DV2022 Bekleme Odası
-
@laxasca, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Harbiden 5 gün kalmış açıklanmasına.. Kazanırsam bana ilk yazan 10 kişiye helalinden 20 tl bankasına yatırcam söz :face_with_tears_of_joy:
Fitreyi de aradan çıkartacaksınız bayram önü 😄
-
@denizci10 Allah Formula 1'i Portekiz'e düşürmesin. :face_with_tears_of_joy:
-
Son 5 gün .. Bakalım her şeyin hayırlısı deyip beklemedeyiz. Umarım gerçekten isteyene hak edene ve ciddi arkadaşlara çıkar.
-
@Rhonster ehliyeti alındı diye red neden oluyor yaa
-
Aile sponsorluğu demiş biri ama mülakatlar açık mı yani aile sponsorluğu olunca ?
-
@ahsenaydgdu Alkollü şekilde el konulduğu içindir.
-
@Ali-Ege-Can-0 ya bunun yüzünden yanmasına alırı üzüldüm
-
@ahsenaydgdu alkollü araç kullanımı kazaya sebebiyet bundan dolayıdır.
-
@onrsybn dv vizesi filan basılmıyordu abd vatandaşlarının işlemleri yapılıyordu.
-
.,.,.,.,
-
@enesbaba, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Son 5 gün .. Bakalım her şeyin hayırlısı deyip beklemedeyiz. Umarım gerçekten isteyene hak edene ve ciddi arkadaşlara çıkar.
@enesbaba ahh keşke bizim gibi tasını tarağını toplayıp geliyoruz diyene çıksa. Forum rekor kırsa 🙏
-
@xackletaker başarılı👍
-
.,.,.,.,
-
@xackletaker şaka bi yana öyle bi durum olursa herkese yardımcı olmaya çalışırdım
Erasmus işlerini ben 15 sene önce aştım boş! Varsa yoksa greencard inş seneye sende başvurursun ama çıkması mucize yaw. -
.,.,.,.,
-

-

-
bu senede çıkmazsa @ibrahimasar abi ile başlarız yine dil okuluna mı gitsek bi daha üniyemi yazılsak yoksa işletmemi kursak deyu :=)
-

-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bu senede çıkmazsa @ibrahimasar abi ile başlarız yine dil okuluna mı gitsek bi daha üniyemi yazılsak yoksa işletmemi kursak deyu :=)
Dil okuluna falan da almazlar artık beni. Yas 35 yolun yarısı. Biz yarıyı da 5/1 i kadar geceli oldu 15 gün. Teeeyy...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum