DV2022 Bekleme Odası
-
ABD de halk beni bekliyor çağrı atıyorlar işaret ediyorlar ama vizem yok gidemiyorum abi
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Az önce bir hostes tanıdıkla konuştum valla bana deli gibi baktı 🙈 Bizi anlamıyorlar...
Onlar Türkiye de bizim kadar kalmıyolar ondandır 😂😂
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bozo arıyom bakmıyorlar telefona
2 ayrı eyaletten idi farklı numaralarİnşallah 8 mayısda sonucunuz güzel olurda ondan sonrasını telefona bakmayanlar düşünsün😄😄
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Az önce bir hostes tanıdıkla konuştum valla bana deli gibi baktı 🙈 Bizi anlamıyorlar...
Gerçekten sonucu bu sene çok merak ediyorum ve nedense çoğumuz sevinicez gibi geliyor. Olmazsa zaten yapacak bişey yok o zaman
Yine yangınlar yine ben 😁 @tolgasatir
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gerçekten sonucu bu sene çok merak ediyorum ve nedense çoğumuz sevinicez gibi geliyor. Olmazsa zaten yapacak bişey yok o zaman
Yine yangınlar yine ben 😁 @tolgasatir
Kısmet ya ne diyelim 😊 alternatifleri kovalamıyorum ben yada kovalayamıyorum diyeyim 🙄 seneye bekliyeceğiö mecbur
-
@bozo ben daha öncede söyledim yıllardır başvuruyorum çık mı yor artık pek inancın kalmadı işte etkinlik diye başvuruyoruz her sene.
-
@tolgasatir amazon hızlanıyomuş yapıyomuşsun 1 senede 100.000 dolarr ver elini e2 olur mu olur abi niye olmasın. Fit travel geçen bi videoda yıllık cirosunu söylüyodu
-
@bozo ben daha öncede söyledim yıllardır başvuruyorum çık mı yor artık pek inancın kalmadı işte etkinlik diye başvuruyoruz her sene.
Abi bu excel e baktuysan 7 8 16 denemelerinde çıkaran var 😊
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir amazon hızlanıyomuş yapıyomuşsun 1 senede 100.000 dolarr ver elini e2 olur mu olur abi niye olmasın. Fit travel geçen bi videoda yıllık cirosunu söylüyodu
Hızlanırsa zaten bırakırım kendi işimi lirketi üstüme alırım ordan e2 yi kovalamaya başlarım. Onlar amerika da bide çok farklı işlere giriştiler şimdş ortağıyla gidebilirsem bende o işleri kovalamak istiyorum açıkçası.
-
@tolgasatir biliyorum baktım iyi bişey değil.
-
@tolgasatir biliyorum baktım iyi bişey değil.
Valla umudun kırılmasın diye demiştim ama sen gene olumsuz bakmışsın 😊 bazen kısmetten öteye geçemiyo insan ne diyelim
-
@tolgasatir Ortak makinası ayağınıza geldi, çok düzgün ortak olunur, 5 dakikada olunur, hemen teslim edilir. :face_with_tears_of_joy:
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Ortak makinası ayağınıza geldi, çok düzgün ortak olunur, 5 dakikada olunur, hemen teslim edilir. :face_with_tears_of_joy:
hali hazırda bir tane ortağım var malesef :D
-
@tolgasatir Tüh :D
-
@tolgasatir o ortak değil sanki o elemanın çalışanı gibi anlamadım ben o çocuktan bişey 18-25 arası kitleye hitap ediyor genelde gaz videoları var ama videosuzluktan girip izliyorum işte 😀
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Tüh :D
GC çıkarsa olaki ona da aynı eğitimi alıp ortaklığı bitirmeyi düşünüyorum zaten :D
-
@tolgasatir kim ortak kayınço mu 😀😀 Bşzde hangi işe girsek kardeşim ve kocamı ortak yapıyorum😀
-
@tolgasatir o ortak değil sanki o elemanın çalışanı gibi anlamadım ben o çocuktan bişey 18-25 arası kitleye hitap ediyor genelde gaz videoları var ama videosuzluktan girip izliyorum işte 😀
ben onu izleyemiyorum zaten ya aşırı heycanlı ve birden patlayarak konuşuyo rahatsız oluyorum izlerken birde gerçekten çok hakaret eder gibi konuşuyo etmiyo ama öyle vurguluyo ki hissediyorsun
-
@tolgasatir kim ortak kayınço mu 😀😀 Bşzde hangi işe girsek kardeşim ve kocamı ortak yapıyorum😀
yok iş yerinden bir arkadaşım hem riski ikiye bölelim dedik hemde o an maddiyat güçleri birleştirmeyi gerektiriyodu eşim işsizdi o dönem :)
-
@tolgasatir valla hanidir amazon var kafamda ama depoya ürün gönderme maliyeti yemin ederim malın maliyetinden 1000 kat daha fazla. Ordayken nasıl oluyomuş. Ben bi kamyonet kiralayıp depoya kendim götürsem😅 olur mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum