DV2022 Bekleme Odası
-
son günden Günaydın herkese
-
Gunaydın herkese son 4 yıldır green card denıyen ve gectıgımız eylul ayında F1 denemıs ve red almıs bırı olarak umarım bu yıl ısteyen herkese cıkar sızden rıcam covıdden dolayı baya uzak kaldım platfrom a ve suan bılgılerımı tazelemem gerekıyor eger kontrol edecegımız ekranı ve eger cıkarsa yapılması gerekenlerın lıstesının lınkını bılen var ıse cevaplar ıse sevınırım Tesekkurler herkese guzel bır gun dılıyorum
-
@nothing34 9 mayıs paketi yayınlıcam orada aklında olan olmayan tüm soruların cevabı var
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Günaydın Dostlar Romamlılar Tampalılar,
Kaldı geriye 2 gün.
Bu arada bu sene çok fazla kişi bence para sorunsalından kalacak. ekonominin durumu ortada
Keşke gidemeyenin yerine listedekilerden seçip gönderseler :(
-
@ayvalik10 Tesekkur ederım
-
@hascerob zaten öyle oluyor ki 55.000 vize adedi var olupta kazanan 55.000 kişi değildi yaklaşık 2 katı kadar insan var zaten kazandığını gören sadece vize almaya hak kazanan 55.000 kişi dünya genelinde
-
Günaydınnnnnnnnnnnnn
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kaldı geriye 2 gün.
Bu arada bu sene çok fazla kişi bence para sorunsalından kalacak. ekonominin durumu ortada
öyle oluyor 55bine tamamlamaya çalışıyolar sıra yetişirmi bilmem tabiki.
-
@ayvalik10 cok haklısınız ınsanlar green kart kazandık dıye sevınıyor ama sıra gelmesı herseyın kusursuz ılerlemesı (savas cıkmaması yasaklar gelmemesı baskanın yenı bır yasa cıkartmaması) hersey kusursuz gıder muayne olur gorusmeye gıdersen ancak o zaman green kart ıcın sansım var demelı ınsan cok uzun ve yorucu bır yol ve 1 sene suruyor
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob zaten öyle oluyor ki 55.000 vize adedi var olupta kazanan 55.000 kişi değildi yaklaşık 2 katı kadar insan var zaten kazandığını gören sadece vize almaya hak kazanan 55.000 kişi dünya genelinde
Ama numarası yüksek olan ümitlenmesin gibi şeyler okumuştum. Yani şimdi numarası küçük olup kazanan ama şartları yerine getiremeyeceğine inanıp hiç işlem yapmayanın yerine seçilmişlerden mi gidicek?
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kaldı geriye 2 gün.
öyle oluyor 55bine tamamlamaya çalışıyolar sıra yetişirmi bilmem tabiki.
Aydınlandım şu an.. resmen bedavdan başvurmuşum dünyadan haberim yok
-
@asilelif imzanızı gördümde kazandınızmı?
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@asilelif imzanızı gördümde kazandınızmı?
kazanmışta sıra gelmemiş 36 gelmez yani hele geçen sene hayatta gelmez
-
Gü - nay - dınnnnnn
-
@Emre-Kalafat aaa @asilelif kazandğınıda bilmiyordum sevindimmi desem sıradan üzüldümmü bilemedim..
-
@hascerob eylül ayından itibaren her ay bir sonraki ayda mülakata gelecek kişiler için bülten açıklanır. Yani bu bültendeki max numaradır. Bu numaranın altındaki numaralar bir ay sonra mülakata gidecek işte her ay giden numaraların aldığı sayıya göre vize alacak yüksek numaralar alır mı almaz mı belli oluyor çünkü bir kişi başvurdu fakat ailesi 5 kişi gitti 5 vize
-
Eveeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt. Atarsa doğan güneş mi ? :D Yoksa kara delik mi :D
-
akşam 6 ya doğru şenlenirde bn pazartesiye kdr bakmıyacağım :)
-
Allahtan çoluk çocuk iş güç var yoksa insan hergün böyle bekleyemez delirir 🙈
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Eveeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt. Atarsa doğan güneş mi ? :D Yoksa kara delik mi :D
en azından 2600 kişi için atarsa doğan günes
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum