DV2022 Sonuç Odası
-
@MySea Almistir, napsin baska caresi yok!!!
-
Duamız en büyük kızımıza çıkması. Bu kez onun adına bakacağım.
-
@Mert-doğan AYNEN..
-
@MySea sizin çekilişten önce yaptığınız bir totem yada ritüel varmıydı ?
-
@panaroyak Bizim zamanimizda mektupla idi basvurular. Ben tamamen unutmustum. Mayis sonuna dogru posta ile buyuk sari bir zarf ile kazandi belgesi ve doldurulmasi gereken formlar eve gelince ogrenmistik esimle.
-
@MySea yine bir başvurup da unutana çıkmış desenize :)
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@panaroyak Bizim zamanimizda mektupla idi basvurular. Ben tamamen unutmustum. Mayis sonuna dogru posta ile buyuk sari bir zarf ile kazandi belgesi ve doldurulmasi gereken formlar eve gelince ogrenmistik esimle.
Tamam anladım sizin toteminizde unutmak mış 🤦🏼♀️ Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim 😊
-
Ben son gün son saatler başvuru yaptım çıktı arkadaşımda bu şekilde yaptı çıktı.2019 talihlisiyim .
-
@nahya123, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Ben son gün son saatler başvuru yaptım çıktı arkadaşımda bu şekilde yaptı çıktı.sadece söylemek istedim.2019 talihlisiyim .
ilk başvurum eğer çıkmazsa seneye ben de son akşam başvuracağım bakalım
-
Hayırlısı.bu şekilde çıkıyor demiyorum.ama bizimki böyle oldu.aklinizda bulunsun diye yazdım.
-
@nahya123 Tabiki biliyorum ama bir totem gibi bunu söyleyen o kadar insan var ki. Ben de son gece başvuru yapacağım dedim ama sonra bekleyemedim sitede sıkıntı olur vs. riske atamadım :)
-
Ben sabah 9 gibi başvuruyu yaptım.bir kaç sàat sonrada başvurular kapandı zaten.
-
son 12 saat nöbeti devrediyorum :)
-
Sonuçlar saat kaç gibi açıklanıyor. Cevaplamalarda göremedim
-
@Cihangir-Namlı kentucky saati 12.00 Türkiye saati 19.00
-
@ayvalik10 teşekkür ederim. Umarım isteyen herkese çıkar ve yeni hayatlarında şans onlarla olur.
-
Bu ileti silindi! -
38 yaşına geldim. İlk defa bir foruma üye oldum ve yazıyorum. Gerçekten düzgün bir forum burası . İyi niyetli insanlar var hep. Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım hep beraber gideriz.
-
Bu senede yokmu bi "HAS BEEN NOT SELECTED" imiz amerika kardeşş :)
-
@istanbuladami kimsenin umudu kırılmasın, reşitken başvuran ve her sene başvuracağız diyen 3 arkadaştık, birimize 4. başvuruda çıktı, diğeri 5 te bıraktı ben ısrarla devam ediyorum, bu işe vesile olanda ben olduğum için arkadaş kazanınca ben kazanmış gibi sevindim zaten :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum