@hope34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Önce bi çıksın da adım adım sevinci yaşamak lazım .. 2020 DV şanslıların yarısının mahkemesi devam ediyor. Aile olarak ben ve kızım almışken eşim vizesini alamadı. Hem e mülakata katıldı, red yemedi. vize ücreti ödedi vs. vs. ABD adaletinin acımasız olduğunu gördüm. Aileyi böldü resmen. hal böyleyken 2021 mülakatları hiç başlamamışken 2022 seçim olsa bile maalesef önümüzdeki 2020-2021 konusu çözülmeden sıra gelmeyecek zaten. Rutin hayatınıza devam ederken ABD gideceğim diye hiçbir şeyi ertelemeyin. ZAMAN gösterecek her şeyi ve ZAMAN yönlendirecek hepimizi. Bu demek değildir ki sevinmeyin, hayal kurmayın, araştırmayın vs. Sadece her şeyi sırasıyla yaşamaya çalışmak en güzel. Seçilmiş olunca tabi ki çığlık atın sevinin. sonra 2 adımı,3 adımı yaşayarak göreceksiniz ama çok kaptırırsanız hayal kırıklığının dibini yaşarsınız.. arabasını erkenden satıp panikle 8.5'lardan usd alıp zarar etmek mi, gidememek mi, avukata para göndermek zorunda kalmak mı bunların yaşandı maalesef. TEMKİNLİ OLUN SADECE.. HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN.
Bu forumda bunu birçok kez dile getirdik. Yıllar arasında hiçbir bağlantı yok. Şu cümlenize itafen yazıyorum. "maalesef önümüzdeki 2020-2021 konusu çözülmeden sıra gelmeyecek zaten" Eylüle kadar aldılar aldılar , alamadılarsa 2022 yi bağlayan hiçbir şey yok. Hee pandemi bitmez yeni talihlilerede randevu verilmez gibi öngörüde bulunuyorsa o başka.