DV2022 Bekleme Odası
-
@bitkicel erteleme olmaz, geçen sene konsolosluklar- devlet daireleri covid nedeniyel kapalıydı önceden belliydi. şimdi net tarih 8 mayıs tsi 20:00 dv2022 sayaç buradan takip edebilirsin :)
-
@bitkicel Adana'dan sıcak. ve nemli
-
@bitkicel Oooo moruk sabun fabrikalik olmuşsun sen ne işin var USA da.
-
@quikless eyvallah ınsallah dostum dedıgın gıbı olur evınırız hep bırlıkte
-
@Rhonster neresi ıcın dedın adanadan sıcak ve nemlıyı dostum
-
@Old-Traveler biraz fazla laubali olmadımı dostum
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
kazanma anı videosunda farkettim
Videoyu izleyip cumartesi donut mu yapsak dedim eşime🙃hem kadir gecesiymiş de yanına da kandil simidi ,her yol itinayla denenir🤣
-
@bitkicel Dur şampiyon sataşıyorum 44 old years.
1 i 3 aylık 2 cocuk merak etme macera ruhumuzda var. Sadece sataşiyorum. 😉 -
@Old-Traveler o zaman eyvallah Allah Bağışlasın cocukları dostum
-
bu arada evet cumartesı aksamı kandil gecesi dostlar
-
beşiktaşta yenerse oh mis
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Deep-Blue-78 kesinlikle size katılıyorum. Yatırımcı vizesi için avukat remzi kulene sordum. 30 bin$ yetermi dedim yetmez olmaz dedi. Herşey okadar zor ki çekilişe kaldık resmen
Hüseyin deniz 25 bin dolarla aldı. Ama şu var avukat ve muhasebeci masrafları hariç. Bi de onlar ekstra 1500 dolar verip hızlı işlem yaptırdı. Toplamda yine 35 bini geçmiştir. Belki 40 a dayanmıştır. Hüseyin deniz e instagram dan mesaj atın isterseniz.
-
@bitkicel Houston iletide nickinize tıklarsanız hangi iletinize cevap verdiğimi görürsünüz kısa bir bilgilendirme olsun bu da forumu kullanmanızı kolaylaştırır.
-
@yldrmmm Allah razı olsun kardeşim, umarım birbirimizi tebrik ederiz. Ben genelde hatta herzaman şanssız biriyimdir. Yinede şükür eder önüme bakarım. Eminim sende öylesindir. Bu yıl olmasa da mutlaka istediğini alacağından şüphem yok. 🗽 neyse sen şimdiden uçak bileti bak 😂
-
@Rhonster eyvallah tşk ederım
-
@Chandler nereye yenecek ula
-
@Emtee ucak bıletlerı cok pahalı yawww
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler nereye yenecek ula
yalnız quaresma ne yumruk çakmıştı be off
-
@khipusd bunu izle iZlemiştim.. totemlerimin arasında duruyor buda 😀🗽
-
@bitkicel ben bakmıştım geçen ay 1 sene sonrası için 4500 civarıydı 🗽✈️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum