DV2022 Bekleme Odası
-
@Zelene Bu hafta öyle geçmeyecek. Özellikle açıklandıktan sonra yüzlerce yeni GC kazanmış üye göreceğiz ve bu kişiler öğrenmek istediklerini öğrendikten sonra çok uzun zaman tekrar buralarda gözükmeyecekler. Yanlış anlaşılmasın bunu eleştirmiyorum sadece olacakları yazıyorum :) Ve kaybeden üzgün üyeler üzüntülerini DV2023 bekleme odasında paylaşacaklar bir gelenek olarak.
-
@this-time89 aynen yazdığın kişilere bizler beleşçi tayfası kişiler diyoruz. Pazartesi günüden itibaren beleşçi alımlar başlayacak
-
herkese iyi şanslar green card ta defalarca amerikaya gitmiş biri olarak her sene şansımızı deniyoruz . nasip bu işler yaşa bakmaz .
-
@ayvalik10 Olsun herkes faydalansın :) İster ziyaret etsin etmesin.
-
@this-time89 tabiki de herkes gelsin yardımcı olalım ama ben geçmişte çok görmüşündür çıkışlarım vardır. Şuna alttan alamıyorum. Yeni bir yere geldin mi önce geçmişte neler yazılmış yukarıda büyüteç var basarsın yazarsın kafandaki kelimeyi çıkan sonuçları okursun tatmin mi olmadın sonra başka hangi başlık diye sorarsın fikir alırsın araştırma yaparsın ama gelir gelmez hemen tembellik yap yaz nasıl olsa cevap verirler. Bende beleşe konayım hiçbir araştırma yapmayım. Yeni başlık açmalar bu sefer o başlıktaki konuşmalar eski başlıkta devam etmiyor fikirler bölünüyor. Başkası üzerinden hiçbir şey yapmadan istediğini alanlara çıkışıyorum. Sonra daha dur bakalım konu hakkında fikrin yok sağdan soldan duyduklarını yanlış olarak başkalarına ikna etmek istiyor.
-
@ayvalik10 birşey diyeyim mi forumda hemen hemen herkesin kazanmasını diliyorum ama bir sizin ve kafamda ki bir kaç kişiyi daha kazanmasını çok istiyorum daha turkiyedeyken birçok bilgiye bu kadar hakimsiniz faydanız oluyor gidince düşünemiyorum geçmiş yıl bekleme odalarında da bazı sert çıkışlarınız yüzünden bir çok dislike aldınız bir kez böyle tavır yapmadınız tekrar tekrar yardımcı olmaya çalıştınız umarım bu yıl sizden güzel haberler alırız
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 birşey diyeyim mi forumda hemen hemen herkesin kazanmasını diliyorum ama bir sizin ve kafamda ki bir kaç kişiyi daha kazanmasını çok istiyorum daha turkiyedeyken birçok bilgiye bu kadar hakimsiniz faydanız oluyor gidince düşünemiyorum geçmiş yıl bekleme odalarında da bazı sert çıkışlarınız yüzünden bir çok dislike aldınız bir kez böyle tavır yapmadınız tekrar tekrar yardımcı olmaya çalıştınız umarım bu yıl sizden güzel haberler alırız
Birisi benim değil mi 😉🤗
-
@denizci10 tabi ki de :)
-
@denizci10 nasıl edi büdü süz hacivat karagöz olmazsa sende ben olmazsa olmaz :)
-
Neolmuş ya ortalık toz duman 😂🗽
-
@Emtee geçmişe mazi boşver gelecek biden
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 nasıl edi büdü süz hacivat karagöz olmazsa sende ben olmazsa olmaz :)
Aynen öyle 😉😎
-
-
akşam olan olaydan sonra yazan arkadaşlar için son bir sözüm var çuvaldızı kendinize de batırın lütfen bir insan çok yazı yazıyor diye linçlenmez burası bekleme odası ortada hakaret saldırı vb durum yoksa her zaman @crazycells in dediği gibi bekleme odasında istediğiniz muhabbeti yapabilirsiniz. denizci it vb vb diyen arkadaş içinde evet o saydığı mesleklerin hepsine sahip haberin olsun.
-
@denizci10 Tampa'ya gidiyoz abi hazırlığı yapmayı unutma :D
-
@dgknbzkrt geçen sene 19:00 değişmediyse bu senede 19:00dur diye düşünüyorum
-
gidim de florida başlığında yeni Tampa alt başlığı açayım hakediyor dimi :D @denizci10 @Hyller @hayallerabd @Zelene @ahsenaydgdu @hascerob
-
@ahsenaydgdu 8 de 8 :D
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ABD de "move on" diye bir deyim vardir. Konuyu degistir, yeni bir sayfa ac veya kotu olan seyi geride birakip hayata devam et anlamlarinda kullanilir.
Hir cikmis, olan olmus, @crazycells olaya el atmis. Artik move on yapin ve kaldiginiz yerden devam edin 😃
En son tartılmada ben bunu yapmaya çalıştımm konuyu değiştirmeye çalıştım o karambolde ben bile laf yemişitm 😁 neyse şimdi arayı düzelttik yanlış anlaşılmaları düzelttik dimi @ahsenaydgdu 😊😊
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 Tampa'ya gidiyoz abi hazırlığı yapmayı unutma :D
Hiç araştırmadan o kadar çok öğrendim ki şu tampa hakkında 😁 çıkarsa geliriz bizde belki 😁😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum