Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ramazan yanlış yaptın ozaman 😃 çünkü ben çok kurtardım dosya böyle.

• @ayvalik10 Biraz once denediğimde sadece 2007 yılı itibari ile olan adreslerim cikti belli bir baslangic yılı mi var acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10 hobaaa bu göklerden gelen bir emir mi abi 😃

İnşallah... az önce tampa da birkaç yer bakıyordum zil code u gördüm şaka sandım önce hatta benim eski evin zip code una da çok yakındı... 😂😎 hayırlısı bakalım

• ⭐⭐⭐⭐

@Famel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ayvalik10 Biraz once denediğimde sadece 2007 yılı itibari ile olan adreslerim cikti belli bir baslangic yılı mi var acaba?

2007 den itibaren olanlar çıkıyor zaten

• ⭐⭐⭐

@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster Hayır silinen fotoğraf e posta yada bir belge geri gelmez 150 defa denedim 😂😂

valla ben 20 GB kadar fotograf ve video yu kurtardım harddisk den hemde üzerine windows 10 kurduğum halde 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Famel evet 2006 sonrası çıkıyor 2007 öncesi sende tahmin ederek yazarsın bu kadar stres yapmayın lütfen sonuçta bu evrağı istemiyorlar

• @ayvalik10 Yoo stress degil merak 🙂 Teşekkürler

• @ahsenaydgdu İnşallah 🙏

• Yasaklı

@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG işte sorun orada maalesef bağıran sayısı çok az 😞

Sorun ne biliyor musunuz. Sorun eğitimsiz bilinçsiz ebeveynler. Tabiki hastalıklı olanlarda vat ama bir çoğu yetiştiriliş şeklinden. Her şeyin başı eğitim.

• ⭐⭐

@tolgasatir 😂😂😂 arkadaşlar kaybolan ve silinen dosya farklı şey bilgisayarınızı açın bir dosyayı silin sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve o dosyayı geri getirin yapa bilirseniz size güzel bir şekilde ödüllendireceğim

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir 😂😂😂 arkadaşlar kaybolan ve silinen dosya farklı şey bilgisayarınızı açın bir dosyayı silin sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve o davayı geri getirin yapa bilirseniz size güzel bir şekilde ödüllendireceğim

tamam diyorum ki harddisk i komple sıfırladım üstüne başka şeyler yazdırdım daha ne yapayım 😃

• @ayvalik10 Bu arada geriden geldiğim icin yazılanları görmemişim kusura bakmayın zaten yazmissiniz simdi sayfa atlayınca gordum.

• ⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir 😂😂😂 arkadaşlar kaybolan ve silinen dosya farklı şey bilgisayarınızı açın bir dosyayı silin sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve o davayı geri getirin yapa bilirseniz size güzel bir şekilde ödüllendireceğim

tamam diyorum ki harddisk i komple sıfırladım üstüne başka şeyler yazdırdım daha ne yapayım 😃

🤔😔

• ⭐⭐

@tolgasatir 😂😂😂 arkadaşlar kaybolan ve silinen dosya farklı şey bilgisayarınızı açın bir dosyayı silin sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve o dosyayı geri getirin yapa bilirseniz size güzel bir şekilde ödüllendireceğim

"EaseUS Data Recovery" programının full versiyonunu bilgisayarınıza kurun ve 10 format öncesine kadar (tabi diskin üzerine yazılan dataya göre değişir) tüm dosyalarınızı kurtarın 🙂

• @Ramazan yaptık sen geri yükleme zamanını yanlış yapmışsın en başında dediğim gibi geri döndüğün noktayı iyi seçmen gerek o tarihte o dosyanın bilgisayarında mevcut olması gerek.

• ⭐⭐⭐

@abrakadabra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

"EaseUS Data Recovery" programının full versiyonunu bilgisayarınıza kurun ve 10 format öncesine kadar (tabi diskin üzerine yazılan dataya göre değişir) tüm dosyalarınızı kurtarın 🙂

Bende bir yazılım vardı da link i silinmiş ama yazılımsız imkansız tabi

• ⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@abrakadabra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Bende bir yazılım vardı da link i silinmiş ama yazılımsız imkansız tabi

Söylediğim programla 2 ay önce, 2011 yılındaki Work&Travel fotoğraflarımın tamamını kurtardım. Sadece harddiskten kurtardım, pc zaten 5 sene önce bozulmuştu ama harddiskini atmamıştım 🙂

• ⭐⭐

@abrakadabra benim dediğim konu ile sizin dediğiniz şey farklı ama siz bilirsiniz

• ⭐⭐

@abrakadabra benim dediğim konu ile sizin dediğiniz şey farklı ama siz bilirsiniz

Üzerine 2-3 format atılmış bir harddiskten de veri kurtarabilirsiniz söylediğim program ile.

• ⭐⭐

@abrakadabra formatı diski biçimlendirmeden atarsanız bu mümkün ama diski biçimlendirirseniz eğer bunu yapamazsınız. dosyalarınız Windows drive ile senkronizasyonlu bir sekilde buluta kayıt yapmıyorsa

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |