DV2022 Bekleme Odası
-
Liboş baydin benzini iyice arttırmadan gidip binsem v8 e
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir tavuk asla ağzına sürmüyor kıymayı anca anlamadan veriyoruz hani böyle sevmiyo kapris falan değil oğürüp dilini eliyle siliyor biraz akillansin yazık günah ağlıyor diye diye alistircam artık
Bizimkide tavuk u başka hiç.bir şekilde yemiyor banvit in hazır schinitzel ini alıyoruz tavada iyice kızartıtoruz sonra dilimleyip veriyoruz
Kizartmalar saglikli degil. Firinda pisirmek veya haslama yapmak daha iyi.
-
@hascerob doordash yaparr kız da ön koltukta oturur 😂 şahsen bu benmde aklımdan geçmedi değil @Deep-Blue-78 @Hyller
-
@Ping-PONG insan önce bakar sonra naz eder :) o yüzden bahtın bağlanmış değil yani sizin kendinizi naza çekmeniz :)
-
@Ping-PONG sevinirim engellerlerse
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG insan önce bakar sonra naz eder :) o yüzden bahtın bağlanmış değil yani sizin kendinizi naza çekmeniz :)
Olay aslında işgüzarlık. Amerika' lı, Kanada' lı İngiliz felan olsaydı bir bakardık hayır demeden ;) Bir insanlık dersi daha aldım. :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sevinirim engellerlerse
neyi engellerlerse?
-
@hayallerabd önceki hayatında tampada timsah olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂😂 @Rhonster
-
@Ping-PONG beni :D
-
@Ping-PONG beni :D
kim niye engelliyor seni? Olayı yakalayamadım :D
-
@ahsenaydgdu :D olmuyor ama olmuyor :D bak önceki sayfalarda ingilizce bir yazı var Tampa'da yaşayan birinin ifadesiyle timsah :) Chandler e atmıştım ne diyor çevir bakim diye :)
-
@Ping-PONG ula yazdığın yazıyımı unutuyon sen bunadın mı bu yaşta :D bir önceki sayfaya yazına bak tampa ya 1 uçak gc li olana yazdığın :D
-
Tampa olmaz ya, hersey pahali orada, ustelik birde eyalet vergisi var.
-
@Ping-PONG ula yazdığın yazıyımı unutuyon sen bunadın mı bu yaşta :D bir önceki sayfaya yazına bak tampa ya 1 uçak gc li olana yazdığın :D
Heeeee
Ya ne engeli oğlum bıktım senden direk ambargo uyguluyacam sana :D -
@Rhonster dur daha 717 deyim😂
-
@ahsenaydgdu ahahahahaah kesinlikle katılıyorum fakat timsah demeyelim, bozuluyor :D :D
-
@hayallerabd
Kurşunla bir doları tam 60 metreden delmekte
Kovboyun bu gereksiz huyları sülalesinden gelmekte
Allah kahır bela and hay lanet olsun
Türklerden de kovboy çıktı, haydi hayırlı olsun -
@MySea bilmeyenler için kısaca anlatabilir misiniz
-
@Ping-PONG sana bir şey söyleyeyim mi, bu şarkıya bayılırım, baştan sona ezberimde ve hep hayalimdir gidince bu şarkının fonuyla video çekicem :D
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sana bir şey söyleyeyim mi, bu şarkıya bayılırım, baştan sona ezberimde ve hep hayalimdir gidince bu şarkının fonuyla video çekicem :D
Kör nişancı arkadaşım var benim. Arka fonda atar doları havaya vurdururuz ona :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum