😂 birde üye olmadan takılanlar var 😁😁
-
Üye olmayanlar sizlere de selam olsun buyrun gelin bize de çıkmayacak teselli ederiz birbirimizi 😂
-
@Hyller 12.8 olmuş yeni 100 beleşcimiz hayırlı olsun
Ahaha senin en sevdiklerin gelmeye başlamış ufaktan Fatih abi😀
-
@bidünya bugün kadir gecesi ondan mevlanadan gideceğiz ama bir günlük. " Gel Gel Ne Olursan Ol Yine Gel"
-
- Başvurum olacak herzamanki gibi yine sabırsız bir bekleyiş☺️
-
dün'e kadar bana çıkacakmış gibi geliyordu :D şuan bütün çıkma umudum bitti. :D
-
@sdmryk ALLAH sayı olarak ikinci elin parmaklarına geçirtmesin
-
@Emre-Kalafat herkese çıktı sana vize kalmadı dimi haklısın.
-
Burada daha önce kart kendisine çıkmış ancak sıra gelmediği için hakkı yanan biri var mı?
-
@bidünya bugün kadir gecesi ondan mevlanadan gideceğiz ama bir günlük. " Gel Gel Ne Olursan Ol Yine Gel"
Ertesi gün çarpılacak çok kişi var hissediyorum🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum