DV2022 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar bugün girmedim olaylara bak sayfaları okuyamıyorum resmen😵48 saatin de gerisine düştük,çok düşünmekten mi ne,bugünden beri bir başağrısı🥺offf çok heyecan annecim🥳
-
Az önce bir hostes tanıdıkla konuştum valla bana deli gibi baktı 🙈 Bizi anlamıyorlar...
-
@bozo arıyom bakmıyorlar telefona
2 ayrı eyaletten idi farklı numaralar -
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ulaşamadığımızın delisiyiz kısaca :D ben ki kırmızı eti sevmem bile ama mangal hayalleri bende de var :face_with_tears_of_joy:
Sana söz ceylan tandır yaptırıcam. Bendensin limitsiz. 🤣
ceylan etini hiç yemedim bi tadına bakarız güzel olur ama o sözü sınırsız deniz ürünleri yapsak¿ 😬
Ben bide şu tabak halinde satılan pişmşş karideslere düşüyorum biraz limonla miss gibi gider onlar 😋😋
Tereyağda karides tartışmasız benim için yer yüzündeki en güzel yemektir. Karides kırmızı noktamız 🤣
Ayıptır söylemesi az önce iftarda güveçte karides yaptım... okurken yok artık dedim sanki içine doğmuş gibi... 😂😂
ama ama neden öyle oldu ki şimdi o :D
Bizim haftada 1 balık günümüz... o da bu akşama denk geldi... somon + karides olarak... tamamen şans... canı çekenlerden özür dilerim... onlara borcum olsun... abd de evde parti sözüm olsun...
Bütün maaşı mı yatırdun abi somon + karides nedir 😂 ( 2 yıldır eşi çalışmayan biri olarak gene fakir düşündü ) 😁😁
Yok be ya ne yaptın sen de 4 ufak parça somon ile 2 avuç karides...
Espiri yapıyorum be abi :)
-
@denizci10 aynenn abii işte kanada rotasını çizdik sayılır 🥳 7 ay online ilac sonra ocakta yeniden öğrencilik
-
@akıf_turk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir takviye yerine besini tüketmek sanki daha mantıklı gibi abi ya gene eğer doktora göründüğümde doktor tavsiye ederse kullanınabilir tabi sağol tavsiye için :)
Bi ara bitane profesorun yazıdını okumuştum şöyle diyordu " yediğimiz besinler eski kalitede değil vitamin ve mineraller eskisi gibi değil, çünkü toprak eski toprak değil kirlettik toprakları. Şuan istediğiniz kadar sağlıklı beslenin yol geçmeyen uçsuz bir tarladan gelmiyorsa besinleriniz eski değerlerini beklemeyin dışardan takviye almak zorunda kalıcaz artık demişti " şöylr biraz düşünüjce ne yediğimiz domstes de eski lezzet var ne et de ne tavukda mantıklı geldi
-
ABD de halk beni bekliyor çağrı atıyorlar işaret ediyorlar ama vizem yok gidemiyorum abi
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Az önce bir hostes tanıdıkla konuştum valla bana deli gibi baktı 🙈 Bizi anlamıyorlar...
Onlar Türkiye de bizim kadar kalmıyolar ondandır 😂😂
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bozo arıyom bakmıyorlar telefona
2 ayrı eyaletten idi farklı numaralarİnşallah 8 mayısda sonucunuz güzel olurda ondan sonrasını telefona bakmayanlar düşünsün😄😄
-
Gerçekten sonucu bu sene çok merak ediyorum ve nedense çoğumuz sevinicez gibi geliyor. Olmazsa zaten yapacak bişey yok o zaman
Yine yangınlar yine ben 😁 @tolgasatir
-
Gerçekten sonucu bu sene çok merak ediyorum ve nedense çoğumuz sevinicez gibi geliyor. Olmazsa zaten yapacak bişey yok o zaman
Yine yangınlar yine ben 😁 @tolgasatir
Kısmet ya ne diyelim 😊 alternatifleri kovalamıyorum ben yada kovalayamıyorum diyeyim 🙄 seneye bekliyeceğiö mecbur
-
@bozo ben daha öncede söyledim yıllardır başvuruyorum çık mı yor artık pek inancın kalmadı işte etkinlik diye başvuruyoruz her sene.
-
@tolgasatir amazon hızlanıyomuş yapıyomuşsun 1 senede 100.000 dolarr ver elini e2 olur mu olur abi niye olmasın. Fit travel geçen bi videoda yıllık cirosunu söylüyodu
-
@bozo ben daha öncede söyledim yıllardır başvuruyorum çık mı yor artık pek inancın kalmadı işte etkinlik diye başvuruyoruz her sene.
Abi bu excel e baktuysan 7 8 16 denemelerinde çıkaran var 😊
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir amazon hızlanıyomuş yapıyomuşsun 1 senede 100.000 dolarr ver elini e2 olur mu olur abi niye olmasın. Fit travel geçen bi videoda yıllık cirosunu söylüyodu
Hızlanırsa zaten bırakırım kendi işimi lirketi üstüme alırım ordan e2 yi kovalamaya başlarım. Onlar amerika da bide çok farklı işlere giriştiler şimdş ortağıyla gidebilirsem bende o işleri kovalamak istiyorum açıkçası.
-
@tolgasatir biliyorum baktım iyi bişey değil.
-
@tolgasatir biliyorum baktım iyi bişey değil.
Valla umudun kırılmasın diye demiştim ama sen gene olumsuz bakmışsın 😊 bazen kısmetten öteye geçemiyo insan ne diyelim
-
@tolgasatir Ortak makinası ayağınıza geldi, çok düzgün ortak olunur, 5 dakikada olunur, hemen teslim edilir. :face_with_tears_of_joy:
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Ortak makinası ayağınıza geldi, çok düzgün ortak olunur, 5 dakikada olunur, hemen teslim edilir. :face_with_tears_of_joy:
hali hazırda bir tane ortağım var malesef :D
-
@tolgasatir Tüh :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum