DV2022 Bekleme Odası
-
@HAYAT aynen mantıklı.. ama alışmak süresince her iş yapılır🗽
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Yok böyle bir enerji 😂😂
Enerji olmadan sinerji olmaz. Sabahtan beri Capri-Sun içiyorum.
Neyse cümletten Hasta la vista :D -
@HAYAT ben daha çok mimari tasarımla ilgilendiğimden dolayı 3d max yoğunlaşmıştım. araştırabilirim biraz teşekkürler :)
-
@quikless siz ilk 3 e yazdim :) yarin tesekkur mesajinizi bekliyor olacam :)
-
@Ping-PONG iyi geceler 🙋🏻♂️
-
-
@yekta, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@quikless siz ilk 3 e yazdim :) yarin tesekkur mesajinizi bekliyor olacam :)
Beni 2. Ye yazarmısınız
-
Forumun hızına yetişilmiyor, yarın akşam yoğunluktan dolayı site çökermi? Dvlottery sitesi?
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Neyse cümletten Hasta la vista :DEnson şişirip ayağınlada patlatıyormusun 😄
-
@Ramazan 2 dolu 4 e yazdim suan
-
@ftugba çözülür diye düşünüyorum.. kendi mesleğimiz var bizimde ama ilk aşamada ne iş olursa yapılır diye düşünüyorum. NJ. Düşünüyorsunu anladığım kadarıyla 🗽
-
Bu arada ben de içime doğanı söyleyeyim.
Bugün talihli olacaklardan biriside gelip gidip bir selam vermeden takılan sevgili @Burak-Dursun kardeşim.
Hayırlı olsun :D -
@Erdembro evet bu ihtimal mümkün her yıl yaşıyoruz 😂
-
@quikless Skechup da bilmeniz sizin için yaralı olur . Çok kolay bir program zaten bir haftada halledersiniz. https://www.youtube.com/watch?v=bZkm3roPwNA şu eğitim seti çok yararlı olur hiç bilmiyorsanız.
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Neyse cümletten Hasta la vista :DEnson şişirip ayağınlada patlatıyormusun 😄
İçerde valide uyuyor. Terliği yerim sonra, biriktiriyorum gündüz balkonda patlatıyorum. :D
-
@Ramazan sonucu öğrenene kadar peşini bırakmıcaz😅
-
@Damla-İmamoğlu valla umarım gc kazanırız bjk forması giyer şampiyonluk turu bile atarımm 😊🙃 🗽
-
@Ping-PONG sonuçlara baktığınızda kutlama yaparken patlatırsınız artık 😄
-
@HAYAT ben Skechup'ı 8. Sınıftayken okulu modellemk için başlamıştım şimdi modelleme yapıp v-ray ile render alır oldum 😂
-
bu arada şey sorucam ya benim başvuru yaptığım pasaportumun süresi doldu, çıkar da ds 260 dolduracak olursam illa yeni çıkarmam gerekecek değil mi? birinde okumuştum others kısmını işaretletip vize görüşmesine gittiği zaman yeni pasaport çıkarmış, sorun yaşamamış
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum