Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ya arkadaşlar 17 kere falan başvuranlar var ya,her yıl bu stresi,heyecanı nasıl çekiyorlar,zamanla azalıyordur herhalde,yoksa olcak iş değil😅ilk başvurum olduğu için galiba 5 yıl falan yaşlandım hindi gibi düşünmekten🦃

• @khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ya arkadaşlar 17 kere falan başvuranlar var ya,her yıl bu stresi,heyecanı nasıl çekiyorlar,zamanla azalıyordur herhalde,yoksa olcak iş değil😅ilk başvurum olduğu için galiba 5 yıl falan yaşlandım hindi gibi düşünmekten🦃

Benim şakaklarıma aklar düştü.. 🙂 gerçekten ya bizim bu ikinci başvurumuz şu an evdeki tek gündem konusu green card. Başvurup unutmak nasıl bir duygu acaba? 🙂

• tüm foruma gc çıkmıştır sadece bana çıkmamıştır:

• ⭐⭐⭐

@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ayvalik10 sarı zarfı da unutmazsın ya 😃

Ben uçakta 3 yaşında çocugunu unutan gördüm 😂

• @Chandler 😄😄😄

• ⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Küçükken beni piknikte unutmuşlar hadi öbürü heyecandır piknik ne ya 😄 kasıtlı bir hareket olabilir yıllardır şüpheleniyorum

• @Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Küçükken beni piknikte unutmuşlar hadi öbürü heyecandır piknik ne ya 😄 kasıtlı bir hareket olabilir yıllardır şüpheleniyorum

Hahah bence de şüpheli bir hareket gibi gözüküyor😂ama mangal heyecanı da heyecan yani,olabilir yani şimdi bilemedim😀

• @khipusd alışmış kudurmuştan beterdir 😃

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@khipusd alışmış kudurmuştan beterdir 😃

Bir yerden sonra hırs da yapar ya insan,nasıl çıkmaz bunca sene diyip başvurmaya devam,amaaaa tabiki biz onlardan olmayacağız,bu yıl çıkacak bize😜

• @Zelene @khipusd hepimiz yaşadık galiba çocukken bu tarz şeyleri 😃 bende kaybolmuşum bir hakim bulmuş beni evine götürmüş 😃 sabahtan beri anons geçiyormuş beni tarif eden annem farkına bile varmamış 😃 akşam olunca ana bu çocuk benim diyip gitmiş 😃

• @Rhonster @Zelene hani şu kaybolan çocuğu bulunca önce dövmek olayı var ya o gerçek,yaşadım ordan biliyorum😂ben de pazarda annem birşeyler alırken elini bırakıp kaybolmuştum,pazarcılar su falan verdiler,annem ağlamaklı beni buldu,önce sarıldı sonra bi güzel cimcikledi ben sana elimi bırakma demedim mi diye😀

• @panaroyak hocam 20 $ desen tamam da kimse 20 tl ye fit olmaz 😃

• @khipusd annen haklıymış ama ben nasıl kaybolduğumu bilmiyorum 😃 yanlış hatırlamıyorsam amcam gezmeye çıkarmış sonra unutmuş beni 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istanbuladami daha amerikaya gitmeden dolar kazanıp TL harcama moduna girmişsin

• ⭐⭐⭐

@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ya çok komikti o zamanlar havalimanında operasyon uzmanıyım uçak doldur boşalt yönrt falan neyse uçak geldi yolcu boşaldı ekiple konuşuyorum yeni yolcuyu alıcam arkadan hostesin biri 3 yaşında bebeyşe çıktı geldi. Bunu unutmuşlar diyo lan şemsiue mi bu nasıl unuturlar dedim biz konuşıyorux anons falan geçiyoruz kadın biri koşa koşa geldi arapça bişeyler söyledi aldı çocugu gitti 🤦🏻♂🤦🏻♂

• ⭐⭐⭐

@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster @Zelene hani şu kaybolan çocuğu bulunca önce dövmek olayı var ya o gerçek,yaşadım ordan biliyorum😂ben de pazarda annem birşeyler alırken elini bırakıp kaybolmuştum,pazarcılar su falan verdiler,annem ağlamaklı beni buldu,önce sarıldı sonra bi güzel cimcikledi ben sana elimi bırakma demedim mi diye😀

He ya pazarda bende kaybolmuştum 😂 bi kere de minibüsten inince annrm diye başka bi kadının elini tutup gitmişim annem sessizce gelmiş arkamızdan ne zaman fark edicem diyr iyi yol gitmişiz 😂

• @tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster @Zelene hani şu kaybolan çocuğu bulunca önce dövmek olayı var ya o gerçek,yaşadım ordan biliyorum😂ben de pazarda annem birşeyler alırken elini bırakıp kaybolmuştum,pazarcılar su falan verdiler,annem ağlamaklı beni buldu,önce sarıldı sonra bi güzel cimcikledi ben sana elimi bırakma demedim mi diye😀

He ya pazarda bende kaybolmuştum 😂 bi kere de minibüsten inince annrm diye başka bi kadının elini tutup gitmişim annem sessizce gelmiş arkamızdan ne zaman fark edicem diyr iyi yol gitmişiz 😂

diğer kadın sormadı mı evladım sen kimsin diye 😃 o da dünden razıymış 😃

• ⭐⭐⭐

diğer kadın sormadı mı evladım sen kimsin diye 😃 o da dünden razıymış 😃

Benim tahminim bi dönüp anneme bakmıştır, bizimki kaş göz yaptıysa demek ben hatırlamıyorum çok o kısımları 6 7 yaşlarındaydım. Yani inşallah dönüo bakmıştır annem fark etmese gidebilirdim demek bi dk ya 🤔🤔🤦🏻♂🤦🏻♂

• @tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ya çok komikti o zamanlar havalimanında operasyon uzmanıyım uçak doldur boşalt yönrt falan neyse uçak geldi yolcu boşaldı ekiple konuşuyorum yeni yolcuyu alıcam arkadan hostesin biri 3 yaşında bebeyşe çıktı geldi. Bunu unutmuşlar diyo lan şemsiue mi bu nasıl unuturlar dedim biz konuşıyorux anons falan geçiyoruz kadın biri koşa koşa geldi arapça bişeyler söyledi aldı çocugu gitti 🤦🏻♂🤦🏻♂

Çok çocuk varsa biri gözden kaçmış olabilir herhalde🙃🤦🏼♀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |