DV2022 Bekleme Odası
-
arkadaşlar oranlara çok takılmayın moraliniz bozulur. Bekar arkadaslara sesleniyorum biriyle evlenip gitme olasılığınız daha yüksek :)
-
@Harvard kesinleştirip tüm şartları sağlamışlarsa ne mutlu onlara :) darısı gerçekten de ihtiyacı olup bu işi ciddi ciddi düşünüp hakkını verecek olanların başına diyelim :)
-
@Alprnylmaz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat %2,5 olsa eşiyle beraber başvurunlar için toplam %5 bence gayet iyi oran olur
Ben maximumu söyledim :D %1 den hesaplamak lazım son 2 gün zaman geçmiyor arkadaş.
-
Heyecan da kalmadı bildiğin sıkıldım
-
@tolgasatir çocuk için istemediler ya başvururken, hoş ben forumu başvurma hizmetini satın aldım onlar başvurdu ama istememişti ozaman kimse çocuğa pasaport no
-
Camide görülmüş çokomel Berat gibiyim
-
@physicismagister ben sormadım bile başvurmak ister misin diye her seferinde çıkarsa gideceğiz ikimiz için de başvurdum derim sadece 😂 çaktırmadan onun adına da başvursaydınız keşke
-
@kprelif fotoğraf işini halledemedim yoksa başvururdum :(
-
Pasaport konusuna tskılmsyın sanırım bi 10 sayfa önce Türkiye de pasaport sahibi bilgilerini paylaşmıştım, %1 sadece aktif olarsk pasaportunu kullanıyor toplamda %10 un pasaportu bar yani 8 milyon kişinin bunun 5 milyonu da hac için çıkartmış kişiler
-
Offf valla içim darlandıı, son gün son saatler ne geçmek bilmezmiş arkadaş hiç bir şeye odaklanamaz oldum :(
yarın biz öğreniyoruz ama bu çekiliş ne zaman çekildi? -
@ahsenaydgdu net bir tarih yok sanırım. kasım'da bile çekilişi yapmış olabilirler :face_with_tears_of_joy:
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaport konusuna tskılmsyın sanırım bi 10 sayfa önce Türkiye de pasaport sahibi bilgilerini paylaşmıştım, %1 sadece aktif olarsk pasaportunu kullanıyor toplamda %10 un pasaportu bar yani 8 milyon kişinin bunun 5 milyonu da hac için çıkartmış kişiler
Ah ah 2 yıl önce ben de aktif kullanırdım :(
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@kprelif fotoğraf işini halledemedim yoksa başvururdum :(
benim elimde ehliyetten kalma biometrik fotoraf vardı. onu kullandım eşim için
-
Arkadaşlar sıralama açısından ds260 ı hızlı bir şekilde gönderin diyenler var , ne düşünüyorsunuz _?
Birde adres konusu nasıl çözeceğiz _?
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Offf valla içim darlandıı, son gün son saatler ne geçmek bilmezmiş arkadaş hiç bir şeye odaklanamaz oldum :(
yarın biz öğreniyoruz ama bu çekiliş ne zaman çekildi?Oooo bize çıktı aslında ama henüz bilmiyoruz totem bu 🙈 @ahsenaydgdu
-
bir şey sorucam, benim pasaportum 2022 de bitiyor. Eğer bana yarın çıkarsa ve mülakat sürem gidiş tarihim pasaportumun bitmesine denk gelir ise tekrar pasaport cıkartmam bir sorun teşkil edermi veya çıkar çıkmaz yeni bir pasaport mu cıkartmalıyım...
-
Gc çıkarsa hangi şehirlere gitmek istiyorsunuz ve hangi meslek yazıcaksınız, ben başliyim, Tır şoförlüğü yapmayi düşünüyorum para biriktirip baska seyler yaparim sonra ,şehir Dallas var aklımda
-
@Emre-Kalafat ben yeni olmalı diye düşündüm ondan kullanmadım hiç aklıma gelmedi neyse artık zaten yarın çıkmayacak gibi oranlar çok düşük bende de gram şans yok 😂
-
@seldadirim yeni pasaportla ds260 dolacak. eski pasaportta mulakata giderken götürülecek, böyle olması gerekiyor diye okumuştum @ayvalik10 daha emin bi cevap verecektir.
-
@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emre-Kalafat ben yeni olmalı diye düşündüm ondan kullanmadım hiç aklıma gelmedi neyse artık zaten yarın çıkmayacak gibi oranlar çok düşük bende de gram şans yok 😂
onu bilemezsin 6 ay içinde çekilmiş olması lazımdı :D benimki yeni ehliyet almıştı o yuzden yeniydi foto :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum