DV2022 Bekleme Odası
-
@istanbuladami Ozaman da şu sorun oluşur Kentucky da tanıdığın varsa her türlü alınır
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea Dark için yanınızda kalem kağıtda gerekli :)
Bunu bayagı kişiden duydum aşırı karışık not almak lazım diye
Sablon cikartip duvarda iplerle birbirine baglayacaksin karakterleri anca öyle üstesinden gelirsin yoksa eror veriyo 😄
Bunu diyince murat soner in yasak elma incelemesi geldi gözümün önüne 😁😂😂
Onu bilmiyorum ama sesli güldum dark iliskiler konusunda yasak elmanin eline su dökemez 😄😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob
Dikkat ettin mi abla ben sustun mu muhabbet duruyor.Sataşayım mı birilerine şenlensin buralar :D
Aman ağzımıZın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey :) sarma kimseye gece gece yarını düşünelim güzel güzel
Benim sataştıklarımdan gürültü çıkmaz. Ben bilirim kime sataşacağımı abla dert etme sen :D
Kime sataşcan ya bana sarıcan ya @Rhonster a gürültü çıkmaması için 😁 bide senin ortak vardı dimi
Var bi kaç tane daha.
Biz para değil dost biriktiriyoruz.Çukur ada gönderme yapayım. :D
-
@Ping-PONG valla hayır denmez yani koşa koşa gideriz :D
-
@istanbuladami dvlottery den dvprogram'a çevirdiler ismini belki gelecek için vardır böyle planları
-
@MySea Dark için yanınızda kalem kağıtda gerekli :)
Bunu bayagı kişiden duydum aşırı karışık not almak lazım diye
Sablon cikartip duvarda iplerle birbirine baglayacaksin karakterleri anca öyle üstesinden gelirsin yoksa eror veriyo 😄
Bunu diyince murat soner in yasak elma incelemesi geldi gözümün önüne 😁😂😂
Onu bilmiyorum ama sesli güldum dark iliskiler konusunda yasak elmanin eline su dökemez 😄😂
Youtube a yaz murat soner yasak elma incelemesi diye gülmekten altına edersin gece gexe adam efsane yorumluyo tavsiye dderim tüm videoları
-
@tolgasatir hemen aciyorum tesekurler 😄
-
@tolgasatir Ama o incelemede sanırım bir kaç ip yanlış bağlamıştı
-
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@istanbuladami dvlottery den dvprogram'a çevirdiler ismini belki gelecek için vardır böyle planları
Ya ben pek ihtimal vermiyorum onların gözünce gc ile gelenler ilk aşamada her işi yaptığından düşük kalifiye işler için alıyolar , çok seçkin alacajları için zaten bir sürü yöntem var
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şaka gibi geliyor ama ben gideyim gerçekten bütün kuzenlerimi arkadaşlarımı E2 ile alıcam yanıma :D
Gelmek isteyen her genç kardeşime belini doğrultana kadar bir odamı veririm. Dursun bu da burada, yarın öbür gün ben gidebilirsem de peşimden gelecek olan bak böyle demiştin hadi şimdi destek zamanı desin ;)
-
@Ramazan mutlaka farklı denetimler gerekebilir, sürecin şekli tamamen değişir ve dediğiniz gibi farklı farklı işler dönebilir ama bu yıl ilk kez ve gitmeyeceği halde başvuran adama çıkmasındansa 10 yıldır sebatla başvurup gerçekten bir hayat kurma hayali olanlara çıkması çok daha mantıklı olur
-
@tolgasatir Ama o incelemede sanırım bir kaç ip yanlış bağlamıştı
Ya zaten adam geyiğinde :) mimikleri tonlaması falan çok iyi
-
- sayfanın ilk iletisini yazana çıksın diye bir totem yapalım
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şaka gibi geliyor ama ben gideyim gerçekten bütün kuzenlerimi arkadaşlarımı E2 ile alıcam yanıma :D
Gelmek isteyen her genç kardeşime belini doğrultana kadar bir odamı veririm. Dursun bu da burada, yarın öbür gün ben gidebilirsem de peşimden gelecek olan bak böyle demiştin hadi şimdi destek zamanı desin ;)
Evli barklı coluklu cocuklu olarak kaç odalı ev tutarım bilmiyorum o yüzden oda konusunda söz veremem ama her türlü destek konusunda söz verebilirim , adres olsun havaliamnından alma olsun vs vs
-
@tolgasatir Kanada şartlarına bakmıştım mesela onların dv de farklı şartlar var ve puan sistemi ile alınıyorsunuz. Rastgele seçim yok. Benzer bir programa evrilirse işin şekli gerçekten değişir. İş gücü konusunda kaçak hispanikler ve asyalılar o kadar nüfus oluşturmuş ki ben GC ile gelenlere o kadar düşük iş pasladıklarını sanmıyorum ya. Gerçi oraya gidip tecrübe edenler varsa bilemeyeceğim tabi
-
@yldrmmm B planı Avustralya olanları bu tarafa alayım :)
-
Selam millet bakalım bu sene şu lanet Ortadoğu bataklığından kimler kurtulacak umarım biri ben olurum
-
İlk kazanan yazsin 😃
-
@istanbuladami Rastgele başvuranlar gerçekten can sıkıyor onun için pasaport şartı koydular ama olmadı 2. seçenek bence en çok başvuran kişiler arasında seçilmeli :)
-
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ya ben pek ihtimal vermiyorum onların gözünce gc ile gelenler ilk aşamada her işi yaptığından düşük kalifiye işler için alıyolar , çok seçkin alacajları için zaten bir sürü yöntem var
Gelecekte çekiliş olmasa bile yine ilk aşamada her işi yapacak insanları seçebilirler. Çoğu kişi zaten gider gitmez kendi mesleğini yapacak durumda olmadığından yine ihtiyaçları karşılanmış olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum