DV2022 Bekleme Odası
-
Açıklanmasına son 26 saaatt
-
@Emtee ayneeen varsa nasipte olcak.. üst üste çıkanlar, ilk şansında gitmeyip daha sonra yine çıkanlar.. bu insanların kaderinde amerika varmış diyorum. İnşallah bizimde vardır, artık bu memlekette bu yöneticilerle bu geçim dertleri arasında valla boğulduk
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat sus sus Türk olduğun belli olacak 😂
Türküm zaten ya :D hiç sıktıntı yok DNA testi yapsalar 100% türk çıkarım
-
@Emre-Kalafat ben kriter koysalar net anında Alman olurdum 😂
-
@ahsenaydgdu her kelimene, her harfine hatta fazlasına katılıyorum. Ayrıca dün işten çıkarıldım.. bundada vardır bi hayır diyorum. Bilmiyorum bakalım sıkıldım bu zihniyetsiz yönetenlerden ☠️😡
-
@Joey 26 saatmi?
-
Bu ileti silindi! -
@gizemb yanlış mıyım? Yanlış da olabilir çünkü hahahaha
-
bu akşam belli olur sonuçlar 7 sinde değilmi
-
@gizemb hayır yarın saat 19.00 da
-
@Emtee allah yardımcın olsun bak şimdi üzüldüm.. :(
-
Sevgili dostlarım, bi totem yapalım ve bu saatten sonra kesinlikle olumsuz düşünce barındırmayalım içimizde.. Tüm olumsuzlukları kaldıralım.. En azından açıklanana kadar. Varmısınız bu güzel toteme ✈️🗽
-
@Joey hmmm oooo varmış daha çok .)
-
@gizemb YouTube'da videolar izleyip zaman geçirmeye çalışıyorum 😄😄
-
@ahsenaydgdu vardır bunda bir hayır boşverdim.. Allah kalbimizi biliyor kulu bilmesede olur 😊🗽
-
güzel eglenceli bir amerikanya videosu atsanıza izleyelim zaman geçsin
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu her kelimene, her harfine hatta fazlasına katılıyorum. Ayrıca dün işten çıkarıldım.. bundada vardır bi hayır diyorum. Bilmiyorum bakalım sıkıldım bu zihniyetsiz yönetenlerden ☠️😡
Hiç üzülme. Daha güzel şeyler olacak 😊
-
@hadi-BE aynen öle 🙏🏻🐊🗽
-
@Joey valla uyuyordum sahurda sabahı etmekten dengem şaştı kedimiz var kısırlaştırmamız gereken onun etrafa işememesi gerekiyor pzartesi sünnet olabilecek aklım onda açıkçası iki halı haşat etti şimdiden çamaşır yıkamaktan çatlıcam :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hiç üzülme. Daha güzel şeyler olacak 😊
inşallah olucaktır. Bende diyorum hep olmuyorsa allahım türkiyede bari gül yüzümüze onuda gülmüyosun şükür bi sağlığımız yerimizde gerisi hep sallantıda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum