Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    Cümleten Selamun Aleykum,

    Bir kaç konuya açıklık getirmek istiyorum.
    Birincisi; Benim paylaşımlarından rahatsız olduğunu arkamdan adımı 2 kere tag leyerek belirten arkadaş ve diğerlerine söylemek istediğim. Forumun engelleme ve dislike seçenekleri mevcut. Bu seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yasaklı yazısını görür görmez prim kasmaya ve birilerine yaranma çabasına girmenizi toyluğunuza veriyorum. Hala engellememiş olanların varlığı bu düşüncelerine rağmen de bir hayli enteresan.
    @Oğuzhan-Gürleyen @MuRtY @ugurfbtr
    Ben sizi engellerim siz zahmet etmeyin.

    İkincisi; Ben merkezci bir birey olsaydım eğer bu kadar samimi sohbet ediyor olmazdım ve geriye dönük paylaşımlarıma bakılırsa hep birileriyle diyalog içerisindeyim. Sizin hoşnutsuz olduğunuz derecede benimle sohbet etmekten hoşnut olanlarında mevcut olduğunu gösteriyor.

    Üçüncüsü; Çok paylaşım yaptığımı, geveze olduğumu vesaire düşünen herkesin aynı tarzda paylaşımlar içerisinde olması ironik. Bekleme odasının fıtratında sohbet var. İlginizi çekmeyen paylaşımlar yapan veya sizi iğreti eden kişileri engelleyerek geçebilirsiniz.
    Bunu sürekli benim üzerimden vurgulayarak haddinizi aşan yorumlar yapmaktan sizi men ederim. Çevirmeli bağlantı, IRC, ICQ dönemlerini en yakından yaşamış, en meşhur IRC server larında network adminlik, IRCOP, service admin lik yapmış, 5 rakamlı ICQ hesabı sahibi olan, Paticik, forumtr gibi forumların doğuşunu görmüş ve bunlarda görev almış bir adam olarak forum ortamının ne olduğunu sizden öğrenecek değilim.
    Evet şu an üst perdeden konuştum ve bundan hiç pişmanlık duymayacağımı biliyorum çünkü bunu hak edecek kadar haddinizi aştınız.

    Dördüncüsü; Ben burada kimsenin elti savaşlarına, dünür dedikodularına, çocuklarının bezine, bahçesindeki köpeğe vesaire yorum yapmadım. Neden çünkü haddim değil. Birbiri ile duygusal bağlantı kurmuş paylaşımda bulunan iki insan arasındaki diyaloğun ne olduğunun hiç bir önemi olmaksızın beni rahatsız etmez. Bana yaptığınız egoist yaklaşımının karşılığı, benim size küçücük Dünya’ larınız olduğunu söyleyerek kalbinizi kırmam olur. Ama ben bunu yapacak bir insan değilim normal şartlar altında.

    @ahsenaydgdu Hanım yukarıdakilerin içinde sizi ilgilendirenler de var ama size ekstra söylemek istediğim bir şey var. Genel olarak sizi ilgilendiren bir durum olmadığı halde sürekli işin içindesiniz ve çok fazla karakteristik yorum yapıyorsunuz. Lütfen, bundan sonraki süreçte haddinizi bilerek cümle kurunuz. Ben de aynı şekilde sizi üzecek cümleler kurmak istemiyorum.

    Beşincisi; Hayalini kurduğunuz Amerika’ da (batıda) genç kızlar ve erkekler date e çıkarlar. Bekar kızlarla, erkeklerin arkadaşlık etmesi çok normal bir durumdur.
    Ben şahsen sohbetim olan ablam dediğim, iş arkadaşım, akrabam, kız arkadaşım veya yeni tanıştığım bir kadında olabilir. Güzel olduğunu, o an üstündekinin yakıştığını vesaire hiç utanmadan belirtirim. Bunlarda sapık veya sapkın bir durum yok. Bunu çok fazla uzatmayacağım ama sığ düşüncelerinizi insanlara empoze etmeye çalışmayın.
    Hakkımda yorum yapılan cümlede de sadece biraz aşırıya kaçılmış bir espridir.

    @Zelene Hanım, ben size haksızlık ettiğimi ve toplulukta olanın tenhada özrü olmaz düşüncesi ile bekleme odasının ortasında özür dilemeyi düşünüyordum ama hesabımın askıya alınmasının üzerinden hadsiz yorumlar yapan arkadaşların kimler olduğunu kontrol etmek üzere bugün foruma giriş yaptığımda benim geriye dönük bekar kız yok mu şeklinde bir cümle kurduğumu ve olayın buradan çıktığını söylediğinizi görünce bu düşüncemi askıya aldım. Çünkü, o cümlenin kendisinin ve söylenme şeklinin kesinlikle sizin empoze ettiğiniz şekilde olmadığını gayet açık siz de biliyorsunuz. İnsanlarla paylaşırken doğru hali ile yorumunuzu katmadan gerektiği şekilde paylaştıktan sonra yorumunuzu katabilirdiniz. Ancak; bu şekilde insanlar sizin yorumunuzla olaya yaklaşacaklar. Hiç hoş olmamış. Eğer doğru haliyle tekrar paylaşır veya hatırlamadığınızı söyleyerek tekrar etmemi dile getirir insanların beni yanlış anlaması için ekstra bir çaba sarfetmediğinize beni inandırırsanız; Ben de iyi niyetinize güvenir içtenlikle burada son yorumumdan dolayı sizden özür dileyebilirim.

    Genelleme; muhattap olmak istemediğiniz insanlarla muhabbet etmemek konusunda herkes özgürdür. Ben kimseyle zorla sohbet etmedim. Benimle sohbet etmek istemeyen kimseyi zorlamadığım gibi, kimsenin merhabasını da geri çevirmem. Kindar bir adam olmadığımı tekrar etmek isterim.

    Bir de yanlış tanıtılmama sebep olan muhabbetler gerçekleştiği için tekrarlamak istiyorum. Benim yaptığım işlerden bahsetmemin sebebi genç arkadaşlara yardımcı olmayı çok sevmemdir. Burada da buna şahit olan genç arkadaşlar mevcut. Kaç gencin staj yeri, kaç kişinin iş bulmasına yardımcı olduğumu bilseniz böyle düşünmezdiniz.

    Hesaplarımın silinmesi ve açık kimliğimi içermeyen bir hesap ile geri dönmemin sebebi arama motorlarında hakkımda çok fazla bilgi olmasını istememem. Burada sizden saklamam değil. Sayın crazycells e açıkladığım ama herkesle paylaşamayacağım bir iş ve mesleki durumum var maalesef. Bunu da istediğiniz gibi yorumlamışsınız. Adımı vererek beni federal güçlere teslim etmiş gibi bir hava yaratmaya çalışmışsınız. Gülümsedim. 🙂

    Hakkında bilginiz olmayan insanlar için karakteristik fikirlerinizde olmasın.

    KALBİ TEMİZ OLAN HERKES HAYALİNİ YAŞASIN!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @GrayCollarDude

    1. ds260 için 9 mayısta paket yayınlayacağız orada hem boş hali hem de ekran görüntüsü ile birlikte gösteriyor olacak. Zaten 8 mayısta açıklandı 2-3 gün sonra açılıyor ds 260 formu sen erken göndersen de her ay açıklanan bültende ki numaradan senin numaran küçükse ozaman sana mülakat tarihi veriliyor. Dediğin gibi aynı numara sırası içindeki kişiler için sadece ds260 formu erken doldurmak değil bir de ikinci bir mail olan evrak isteme mailinde gönderdiğin evraklarla ds260 formunda ki bilgilerin tutarlı olması da önemli ondan eğer ds260 formu gönderdiysen evraklarda tutarsızlık yoksa aynı grup için de mülakata tarihi oynaması en fazla 3-5 gün erken yada geç gelir.
    2. Muslu hukuk bürosu asla ama asla böyle bir hizmet VERMİYOR sakın böyle bir talepte de bulunma. Bu kanıya nasıl vardın bir tane bile böyle yazışması yok anlamış değilim. Eğer hiç tanıdığın yoksa airbnb SAKIN gösterme şimdi aşağıya bir link koyucam oradaki iletileri okursun.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek/30?_=1620191895377

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Bilal-ÇALIŞKAN bir keresinde burada biz aileyiz kelimesini boşu boşuna yazmıyoruz hangi eyalete gideceğine karar verdikten sonra o eyalette olanlar sana adrs konusunda yardımcı oluyorlar oldu da kimse yok ozaman aşağıdaki linkten okur musun
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek/30?_=1620191895377

  • ⭐⭐

    Günaydın forumdaşlar hem hıdırellez hem son 3 gün heyecanı bastırdı hakkımızda hayırlısı hepimiz için güzel dileklerimle. Biz burada bir aile olduk @Ping-PONG un yazısını okudum anladım ki birbirimizi yanlış anlıyoruz biraz daha müsamaha rica ederim hepinizden kimseye haksızlık yapmış olmamak yada kendisini savunmasına izin vermeyerek sadece evrene kötü mesajlar göndeririz ki bence bu son günlerde en çok ihtiyacımız olan evrene güzel mesajlar göndermek. Lütfen sizden hepinizden rica ediyorum hatırım var mı yok mu bilmem ama yinede temennimdir herkes birbirini affetsin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gariban forumda 2019 sonrası bir sorun ortaya çıktı. Kuşak ve anlayış farkı alttan alamama sorunu. Yeni gelen kişilerin yaşlarına bakarsan 18 - 30 yaş arası yani fişeklik hata yapacakları yaşlar. Bir yandan da @Ping-PONG gibi bende dahil 40 yaş ve üstü @sir-altan gibi 60 üstü gibi insanlar da var. Bizler olayları 20 yaşlarda yaşayıp hatalar yapıp daha sonra yaş ilerledikçe bu yanlışların ne olduğunu bilip geriden gelen kişiler de bu yanlışları yapmasınlar diye söylüyoruz. Fakat deli cesareti deriz yani ben yaparım ben dediysem doğrudur. Sen karışıyorsun BİLMİYORUM kelimesini daha sindiremiyorlar. Bu sefer de aynen bizim yaptığımız hatalara doğru gidiyorlar. Konuşurken kendi yaş grupları takmaz kafaya çünkü daha geçim dertleri yok salla yaz nede olsa genciz biz yazarız kimse karışamaz mantığındalar bizler de gençtir alttan alırız ama alttan alıyor herşeyi yutuyor diye üstüne gitmekte olmaz. Susarız susarız ama konuştuk mu bu sefer de ağır konuşuruz. Bu ağır konuşmayı kaldıramıyorlar ilk hedef @crazycells şikayet olarak gidiyorlar. Bu sorun son 2 yılda çıktı. İnanmayan varsa 2018 ve 2019 yılı ile başlayan tüm başlıklarda ki yorumları okusunlar. Bir tane bile hır gür kavga rencide eden cümle yada tartışma bulamazsın. Burası survivor yarışması gibi olmaya başladı. O yarışmada da 3-5 yıl öncesinde nasıldı şimdi düşmanlık besleyen insanlara döndüler. Ondan dolayı @gariban son cümlesinde yazdığı gibi büyükler küçükleri affeder zaten sıkıntı küçüklerde büyükleri affetsin.


  • Dostlar Romalılar Tampalılar kaldı geriye 4 gün


  • '''Cause I'm hopeful, yes I am, hopeful for today
    Take this music and use it
    Let it take you away
    And be hopeful, hopeful and he'll make a way
    I know it ain't easy but that's okay
    'Cause we hopeful!''

    Zaman yaklaştıkça bu müziği dinliyor, biraz olsa umudumuz olduğunu hissediyorum. Bu ülkenin kaosu 20'lerinde bir genç için çok zor, ruhen yıpranıyorum her sene...


  • Atarsa üç ayıramaz bizi hiçbir güç 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @helim61, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Herkese selam bende yıllarca etrafımda dolaşan bu green card muhabbetine sonunda dahil oldum. Ben meslek sömürüsü altında olduğum için gitmek istiyorum 10 yıl emek verdiğim mesleğim artık bana yük geliyor umarım maden mühendisi Burak gibi bende şantiye belasından kurtulurum. Ümidi ile şantiyede kafamın attığı bir anda gelen telefon İle dahil oldum sürece. En çok darlananın kazanmasını dilerim...

    Hayırlı uğurlu olsun 🙂 Hayaller odasına hoş geldiniz inşallah burdan kazananlar odasına geçiş yaparsınız 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Rhonster kaydettim yolum düşerse affetmem asla😉 ama adanamızın medarı iftiharı olan Tostçu Mahmut u söylememen beni üzdü... herkese tavsiye ederim... efsane tostu vardır...

    @denizci10 YouTube dan izliyoruz tostçu Mahmut u delire delire bir gün yiycem ✌

  • ⭐⭐⭐

    @Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Dostlar Romalılar Tampalılar kaldı geriye 4 gün

    @Emre-Kalafat ne demek 4 kaldı 3 sayma cumartesiyi 😁


  • @Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Dostlar Romalılar Tampalılar kaldı geriye 4 gün

    @Emre-Kalafat ne demek 4 kaldı 3 sayma cumartesiyi 😁

    yok olmaz ben fazla sayarım 😃 son gün kolay geçer bu sayede

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bu linki görenler görmeyenlere söylesin @Sezin forumda ki bizim için video hazırladı herkes izlemeye gitsin.

  • ⭐⭐⭐

    Cumartesi günü için doktordan randevu aldım çocukları göz doktoruna götürmem lazımdı ve sadece bu hafta uygundu. Git gel zaman biraz çabuk geçer belki napcaz biz ya çıkmayacak diye hazırlıyoruz kendimizi ama ya çıkarsa 🙈

  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    bu linki görenler görmeyenlere söylesin @Sezin forumda ki bizim için video hazırladı herkes izlemeye gitsin.

    @ayvalik10 @sezin ellerinize sağlık 🙏
    Forum için bir gün bize de video çekmek nasip olsun inşallah aminnn 🙏


  • Bugün rüyamda özgürlük heykelinden Newyork'a bakıyordum rüyamda da inşallah bu rüya değildir diye dua ediyordum uyandığımda ise rüyası bile güzelmiş acaba gerçek olsaydı ne olurdu diye düşündüm son 3 gün kaldı heyecan sardı bu sefer inşallah yüzümüz güler

  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    bu linki görenler görmeyenlere söylesin @Sezin forumda ki bizim için video hazırladı herkes izlemeye gitsin.

    Seyredip kapattım foruma döndüm paylasmissiniz


  • @hascerob Ben greencard başvurusu yapıp unutan olduğuna pek inanmıyorum açıkçası. Çok aşırı istisnai durumlar olur ayrı..

  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10 @Sezin emeğine sağlık zaten severek takip ediyordum hem YouTube hem instagramdan forum ailemizede hoşgeldin🥰

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bidünya abla bana yengen ısmarla ordan 😃


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum