DV2022 Bekleme Odası
-
Ara ara aklıma geldikçe giriyorum foruma. Çok güzel hayalleri var insanların. Sizler için dileğim ; çıkmaz ise üzüntüsünü hafif atlatmanızdır. Umarım herkes gönlündekilerini yaşama fırsatı bulur.
Sevgilerimle.
-
Destek olan olmayan herkese teşekkür ederim... ama şu var insanlar gerçekten at gözlüğü değil bildiğiniz uyku bandı takıyor artık hem de en koyusundan... artık yoruldum ve kimseye bişey anlatacak takatim kalmadı... neyse sizi de meşgul ettim kusura bakmayın... iyi geceler...
-
Teşekkürler yeşilkartforum
Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa (Reha Muhtar) 😀 -

-
Kaldı 3 gün 😊
-
Arkadaşlar 8 mayısta saat kaç gibi açıklanır bilen varmi ?
-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar 8 mayısta saat kaç gibi açıklanır bilen varmi ?
19.00 dan sonra
-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
t kaç
EDT (Eastern Time) 12.00 Türkiye saatiyle 19.00 olması lazım.
-
@Rhonster sor guzum
-
@denizci10 ne oldu dostum neyı kacırdım kım kızdırdı hayırdır ınsallah
-
@Chandler tamam tamam sana da çıkacak😀
-
Şafak 3 Afyona Selam olsun....
-
@bidünya çarşıdaki garanti bankasının hemen 2 dükkan ilerisinde mi neydi belki 3 5 te olabilir :D köşede bir yengenci vardı hala duruyor mu ibrahim abi işletiyordu :D
-
@bidünya yapı kredi vardı galiba hemen yanında da onun karşısı :D
-
@isocan teşekkür ederim
-
@denizci10 teşekkür ederim
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 ne oldu dostum neyı kacırdım kım kızdırdı hayırdır ınsallah
Boşver be usta şurada 3 gün daha hayal dünyasında takılalım... sonra zaten feleğin sillesini yemiş olacağız...
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya çarşıdaki garanti bankasının hemen 2 dükkan ilerisinde mi neydi belki 3 5 te olabilir :D köşede bir yengenci vardı hala duruyor mu ibrahim abi işletiyordu :D
Allah canını almasın 😂ben bilmiyordum da eşime sordum sanırım duruyor dedi😀ama o da emin değil napacan
-
@bidünya abla nolursun açıksa benim yerime yengen yiyin ordan dün aklıma düştü ben yiyemiyom siz yiyin :D pişman olmayacaksın garantisini veriyorum :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya abla nolursun açıksa benim yerime yengen yiyin ordan dün aklıma düştü ben yiyemiyom siz yiyin :D pişman olmayacaksın garantisini veriyorum :D
Nerede?? Bana konum atsanıza...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum