DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 bunu yaptım bnde ama kayıt bulunamadı diyor nufüs müdürlüğünden mi almam gerekir daha kazanmadık ama belki başka bişey için lazım olur diye sorayım dedim
-
@bidünya 😁🙏
-
Dostlar Romamlılar Tampalılar kaldı geriye 3 gün
-
@Aas20 ailenin yanında ayrılıp uzun süreli bir yerde kaldın mı kalmadıysan ozaman ailenin adresini yazarsın.
-
@bidünya aynen öyle 6. Başvuru tabi gidicem 😉
-
@ayvalik10 tabi evliyim bu 3. Adres değişikliğim beykozda oturdum sonra kartala taşındım evlenince tekrar taşındım kartalın farklı bir mahallesine
-
@Aas20 sen taşınmalarda hiç adres değişikliği için nüfus müdürlüğüne gitmediğin için ondan sistemde gözükmüyor. google maps açıp oradan adresi bulabilirsin. Sonra da yazarsın
-
@ayvalik10 aynen en doğru yöntem👍
-
@Özgenç biz yıllardır bol bol youtube videoları ,ilkay zamanlar ,amerikanın aslı burdan kadir beyin kanalıydı sanırım o var şuan aklıma gelmeyen bir sürü youtube kanalı izliyoruz.yahu ilkay zamanın çocuğu bile oldu yani insanların gelişimine ,değişimine bile tanıklık ediyorum kaç senedir 😀hepimiz için hayırlısıyla tez zamsnda gitmeyi nasip etsin Allah🙏
-
@ayvalik10 gittim aslında elk su ve İkametgah işlemlerimi yaptım herseferinde maps ten bakabiliyorsak sıkıntı yok ben resmi evrak koymak zorundayız sandım gc için adresleri hatırlıyorum (bu arada teşekkürler cevapların için forumu takip ediyorum herkese her konuda hızlı bir şekilde yardımcı oluyorsun çok takdir ettim)
-
@b2cberrak bizde öyle😁 tanımadan akraba olacak kadar tanıdık😁
-
@b2cberrak 🙏AMİN
-
@Özgenç, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob hahaha aynen bizim evde de aynı dilekler😁
Hepimize nasip olsun inşallah
Biz ilk evlendiğimizde üşengeçlikten adreslerimizi yaşadığımız eve almamıştık. 3-4 sene sonra aldık o problem olur mu?
-
Öf bütün mesajlarım karışımış :) @ayvalik10 seni cevaplamak isterken yanlış basmışımm şu üstteki mesaja bi bakabilir misin?
-
@hascerob hayır ya olmaz oturduğun evi 3 sene öncesinden başlatırsın sonuçta bu evrağı istemiyorlar sadece DS260 doldurman için gerekli
-
Ben birşey merak ediyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Şimdi GC kazandım amerikanyaya giriş yaptım ama greencartı almadan türkiyeye geri geldim. ama söylediğim adrese kargolamada sıkıntı oldu gondermediler.
ben amerikaya birdaha giremiyorum dimi ? böyle bir durum yaşamış olan varmı ?
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu dilekleri gidip alacak mıyız orada kalacak mı?
normalde gece ekiyosun güneş doğmadan geri alman gerekiyor :D
-
@hascerob Tam bilmiyorum ama beyanı esas alırlar bence sıkıntı olmaz. Herkesin adreslerinş tek tek kkntrol etmezler. Siz oturduğunuz yerleri yazın
-
@Emre-Kalafat pasaportunda ki vize bir yıllıktır yani green kart kart olarak alman için bir yılın var. Sen Türkiye de iken amerika da ki adrese green kartın gider sende 1 yıl dolmadan amerikaya gidersin 2 sevgili buluşursunuz
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob hayır ya olmaz oturduğun evi 3 sene öncesinden başlatırsın sonuçta bu evrağı istemiyorlar sadece DS260 doldurman için gerekli
Oh ya kaç zamandır aklımdaydı başka da falso yok hayatımızda çok şükür ama evrak isterlerse yalancı durumuna düşmem dimi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum