DV2022 Bekleme Odası
-
Takribi yarım gün. 1 haftadır uyku tutmuyor.
-
Öylesine başvurdum ben😜
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Öylesine başvurdum ben😜
Öylesine başvuran adamlar şu anda 15. rüyalarını görmüşlerdir :)
-
@katafalk yok bu benim normalim az uyurum ama gece uykusunu asla kaçırmam 😂 gece rüyamda da görmedim bana çıkmıyor arkadaşlar siz devam edin 🙄
-
@katafalk yok bu benim normalim az uyurum ama gece uykusunu asla kaçırmam 😂 gece rüyamda da görmedim bana çıkmıyor arkadaşlar siz devam edin 🙄
Totemler devam 😁 bende gece gittim sabah sıpanın tekmeleriyle uyandım 🤦🏻♂️ şuan koca ayı ve masha izliyoruz 😁😁
-
Artık imza bile sığmıyor, lütfen GC. Hayattaki son şansım bunun için olsun, gerisini şansa bırakmayacağım :)
Yeni bir hayat için son şansım.
-
@Ping-PONG @ahsenaydgdu arkadaşlar gece gece yıpratmayın sabaha uğraştırmayın demedik mi 18 sayfa nedir yaaa 😡
-
@tolgasatir ben de hala arada izliyorum kimse bilmiyor 🤫
-
@tolgasatir ben de hala arada izliyorum kimse bilmiyor 🤫
Bizim tv rehin oldu artık başka bişey açamıyoruz 🙄🙄 bırakırsa izlemeyi uzunca bi süre görmek istemiyorum 😁
-
Bazen İngilizleri boğmak istiyorum.
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ne oldu hayırdır
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ne oldu hayırdır
Bu adamların bizimle alıp veremediği ne?
Şampiyonlar ligi için yapıyorlar ama Formula 1'de gidebilir. Ne sıkıntılı insanlar bunlar. -
Ne oldu hayırdır
Şampiyonlar ligi için yapıyorlar ama Formula 1'de gidebilir. Ne sıkıntılı adamlar bunlar.Rakamlar çok yüksek birşey diyemezsin ki, haklılar bir noktada
-
Ne oldu hayırdır
Şampiyonlar ligi için yapıyorlar ama Formula 1'de gidebilir. Ne sıkıntılı adamlar bunlar.Rakamlar çok yüksek birşey diyemezsin ki, haklılar bir noktada
Orası doğru. İlk başta 60K vaka varken bir şey demediler maç için yaptıkları çok belli
-
Bence hala 60k var ben köpeğimi gezdirmeye çıkıyorum evim işlek bir yerde her şey normal gibi dışarıda hiç kısıtlamayı hissetmedim tam kapanma başladığından beri
-
Bence hala 60k var ben köpeğimi gezdirmeye çıkıyorum evim işlek bir yerde her şey normal gibi dışarıda hiç kısıtlamayı hissetmedim tam kapanma başladığından beri
Tam kapanma değil ki bu bildiğim azıcık kapanma 😁
-
@tolgasatir aynen böyle sittin sene bitecek gibi durmuyor
-
@tolgasatir aynen böyle sittin sene bitecek gibi durmuyor
Şöyle özetliyim bizim buraları parklar ağzına kadar dolu o kadar ki pamuk helvacılar falan gelip satış yapıyo polis yandan geçiyo da kimseye bişey demiyo anlamış değilim. Ama annemim tedavisi bitti ikametine dönecek 1 haftada dönüş izni çıkaramadık neymiş yasakmış arkadaş parka çıkmakta yasak takan yok nasıl olacak bu
-
Son 1 aydır aktif olan forumun bu şekildeki son 10 saatine girmiş bulunmaktayız. 10 kişiden 9'umuzun hayal kırıklığına uğrayacağı forumun son hareketli gününden hepinize günaydınlar :)
-
Ben şimdiden bir sonraki başvuru için fotoğraf provası yapayım 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum