@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok
Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç 
Aslında bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verilmesi için derneklere veriyorlar daha mantıklı alıp evde kullananlar da var tabi ama bazıları hastalık seviyesinde onlar derneklere bağış yapıyorlar
Kadın evin her odasına raf yapmış market gibi ürünler bütün odalarda raflarda duruyor 
bazıları sıkıntılı olabilir de benim izlediklerimin hepsinde market çıkışına bi kamyon geliyodu herşeyi kamyona yükleyip gönderiyolardı
İlerleyen sayfalarda bahsi geçmiş olabilir ama o aldığı ürünleri paraya çeviriyordur sonradan. Herhalde iyi kazandıkları da oluyordur ara ara.