@academicus, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Tolga Satır çok teşekkürler. Onu gördüm fakat sanırım işlem süreleri filan Ağustos sonrasına kalır (tabi o da çıkarsa...) o aradaki süre kasıyor biraz. bir de mevcut durumda devlet memuruyum ondan kaçak durumuna düşme de sorun...
bedelli yapmak da istemiyorum, çünkü hem o parayı vermek istemiyorum hem de belki sonrasında askerliği tazminatımı almak için gerekçe olarak kullanırım diye düşünüyorum uzun vadede... dile kolay neredeyse 10 senedir memurum, tazminatımı da yakmak istemiyorum....
İşte şimdi ücretsiz izinle gidip düzenimi kurunca askerliği öne sürüp istifa etmek bir seçenek olabilir diye düşünüyorum... Aksi durumda istifa edersem tazminatım da yanıyor... Ha tazminata ihtiyacım kalmasa bile ileride, yani belki de her şey yolunda gidecek ve bu küçük para diyeceğim... şu anki planarım dahilinde bedelliye vermem gereken 40.000 büyük para.... Yani kafam baya karışık anlayacağın 
sana tavsiyem tecil süren dolmadan bir askerlik şubesine gidip konuşman en net bilgiyi verirler ben en son böyle sormaya gittiğimde sıra numarası al gel dediler 3 yıl daha tecil ettiler